מדוע הן משקרות?...

בונוסית

New member
אני רואה את הכאב שלך ומבינה אותך

אבל גם אם לילדים יש אבא שהוא זבל, למה הם צריכים לדעת את זה? למי זה עושה טוב ההשמצות? לילדים או לאמא שמשחררת רגשות ?

jnusv akh

New member
חייבים לעיתים לשחרר רגשות

האבא של הילדים שלי הוא לא זבל, הוא המשפחה היחידה שלי. ודיעותייה של ה"חדשה" שלו אכן לא רלוונטיות בנוגע לתא משפחתי הקודם שאין היא מכירה ולעולם לא תכיר. כי 26 שנות נישואין אינם משהו שהיא יכולה להבין תוך שולשת חודשי היכרות. מה שבין זוג זר לעולם לא יוכל להבין. זה ברווח שבין המילים, במבט, במגע, וכן אני מכירה נשים רבות שנטשו, לדוגמא זאת שגרה עם בעלי בימים אלו. ואת חופש או משהו כזה, אני קוראת אותך זמן רב ואיך לומר? גם אני ממש לא מחבבת אותך

את הוכחה חיה

להרס חיי ילדים זכים וטהורים. אין לי ספק שעם גישה כמו שלך, ילדייך בוודאי אומללים ומתוסכלים ובעיקר מבולבלים. צר לי עליהם. במקום להיתקע בנוסטלגיות שלך, וב- 26 שנות הנישואין שלך, פרשי כנפיים ועופי קדימה. יש חיים מעבר למאורת הקש שלך. ואל תהרסי את חיי ילדייך, אם לא הרסת כבר... צר לי עלייך. ובעיקר עליהם.

*יערית

New member
פוסססססססססססססס../images/Emo57.gif

מה קורה לכן? תסלחו לי שאני קצת מתערבת...אבל אתן לא יכולות לתת לכל אחד לזעזע אתכן במילה או בעשרים מילים.. והרי על זה אנחנו מדברות ולשות... אנחנו לא מגיעות למקום הנמוך הזה שרוצים להוביל אותנו לפעמים בחיים נכון? אז למה?מה זה נותן? כן ההרגשה של המילה האחרונה...אבל לא לומדים מכך כלום על התנהלות בחיים,אויש גם אני בעוונותיי הרבים בפורום גרושים "הכנסתי" וצעקתי ורציתי להראות למי שרק השמיץ ....לאן זה מוביל?למי זה עשה טוב? לרגע אחד יקירותיי לוקחים אויר..משחררים פרח לאויר ובזה אמרתן את מילתכן האחרונה..אנחנו לשם לא יורדות{ תלוי לשם מה הירידה
} בחייכן...בואו נחליק גם אם זה צורם בנשמה... הכל מאהבה

jnusv akh

New member
מעניין מה

גרם לך להגיע למסקנה הזאת? לא תמיד האקסית היא הרעה ולא תמיד החדשה היא כליל השחלמות. הזעם שלך מעיד על מעשיך. אני לא הגורם המכעיס אותך משום שכלל אין לך מושג מי ומה אני, כחי נשימה אולי השנה תיהי לך שנה מוצלחת... ורולן ויערית קוראת אתכם הרבה וממש ממש אוהבת. הלוואי והבחירה של בעלי, אנו עדיין נשואין ולא בהליכים, הייתה אחת מכן,

*יערית

New member
מעניין....

גם בנזוגי חי עם אישתו מס' שנים לא מבוטל ומשום מה מעולם לא חש מאושר ואהוב..את יודעת מה זה גם לא משהו שהוא "מוכר" לי כביכול בכדי לתת לי הרגשה טובה..שאני מיוחדת{מכירה את הלוקשים האלו} זה העיניים שדמעו כשעשינו אהבה לראשונה, זה החיבוק כל הלילה ...שלא ייגמר זה הרגשת הפיספוס העצמי...זה המבט אל עבר הילדים, זה המבט אלי בוקר וערב..זה ההרגשה של לחיות שוב אז כתבת למעלה 26 שנה זה לא מה בכך........יודעים להכיר מגע ומילה, אנחנו יחד כבר שנתיים וחצי
אני חושבת שהיא מעולם לא הכירה אותו כפי שאני מכירה אותו... אחרת לא היתה נותנת לזה להגיע לאן שהגיע... הוא אחד למיליון! אנחנו כבר מאז כיתה א' למדנו שלא הכמות מעידה אלא האיכות

