מדוע הן משקרות?...

rolan

New member
מדוע הן משקרות?...

יעלי, ברשותך אעלה את השאלה הזו למעלה, זו שאלה חשובה ולא רציתי שתתפספס לנו בנבכי השרשור הענק שצמח לו מליל שלשום. והשאלה היא מדוע משקרות האקסיות, לילדיהן בקשר לאביהן שהקים לו משפחה חדשה...? טרם חשבתי לעומק...

../images/Emo10.gifלפעמים זה לא שקר

זאת האמת שלהן. לאמת יש המון פנים.

בחייך, אסתי, זו האמת שלהן?????

אין לי ספק שהן יודעות בדיוק את האמת,ולא זו האמת שלהן. הן רואות את האמת האמיתית, אלא שהאמת מעבירה אותן על דעתן. הן מרירות, כועסות, מקנאות ומשקרות. וכאן מתחיל מסע הייסורים שהן מעבירות את ילדיהן.

noamic

New member
../images/Emo45.gif ב ד י ו ק !!!

הן לא משקרות. הן והם (כן, גם הם ) משוכנעים בצורה מאד עמוקה שהם צודקים. רובם לא משקרים ביודעין או בכוונה. רק עצמת הרגשות מעוורת לגמרי.

עלמה 3

New member
לדעתי, לשקר זה באופיו של אותו אדם

מנסיוני, אפילו האמת שלה היתה שקר , כך שהיא אפשר לתת אמון באיזה מילה שלה... זה "פתלוגי".. אך הנה אני מכבדת אתכם מציטטה , מקור ראשון מאקסית ממורמרת ... שכך מעידה על עצמה מה עשתה לאורך שנים נגד אבא של ילדיה ...ואושרם של ילדיה : ... " מה שהסתרתי שאני מתנקמת בכם ובילדים שלכם, שלא דאגתי באופן אוטנטי לאושרם של ילדיי, אלא לשליטה שלי בהם ובחייהם, בכדי לזכות באהבתם דאגתי להרחיק את הילדים ממך. פחדתי שהם יאהבו אותך יותר ממני.." גרמתי להם להיות פגועים, מבולבלים, נבגדים, חסרי בטחון, לא אהובים כמה זה נחמד היא שיקרה בכדי לזכות באהבה שלהם בלעדית, כאילו עשתה אותם לבד עם האצבע.... ואסתי, אולי תסברי לי, אני לא הבנתי לפעמים זאת האמת ???? מה זאת אומרת ??? אך שקר = אמת ואיך אמת = שקר. ערב נפלא לכולם

rolan

New member
עדיין לא ברור לי מדוע...

אך בכל זאת, כדי למנוע ויכוחים מיותרים. יש כל מיני אנשים, כאלה שמשקרים, כאלה שלא... אני דוקא הכרתי משני הסוגים, היה לי בן זוג, שכאשר האקסית שלו "גילתה" את קיומי, הפכה את חיינו וחייו בעיקר, לגיהנום אמיתי. היא הרעילה את הילדים, הכפישה את שמי, דאגה להטריד אותנו, לא לתת לו לראות את הילדים ועוד ועוד... הילדים היו אומללים, ראיתי כמה קשה להם להתחבר, אצלנו היה טוב, עם אמם בבית היו - כעס ומרירות. כל פעם מחדש היינו צריכים כמה שעות לרכך אותם. עכשיו עם אוהי, אנחנו לא שומעים מילה מהאקסית, יאמר לזכותה שהיא לא מתערבת מטוב ועד רע, לשמחתנו הרבה. גם אנחנו כאן, מעידים על עצמנו שאנחנו לא מתערבים, לא נתערב בחיי האקס ונרעיל את הילדים נגדו. אז יש כאלה ויש כאלה...

rolan

New member
../images/Emo153.gifמשהו../images/Emo153.gifמוזר../images/Emo153.gifקורה

עם
כל
ריפרש
ההודעה
משכפלת
את
עצמה...
אולי
פלשו
אלינו
חייזרים?...

נכון. גם אני שמתי לב לזה.

זו כנראה בעיה בתפוז. יש עוד משהו. אם אני כותבת הודעה ושולחת, אז למעלה, בשורת הכתובת של הפורום, עדיין נשארת השורה שיש כשמוסיפים תגובה, ואז אי אפשר לעשות ריפרש, זה מעצבן. אני צריכה לצאת לעמוד הראשי של תפוז ולהיכנס שוב פעם. מוזר.

jnusv akh

New member
פשוט חוצפה

אתם ממש לא מבינים שקיימת משפחה שלמה שהפכה לפתע ללא חשובה. למשהו מפריע. זה לה פשוט כשבעל נוטש משפחה כדי לרגש את עצמו וגר עם ילדים של אשה אחרת, איתם הוא בבוקר איתם הוא בלילה והילדים האמיתיים הופכים למשהו מפריע, ולאשה החדשה יש עוד מה לומר בנידון למרות שכל הידע שלה הוא חד צדדי ולא רלוונטי

סליחה??????????????

