מדוע הליכוד עדיין בממשלה ?

קישקאשת

New member
מנהל הפורום "ביבי שקרן " זו רמה ?!

לפחות תמחוק את ההודעה הזו שמופיעה כבר יותר מפעמיים לפי הכללים שלך בכל מקרה ?! איזו רמה , לא אתם ולא הליכוד מסוגלים להתווכח כראוי . אז איך אפשר להצביע לכם בכלל !?

../images/Emo41.gif תגובתי :

יש מילים כגון: שקרן, מושחת, רשע וכד' שלצערנו תפסו תאוצה בביטוים אשר קשורים לפוליטיקה ולאנשי הציבור "ונדבקות" לתוכן התגובה. פורום פוליטי שלא תמצא בו גם מילים כאלה - הוא אחד ריק. אין דרך "להלחם" בתופעה.. אך כמובן שיש לנהוג ברגישות ולבקש מאותם מגיבים, להשתמש במילים יותר עדינות.

הנה חלופות מתאימות:

לא דובר אמת ! אחד בפה ואחד בלב ! סוטה מדרך הישר ! ועוד ועוד זה העם וזו המנהיגות שלו והאמת ? האחד מתאים לשני כמו כפפה ליד . צריך באמת לצאת לפעמים לחו"ל בכדי לקבל פרופורציות של איך להתנהג

zumbiOmri

New member
פעם ראשונה שאני מסכים איתך -

ככה ראוי להתנהג ,אני חושב שתשובתך היתה צריכה להיות תחילת שרשור ואני מקווה שזה לא קרה בגלל שזה הופנה כלפי נתניהו (אני נותן לך יותר קרדיט).

פלטרון

New member
כי לליכוד ולביבי יש אחריות לאומית.

מבחינת החוק, יציאת מפלגת הליכוד מהממשלה לא תועיל להקדמת הבחירות. בעתם היא לא תועיל בכלל למדינה. אם כבר אז להפך - יציאת המפלגה מהממשלה תועיל בעיקר לליכוד, בכך שממשלת שרון תתפקד באופן פחות טוב, ואז אנשים שברחו מהליכוד לקדימה יחזרו לליכוד. אבל מה, כנראה שלליכוד ולביבי יש אחריות לאומית - הם מעדיפים את טובת המדינה על פני טובת המפלגה. הם יודעים שעלול להיות בלגן גדול אם המדינה תישאר ללא שרים (כמעט). בניגוד למפלגות אחרות שהעדיפו את טובתן האישית, מבלי שבכלל יש לכך הצדקה. המפה הפוליטית שתהיה לאחר הבחירות לא תועיל להן במאומה, ובכל זאת הן רצו לבחירות כאילו מדובר ברצון העם. כאשר לא היה ולא מדובר ברצונו של העם - עוד בחירות.

פלטרון

New member
ואם להוסיף עוד משפט בנושא..

אני בהחלט מקווה שהליכוד לא ייצא מהממשלה. התקווה הזאת היא לא בשל מניעים מפלגתיים, פשוט לא מתחשק לי שיהיה בלגן חצי שנה. גם ככה זה שהתקציב לא עבר זה לא טוב (למדינה). ממש לא טוב. )או לפחות על הנייר). אני לא כלכלן, אבל מעניין לדעת אם לאור השנה שהיתה, זה צפוי להועיל או להזיק...

אפרת18פת

New member
../images/Emo151.gifמי שראה משחק מכור

יכול לענות על זה.... המשגל הכי ארוך בהיסטוריה חחחחחחחח.........

למעלה