jnusv akh

New member
יערית

אכן את מכירה אותו כפי שהיא מעולם לא הכירה אותו, אך גם היא מכירה אותו כפי שלעולם לא תכירי אותו. אני לא מכירה אותך ולא אכתוב עליך אך במיקרה שלי דמעו עיניו וגם עיני בפעם הראשונה, השנים לעיתים מיבשות את הדמעות והאהבה לובשת צורות שונות בזמנים שונים, את יכולה לשפוט את יחסייך עם אהובך אך לעולם לא את יחסיו עם אהובתו הקודמת שכן האמת תמונה בשתיקות ובמבט בימי הצער והשמחות ולא בסיפורים שכל אחד מספר האמת אינה אובייקטיבית ואנשים שונים זוכרים דברים שונים ממקרה זהה, הייתי רוצה שהאשה החדשה לא תשפוט אותי כי מעולם לא עשעיתי לה דבר רע אין היא מכירה אותי אלא דררך סיפוריו שכרגע נועדו להרגיע את מצפונו, היא יכולה לאהוב אותו אך אין זה מעיד עלי ואין זה מחייב שנאה כלפי, ואכן בימים אלו אני עצובה מפוחדת ודי בהלם כרגע העתיד נלקח ממני ויש לי את הסיבות לחוש פגועה עד לא מעט הייתי אני המשפחה וכעת אני גורם מפריע, ןילדי ואני זוכים לביקורת והשמצות מאשה זרה שלא אנו בחרנו, אלא בעלי,

אתך בהרגשתך והיא צודקת

נשים תקשיבו גם לכאב בין השורות. למה אתן ממהרות לקטול ושיפוטיות כל כך נגד הראשונה. מה גם שאתן הייתן בסרט הזה העניין הוא שנוח לחשב שהיא המכשפה.כי אז אנחנו הטובות אוטומטית. לא צריך שהכל יהיה שחור לבן. יש גם גוונים

*יערית

New member
לא אשפוט

יתרה מזה,כששוחחנו רבות על ג"ל של בנזוגי תמיד אמרתי שלמטבע יש שני צדדים, ובטח יש מניע להתנהגות לא הולמת בין בני זוג, אבל ...בגלל זה להעביר אותו יסורים עד לגרושים? בגלל זה לתבוע את כל העולם ואחותו? בגלל זה לטמוע שנאה והסתה אצל ילדיו? למה? מה אני לא אקסית?אני כן...אבל שיחררתי אותו בכבוד...בדיוק כפי שהכרנו,חיבוק ומבט לעתיד טוב יותר...כל העיניינים האלו של כסף ומלחמות וכמה שיותר להרוס לאדם את חייו זה בסדר כי אחרי כך וכך שנים הוא עזב..וממש לא עבור אישה אלא עבור החופש שלו? למה?הוא בבעלות של מישהו?הוא רכוש? מצטערת...אני אישה..מבינה את הצורך ב"פיצוי" הולם בגלל....אבל תאוות בצע עד מתי? צר לי עבור מה שעובר עליך,הדבר הטוב ביותר שאני מציעה זה להכיר לאט לאט בעובדות החיים ולנסות לשקם את חייך, לא נקמה,לא התססות,פשוט לקבל את רצונו של האחר למרות שזה קל לומר ולכתוב וקשה לבצע...אבל זו עובדת החיים שלך ולראות את המרה השחורה רק יעשה את הגרוע, מאחלת לך שתעמדי במהרה על רגלייך,שתבני לך הווה ועתיד טוב יותר,רגוע יותר,סלחני,אוהב....ופשוט ללכת הלאה. דיי למלחמות...יש כ"כ הרבה מלחמות מסביבנו

jnusv akh

New member
מה בדיוק

כתבתי שגרם לך לפרץ הנורא הזה? שלום לכולכם זה היה ביקור חד פעמי ודי מזעזע. אין לי יותר מילי. שנה טובה וסליחה שהגעתי.

