מדוע הליכוד עדיין בממשלה ?

פלטרון

New member
את בגין את זוכרת? זוכרת את דבריו?

לדעתי, חשוב להבדיל בין החלטות גרועות, לדיעות גרועות. על החלטות ניתן לומר גרועות אם אין מאחוריהן היגיון עקבי. אם המטרה והסיבה אינן קשורות, למשל. על דיעות לא ניתן לומר גרועות. דיעה היא דיעה. שלך לא טובה משל אחרים. ( רק לצורך ההבהרה - אלו דבריי לא של בגין. בקשר לכותרת - אני חשוב שזה ברור למה התכוונתי.. כשהליכוד עלה לשלטון וכו'.. )

mean girl 16

New member
הליכוד בראשות נתניהו היה מקבל יותר

והיו סקרים שהוכיחו זאת באותה תקופה.

bhnadav

New member
לעולם לעולם לעולם.

ביבי נתניהו היה באותה תקופה בשיא השפל שלו. האמינות שלו הייתה שקועה למטה למטה, אני זוכר במו עניי את מסיבת העיתונאים שלו כשהוא ניסה להראות שהוא השתנה וניסה לחזור לחיים הפוליטיים, וגם אז אף אחד לא האמין למה שהוא אמר. הציבור עדיין זכר לו את זה בצורה החמורה ביותר שקיימת, ואף אחד לא רצה לחשוב על האפשרות שהוא יחזור להנהיג את המדינה. הן בימין שכבר לא האמין לו אחרי חברון, והן בשמאל שראה בו כאדם שהכי לא ראוי להיות ראש ממשלה כרגע. משבר האמינות הזה, אי הידיעה של יד ימין מה יד שמאל עושה, הבלאגן שהיה בממשלה, כל אלה לא נשכחו בציבור עד היום, והסקרים גם היום מוכיחים את זה. נתניהו לעולם לא היה מקבל ב-2001 וב-2003 יותר מאריק שרון.

mean girl 16

New member
הוא כן..

כשהוא חזר הוא הוביל על אריק בתוך הליכוד מעל ל80% כשלשרון היה פחות מ20%. נתניהו לא רצה להכנס לממשלה כשלליכוד 19 מנדטים. הוא חשב שעד לבחירות הכלליות שרון יפול והוא יחליף אותו. והוא נתן לו את הליכוד כפרי בשל. שרון צריך להודות לנתניהו על הרבה דברים, האמת.

bhnadav

New member
אני לא קונה את זה ../images/Emo13.gif

אבל זה היסטוריה, לא נוכל להתווכח על זה...

פלטרון

New member
מסכים איתך - זה מצחיק איך ש..

אנשים נוטים לומר "זאת עובדה" על דברים לא נכונים בעליל, ועובדתיים באופן הפוך וגמור למה שהם טוענים. זאת עובדה - השמש כל יום זורחת בשעה 15:00 בצהרים, ושוקעת ב-16:00. זאת עובדה !! אני לפעמים תוהה אם אנשים כאלו ניחנים בזיכרון מגמתי, לא טוב, או פשוט לא מבינים את משמעות המילה עובדה. סליחה על העוקצנות - אבל באמת לא ברור לי איך ניתן לומר על משהו שהוא לא נכון (!) שהוא "עובדה"..

פלטרון

New member
את מבלבלת בין 2 דברים :

בין התמיכה בתוך הליכוד.. שלא קשורה לתמיכה מחוץ לליכוד / מספר מנדטים בבחירות. ועל זה דובר למעלה.

קישקאשת

New member
קשקוש , זה דמוקרטי שעושים את זה על

דרך לא על שררה . וכיום כל ח"כ בלי יוצא מן הכלל דואגים רק לשררה ולא למדינה .

h e v e n

New member
הליכוד בממשלה מסיבה אחת פשוטה.

אריק שרון נהיה חולה פתאום, אף אחד לא מעוניין להטריד את מנוחתו. רפואה שלמה אריק. עד 120 שנה. מקווים שתצא נקי מהכל. לכן הליכוד עדיין לא יצא , ביומיים הקרובים זה יקרה(לכל המוטרדים), לפחות כך נראה לפי העדכונים האחרונים. לא ניתן להפקיר משרדים חשובים, אתם יכולים לשאול את המלוהקים החדשים למשרות שיתפנו, הם דווקא יותר מוטרדים מהעובדה הזו. רק נתניהו יצעד ללא חשדות פליליים קדימה. רק שרון ידע מדוע בחר בשם קדימה.

קישקאשת

New member
אתה צודק , אבל ביבי לא שקרן זה בטוח

יש בעיות מבית בדיוק כמו לשרון במפלגתו החדשה ובדיוק כמו במרץ וכו' אז תהיה רציני , איזו רמה זו ?

קישקאשת

New member
מה שקרה היום כבר מבטל את אז

שרון שינה את דרכו על פי דעתו כדרך נכונה ,אך חייבים להודות הוא סטה מדרך הליכוד. אז לא ניתן להגיד כך , יותר נכון שרון נבחר בבחירות שהיו לא הליכוד וכאשר שרון שינה דרכו הוא הקים את מפלגת קדימה .

אני לא מבין את זה

אנשים בחרו ליכוד על סמך המצע ולא עקב אדם אחד. המנדטים ניתנו למפלגה ולא ניתנו לאדם יחיד. אם הוא היה עובר לעבודה או למרץ - הם יכלו באותה מידה להיות בשילטון? אני לא מבין בחוקי הכנסת אבל זה דבר מסוכן ולא דמוקרטי

mean girl 16

New member
לא

כי אם הוא היה עובר לעבודה או מר"צ הוא היה מכריז באופן גלוי שדרכו היא דרך השמאל ולא היה מצליח לסחוב את הליכודניקים איתו.

אהה

שכחתי שנקבע בהצבעה במרכז הליכוד, וכנראה שהפעם שרון החליט לקבל את ההחלטה שנבחרה.

תודה,הבנתי-לפי החלטה של מרכז הליכוד

כנראה התבלבלתי מהחלטה הקודמת של הליכוד לגבי הטרנספר.

למעלה