מדהים מדהים מדהים

מזלזל בך??

מעניין למה?
קונים את שרותיך או רגשותייך בכסף??

(אני נגנבת מהמוסר הכפול של נשים: אל תתיחס אליי כמו לזונה אבל תשלם עליי כאילו שאני זונה..)

Hermineh

New member
זונה זו אישה שמקבלת כסף על מין.

כשגבר הוא ג'נטלמן ומזמין וזה נחמד לי ונעים לי. אני אוהבת שחברה רווקה מספרת שיצאה עם מישהו שהתנהג אליה בכבוד, שהזמין אותה. בעיני זה יפה מאוד ומכבד את הגבר.
לא רואה את הקשר בין זה לבין זונה.

תגידי

ואם בשלב מסויים שוכבים והוא משלם עלייך-
אז כבר הפכת לזונה או שהוא עדיין ג'נטלמן שמכבד אותך?

Hermineh

New member

הרסת אותי מיץ

זה באמת באמת מעניין אותי!

תוכלי להסביר לי?
אני באמת לא מצליחה להבין מתי זה מכובד שהגבר משלם ומתי הוא בעצם "קונה" את שרותיך/נחמדותך/גופך?
האם כשאת יוצאת עם גבר מספר פעמים והוא משלם עליך את צריכה לתת משהו בתמורה?
והאם כשהוא מבקש נשיקה/מציצה/לגעת בך את מרגישה מחוייבות לספק את הסחורה כי הוא כזה נדיב ושילם עליך כבר מספר פעמים?

אישית אני חושבת שממש עדיף לשלם על עצמך ולא להכנס לכל הבלאגנים העיסקיים-מיניים-ריגשיים הללו.

Hermineh

New member
אם את שואלת ברצינות אני אנסה לענות

אני לא מצליחה לראות את הקשר בין זה שגבר משלם על ארוחה ובין לשכב איתו. גברים נהנים להזמין אישה ולשלם על הדייט. זה הכייף שלהם. אני לא זוכרת שהרגשתי שמישהו מזמין אותי ומצפה לתמורה ושיש לחץ וצפייה ליחסי מין יותר מהרגיל. אני די רגישה והייתי שמה לב למצב כזה במיוחד במקרים שבהם זה לא הוביל ליחסי מין.
גם אם יצאתי עם מישהו ובאמת נכנסתי איתו למיטה אז אף פעם לא עבר לי בראש שזה ה"תודה רבה" על ארוחה.
אולי אז הזמנים היו אחרים. בעלי, מהיום שנפגשנו אף פעם לא נתן לי לשלם גם אם התעקשתי מלבד מקרים שהיינו חוגגים לו יומולדת או כשהוא קיבל קידום וכו'. גם היום הוא תמיד זה שמזמין למרות שזה לכאורה לא משנה ומגיע מחשבון משותף. אבל הוא אוהב את זה. זה יפה בעיני - לא מזיק.

אני אשאל אותך שאלה שמעניינת אותי. נניח שכן שילמתם את החשבון חצי חצי, אבל את הזמנת סטייק משובח וכוס יין והוא אכל חביתה וקולה. אז ברור שהוא שילם על חלק נכבד מהארוחה שלך למרות שהתחלקתם חצי חצי. במקרה כזה את עדיין חושבת שתרגישי שהוא קונה את שרותייך או שעצם הפעולה של חצי חצי מבטלת לך את ההרגשה הזאת?

Another Girl

New member
אז עכשיו את מכלילה לגבי כל הגברים

רק בגלל שבעלך כזה? יש לך מושג כמה תלונות גבריות בנושא הזה ראיתי רק כאן? (כבר לא מדברת על פייסבוק ומכרים). אם לא, אני אגיד - מאות.
ממש לא סביר להסיק שרוב הגברים נהנים מזה. אין שום דבר מהנה בלהיות כספומט של מישהי. יותר סביר שכמו הרבה נשים (כמוך), הם שבויים במוסכמה החברתית המיושנת הזו, וממשיכים לקיים אותה כי ''ככה נהוג'' וכדי לא להפסיד בחורות.

בעלך לא יכול לשלם עליך-

וזה מאוד חמוד שאת מרגישה ככה- אבל יש לכם חשבון משותף ומשק בית משותף וכל אחד מכם תורם את חלקו.

מעבר לזה, האמונה שלך ש"לשלם על נשים זה הכיף שלהם" היא מדהימה בעיניי. את באמת חושבת שכאשר גבר יוצא עם אישה לדייטים הראשונים, בוא נאמר החודש הראשון להכרות, שניהם אנשים שקורעים ת'תחת בעבודה, זה עדיין כזה "כיף שלו" להוציא בין 1000-1500 ש"ח בחודש על הדייטים שלהם??
ומה אם אחרי 4-5 דייטים שהוא שילם (כ-800 ש"ח) הם מחליטים לחתוך והוא מתחיל שוב לצאת עם מישהי חדשה שגם היא מצפה ממנו שזה יהיה הכיף שלו לשלם עליה??

אני אישית חושבת שנשים לא יכולות לדרוש שיוויון זכויות ועצמאות ובאותה נשימה להתנהג כאילו הן חיות לפני 100 שנה, כשנשים היו צריכות לבקש מהגבר שלהן כסף.