אם יש לך מה להגיד, תעשי את זה אחרת. לא פורצים ככה לבית ומתפרצים על היושבים בו. אף משפחה לא הופכת להיות לא חשובה לפתע. ילדים הם דבר חשוב לכל אבא, כמעט לכל אבא, והם לא מפריעים לו בחיים. בעל לא נוטש משפחה כדי לרגש את עצמו. שיתבייש לו מי שחושב ככה. בעל גם לא "נוטש". הוא מפרק קשר זוגי עם אישתו ואם ילדיו, כי חייו אולי בלתי נסבלים במחיצתה או בגלל שהפסיק לאהוב אותה, עלה על דעתך אפשרות כזו??? ולאשה החדשה בהחלט יש מה להגיד בנידון . והידע שלה הוא לא חד צדדי והוא בהחלטטטטטט רלוונטי. ולמרות כניסתך המאוד לא נעימה לפורום. ברוך/ה הבאה. מקווה שיהיו לך חיים עם פחות כעסה ועם אופקים רחבים יותר לגבי הנושא הזה. ועם זאת, אני מניחה שאת מדברת מאיפה שכואב לך. ולכן, קחי בחשבון שכל מקרה הוא מקרה לגופו. יכול להיות שאת חווית חווייה קשה של נטישה מסיבות של ריגוש, ואני לא טוענת שאין מקרים כאלה, אבל זה לא הכלל. זה לא כך אצל כולם. אז אנא, היי סבלנית כלפי שאר המקרים שאינם כמקרה שלך. את כמובן מוזמנת בנועם, לספר את סיפורך,

jnusv akh

New member
זאת לא את

שממש חשוב לה שהילדים שהאבא עזב, ידוווחו על ההנאות של האב עם משפחתו החדשה?

כן, זו אני, יש לך בעיה עם זה?????

ובכלל, מרגע לרגע את לא מוצאת חן בעיניי!!!!! ואני אפילו אגדיל ואומר, כי לי מותר, אני לא מנהלת... שאת בעיניי ממש מיותרת כאן!!! אם באת לזרוע רעל והרס, אז תזחלי לך בחזרה למאורה שלך ותתכסי בקש, כיאה לנחש. חיים טובים שיהיו לך,

rolan

New member
רגע רגע....

שלום לך, ברוכה הבאה, ניק מעניין יש לך - הייתי צריכה לפתוח את הכרטיס כדי להאמין ולהבין... את חדשה כאן?
ברוכה הבאה
עכשיו לפני שממשיכים, בואי נסדר כמה דברים. אין כאן חוצפנים, יש כאן אנשים במצוקה שמנסים לקיים משפחה וחיים חדשים ויש כאלה שלא מבינים אותם כל כך... ייתכן שהחוויה שאת עברת היא כזאת, ייתכן שאת נפגעת ממישהו שזנח אותך ואת ילדייך, אך לא על זה מדובר כאן. כאן מספרות לנו נשים שהן ובעליהן רוצים מאוד קשר טוב עם האקסית ועם ילדיהם הביולוגיים. השארי איתנו וננסה יחד לפתור את הקשיים שלך - אל תלכי

עלמה 3

New member
הנה רולן... סוג של מרירות ..הנה לך

דוגמית...אך זה עובד ואיך הנקמנות מתעבה...וגדלה ... אני מכירה בעל ננטש ונבגד ע"י אקסית שחיפשה ריגושים.. לא מכירה את הצד השני....ולא נותנת מנוח ! ומה יקרה שבהמשך חייך , תהיה אישה חדשה ושניה , מה דעתך לא להיות רלוונטית ! אני חושבת שלכל צד יש את הזכות להמשך חייו בכבוד אחרי גירושין.. עם אישה שניה או בלי ..או חברה או ילדים משותפים וכו...

את יודעת

יש גם נשים שקמות ועוזבות.....אל לך לראות את חצי התמונה. ואנשים לא מפרקים סתם וביום אחד,ואולי ישנם סיבות שאת לא מודעת להן? קחי אויר וזכירי שאולי גם את תהיי פעם אישה שניה או שלישית...

בונוסית

New member
לכול הנשים שננטשו..

אולי זו האמת, אולי זו האמת הסוביקטיבית שלהם. מי יודע? לאמת פנים רבות, תלוי מי מתבונן . וזו שאלה פילוסופית... מה שאני יודעת זה שלא הכול תמיד חייבים להגיד לילדים, גם את האמת לא חייבים להגיד! אני לא אומרת את דעתי האמיתית על האמא של הילדים של בעלי... אני שומרת את דעותי לעצמי כדאי לא לפגוע באף אחד... טובתם יותר חשובה מקטרזיס שלי... ואני חושבת שגם האמא לילדים צריכה לראות את טובתם...

rolan

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד, בונוסית יקרה

ולך חמודה שלי, שהתפרצת ככה, בואי רגע.... התקרבי לכאן.... כן כן קרוב אלי קבלי ממני
ואל תלכי, את רצויה וחשובה, רק תנסי לא לפגוע, לשפוט או להעליב, גם אנחנו רוצים לשמוע אותך בינינו.

למעלה