עלמה 3

New member
jnusv akh אני סולחת לך , בפרט

עכשיו בתקופת הסליחות , התחינות וברכות ומאחלת לך, להמשך חייך ולשנה החדשה : שהרצון לנקמה, ירד ממך ויעבור לך מהר , שפשוט תוותרי על זה! שתתעלי את האנרגיות שלך לקשרים חדשים ותדעי להתמודד עם המציאות בראיה חיובית... שתהיה לך זוגיות שניה חדשה ורלוונטית... בהצלחה עלמה

jnusv akh

New member
תודה

אין לי כל רצון לנקמה ואיני יודעת מהיכן הבנתןזאת. יש בי כרגע רק עצב רב, הכל מאוד טרי, וכמו הכל בחיים גם זה יעבור. יפה איך רובכן עמדתן לצד בעלי והוא אפילו לא היה זקוק לזה, מיום שעזב לא טילפן לא אלי ולא אל ילדי, נחמד שאני היא שזכיתי לנאצה, בכל אופן שלום וסליחה

עלמה 3

New member
זה מה שאת משדרת .. ואני ../images/Emo4.gif

לא מזלזלת לרגע בהבנה שלי.... ואת יכולה לקרוא שוב את מסרייך ולנסות להבין וגם הניק הלא ברור... ואת החלט בשביל בעלך או הגרוש שלך כבר למה הוא זקוק ולמה לא ! אחחחחחח באמת מה זה נאצה ?????? את זה לא הבנתי !

הוא שאמרתי

אישה לאישה זאב. והגברים יושבים בצד עם חיוך. נשים.קצת סולידאריות נשית. באה אישה שחלמה חלום של זוגיות והחלום נשבר. מבקשת הבנה מאותם שמזלן שפר ובנו בית חדש. היא רק מבקשת שלא תראו בה מכשפה.היא רק מבקשת שלא תראו בילדיה חולרות. באמת שכל עוד אנו רואות תמיד באישה את השקרנית ננקמנית המשוגעת ובגבר את הצריך הגנה-זה פרצופנו. ובבקשה אל תדברו איתי על פמיניזם ושינוי אצל האישה המודרנית אנו חיות לא לויאליות לבנות מיננו. רק תראו איך כלות בחמותי ואני מדברות על אם הבעל ותבינו שאין בנו רחמים

עלמה 3

New member
אסתי, תקראי שוב את דברייך !

עשית לי צמרמורת.... אם היא נקמית ומסיתה היא בבודאי מכשפה , וממליצה ללכת לטיפול וקלבל ייעוץ דחוף על מנת לעזור לעצמה. ואת חייבת טיפול, זה פשוט חבל למה שאת גורמת לעצמך ! לכי לעזור לעצמך. זה פשוט מזעזע מה שכתבת ...

../images/Emo24.gifעלמה יקרה

האמת והכנות לא צריכה להביא לזה שחסרות רגישות ישלחו אותך ליעוץ. כך לא פותרים את מה שנאמר כאן

עלמה 3

New member
אסתי , אני האחרונה שימצא לך פתרון

חבל שאת רואה דווקא אותי חסרת רגישות... וגם אין לנו ולי כל כוונה למצוא פה פתרונות או לצאת מנוצח, כמו בחיים שלך... כל אחד לוקח מש שהוא רוצה (אם יודע ומודע לקחת !!!) אף אחד כאן לא מקבל פתרונות.. אולי תמיכה...ולפעמים אם זה נשמע לך שלילי זה גם תמיכה ! אני לא יכולה לומר לך את מה שאת רוצה לשמוע, יש לי את הגישה והתפיסה שלי.

../images/Emo140.gifאנחנו תמימות דעים

כל אחת תכבד ותרבל את מה שמדבר אליה והיא כלי להבינו ולקבלו

למעלה