ולגבי עיניין החישובים במסעדה (סטייק וחביתה)-
חצי-חצי או פעם אני פעם אתה, שתיהן צורות להוציא את עצמנו (שני המינים) ממעגל ה"תמורה בעד האגרה". לא בקטנוניות או בחישובים לרמת השקל, אלא בתחושה שיש פה כוחות מאוזנים ושני אנשים בוגרים, עצמאיים ועובדים ואף אחד לא חייב כלום לשני.

ודבר אחרון-
אני מודה ומתוודה שיש לי פנטזיה עתיקה לשוגר-דדי. אחד כזה עשיר ומפנק שיגיד לי "מתוקה שלי, תארזי תיק כי נוסעים לסופש בפריז". אבל במציאות מעולם לא הצלחתי לצאת עם מישהו כזה. אחרי 2 דייטים אני מרגישה כמו זונה, וכל עיניין ה"אני משלם על הכל" גורם לי להרגיש שאני חייבת להיות נחמדה ואסירת תודה כל הזמן (אחרת איזו ביצ' אני יוצאת??). אני מעדיפה לשלם על עצמי ולהיות שם מרצון אמיתי וטהור ולא משיקולים כלכליים!

Hermineh

New member
לא התכוונתי שכל הגברים בעולם מהודו ועד כוש

נהנים לשלם על אישה. אני מתקנת: יש גברים שנהנים. מי שלא נהנה אז חשוב שלא יעשה את זה. תקופת הדייטינג צריכה להיות בכייף, לא בעצבים ובהרגשה שמנצלים אותך.

ובקשר לשוגר דדי, בהחלט הייתי מרגישה כמו זונה עם גבר היה משלם עלי נסיעה לחו"ל. אין לי בכלל פנטזיה על שוגר דדי.
אבל אם גבר מזמין אותי לארוחת ערב או כוס קפה אז זה יפה בעיני ואני לא מרגישה מחוייבת לסקס.

מה קשור זונה?

יש לי כמה חברים גברים שתמיד מתעקשים לשלם וצריך להתווכח איתם כל פעם. לא בדייט, בלי לנסות שום דבר, פשוט מתוך הרגל או חינוך או שככה הם מרגישים יותר גברים בעיני עצמם.

מעולם לא הרגשתי חייבת לאף אחד שום דבר.

יש מצב שהיו עוד דברים דומים?

מה היה בדייט השלישי?

ומה למען השם קרה עם החשבון במסעדה??

אפשרי

גם אם הוא לא מאד חשוב לה, אולי הוא קצת חשוב לה כי האדם נחמד להרגשתה והיא מחבבת אותו וטוב לה אתו.

אייבורי

New member
עזוב אותך

אני מבין שקצת נעלבת, בכל זאת היא לא מציאה גדולה
ועוד החצופה אומרת לך, לא.

אבל בתכלס, לא ממש נדלקתם אחד על השניה
ולמזלך, לפחות לא עשתה עליך סיבוב כלכלי.

מאחל לך הצלחה ריגשית גדולה יותר עם הבחורה הבאה.

נ.ב.
לפי תחושת בטן, תפסיק לצאת עם ערסיות.

אתה זה שצריך לשלם.

תסתכל על זה מכיוון אחר. אתה זה שלוקח אותה לדייט. אתה המארח. אל תתווכח. ככה זה בעולם.
אתה זה שאוסף אותה (אם יש יכולת), אתה זה שהחלטת על מקום בראש + עוד אחד לגיבוי (למקרה מיוחד של צמחונית / ואיי בדיוק הייתי שם אתמול עם חברות, וואט אבר), ואתה זה שתשלם בסוף.
תן לה את ההרגשה שלקחת אותה לדייט. היות ולא מעניין אותה באמת להשתתף בהוצאה. מעניינת אותה ההרגשה.

בהמשך הקשר, היא זו שתפנק אותך בארוחת ערב שהיא הכינה בעצמה. פעם בשבוע נאמר. ואם היא לא תעלה על זה לבד כמו כל אישה נורמאלית, אז אתה תאשים אותה בפנקסנות לזכותה בלבד.

הבנת?

אתה מפנק לפעמים, היא מפנקת לפעמים.

פנקסנות...מאיפה השיט הזה? מזכיר לי את עצמי שאני מכניס לראש מילה מתוחכמת ומנסה במשך שבוע להכניס אותה לכל מקום. הפעם האחרונה הייתה המילה אמביוולנטי...

מיסטרמר

New member
מכיר את זה

שלומדים מילה חדשה ופתאום מנסים להכניס אותה לכל משפט שני

בכל מקרה, אין לי שום בעיה עקרונית אם הלשלם על כל הארוחה. בסופו של דבר זה מגיע לפעם אני ופעם היא וכל פעם זה קורה בזמן אחר, איתה זה קרה בדייט הרביעי כי... ככה יצא. אם הייתה לה קצת יותר סובלנות, היא הייתה מגלה שהיא שפטה מהר מדי.

היא השתמשה בעוד מילים גבוהות "רוחב לב" ו"נדיבות" ו"נתינה" כשבעצם היא התכוונה לומר: לא שילמת עלי, נו נו נו.

למעלה