מדוע הן משקרות?...

rolan

New member
כל פעם מחדש

אני מזועזעת, המומה, אין, אין לי מילים... אז כן, יש כאלה ויש כאלה... מי אמר שלא?!....

עלמה 3

New member
כן, זה נראה כך, אך זאת אמת לאמיתה

אני רצינית ביותר.... באיזה שהוא שלב במהלך השנים החלטי שאני מתעדת את הכל ...הכל מתועד.. בכדי שלא יחשבו לרגע שזה שקרי או מצוץ מהאצבע ! תשמעי, יש גם כאלה חולים ! מה שכן האקסית בעצמה מודה במהלליה לילדיה ולנו...

../images/Emo127.gif

אהבתי את הגישה שלך

בונוסית

New member
ליערית- ../images/Emo25.gif אחת ענקית

באמת שחיממת לי את ה-
בגישה כזו מנטרלים את כול הקנאה והמתח סביב סיטואציות כאלו. זה כול כך מקל על כולם! אולי זה הייה פותר לי כמה בעיות אם לנו הייתה X כמוך....

*יערית

New member
שנייה יש גם את הצד השני של ...

המטבע... לראשונה שחשתי קשר עם חברתו של האקס היה לפני שנתיים, הוא לא סיפר לי הודותיה{וכי למה זה חשוב?
}הילדים כן, מאוד הסתקרנתי א.לראות עם מי הוא מתחבר שוב ב.איך היא נראית ג.עיניים...רציתי להביט היישר אל תוך עיניה, אז לא עזר לי ממש כשביקשתי להכיר אותה ולראות את האישה שעושה קוקיות וצמות לקטנה שלי והן כ"כ חמודות ומקצועיות, פעם כשהוא בא ואמר לילדים להזדרז ..אני שאלתי איפה היא והצצתי דרך החלון..המצחיקול הזה החנה את הרכב כך שהראה רק את ה"טוסיק" של הרכב...ורק את הראש שלה מאחור..שאלתי אותו "מה אתה לא רוצה לעשות הכרות ביננו?" והוא ענה שלא!הוא מתפדח ממני.. ממני? מה אני זאבה? יצאתי מהבית מבלי לשאול אותו היישר אל חלון הרכב..היא לא שמה לב, נקשתי בחלון,היא נבהלה מעט.פתחה את החלון..ואני הושטתי את ידי אליה ואמרתי לה"נעים מאוד אני..נ..לשעברית של ממממממממממשה אמא של...."האדמה לא בלעה אותה וגם לא אני
לאחר תקופה שידעתי מי מסתתרת מאחורי הדמות "חברה של אבא" הילדה והילד היו צוחקים עליה לפעמים בבית שהיא ממש שמנה, "אמא היא לא רזה כמוך" ואני לא חשבתי לרגע ונזפתי בהם בלי שום קשר אליה, לא צוחקים על אנשים שנראים שונה,ובטח לא על חברה של אבא! היא נחמדה אליכם?כן היא לוקחת אתכם יחד עם אבא לטיולים?כן אז למה ככה לדבר? וממש לא היתה להם סיבה... והיו עוד כמה מיקרים ששוחחתי איתה טלפונית והיא לי מאוד נחמד שאני מגלה חביבות יתר לאישה... חבל שזה נגמר בינהם..ואחר כך עוד קשר שכלל לא הכרתי אותה אבל שוב נגמר... בכלל מתי משההההההההההההה כבר יביא לי כלה חדשה

*יערית

New member
../images/Emo25.gif

הוא היה פה מקודם ושאלתי אותו "נו...יש כלה"?
מיד אמר לי....תירדי ממני..אני שייך לכל נשות ישראל

עלמה 3

New member
אני מתה עלייך ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

את כל כך ראלית ומצאותית וכך צריך להיות...בעצם את והנשמה שלך פשוט נקיה ללא רבב של קנאה ונקמנות כי אין על מה ! את רואה את המציאות כל כך ברור, שלכל אחד יש את הזכות להמשיך להתקיים בכבוד, בזוגיות וביחד. בלי להיות קורבן או תחת מטרית המסכנות. חתימה טובה !

*יערית

New member
איך אפשר לשקר../images/Emo35.gif

בקלות...
1.האישה החדשה של אבא היא זו שהוא בגד איתה..היא זונה! 2.הוא נותן לה את כל הכסף שלו 3.הוא כבר לא דואג לכם ..עכשיו יש לו ילדים חדשים 4.הוא גנב,שקרן ורמאי! 5.הוא הרס לתי את כל החיים 6.הוא לא עשה למענכם דבר 7.הוא מחביא כספים ממכם 8.הבן דודה של הדודה שלו והדודה השנייה.....חוברים איתו תחתיי! 9.ואישתו החדשה...שקרנית ועלובה וגם לא מלומדת 10.הילדים שלהם....מלאים בכינים{טוב מושפעת מ"דירה להשכיר"} הסתות ואיומים למינהם: 1.מי שפוגש את אבא יוצא מהבית שלי! 2.מי שפוגש את אישתו של אבא שלכם...כאילו התחיל מלחמה איתי! 3.כשאתם אצל אבא לא לגעת באוכל שלה...שמא לא תרעיל אתכם. 4.הוא בגד בי כל החיים...אל תאמינו לשום מילה שלו! אוף ניגעלת מעצם הכתיבה שלי... סליחה ברחתי!

למעלה