מדוע הן משקרות?...

עלמה 3

New member
../images/Emo91.gif חביבה אולי תנסי

לחבב את עצמך... קצת, מה יש לא מגיע לך
ואח"כ תנסי את סביבתך, תתחילי איתך , מתוקה

בונוסית

New member
אני רואה את הכאב שלך ומבינה אותך

אבל גם אם לילדים יש אבא שהוא זבל, למה הם צריכים לדעת את זה? למי זה עושה טוב ההשמצות? לילדים או לאמא שמשחררת רגשות ?

בונוסית

New member
הלוווווווווווווווו

האם את כול הדברים המענינים אתם מחליפים במסרים? האם נשארתי לבד ? איפו כולם?

איפה באמת הביקורת

על הבעל שלכן שעזב משפחה או אולי העזיבו אותו. לבעל שלכם יש ילדים שהוא מחוייב אליהם אני תמיד המומה מחדש מחוסר הסולידריות הנשית מצד נשים שלרוב הן בעצמן אקסיות ונחשדות באותו עניין של שקרניות מסיתות וכו נגד הגבר המסכן שעזב ובנה בית ורוצה לשכוח לעיתים את הילדיםשלו הראשונים מטעמי נוחיות לפעמים שלו ושל האישה החדשה

עלמה 3

New member
אסתי, הביקרות היא באמת שלך

לדעתי הגזמת ונסחפת יתרה ... את פונה ומדברת בשם רבים ובהכללה... כשאני כותבת כאן או יעל כותבת כאן זה כל אחד בשם עצמו ומתוך מה שהוא חווה בחייו...ובביתו מה את כל כך המומה ???? מחוסר סולדריות נשית!!!! ואני לא מדברת על נחשדת אלא על אשמה ורק על האקסית שאני מכירה אישית, בבית שלי ומחוויותיי האישיות... וממליצה לך באופן אישי, להפסיק להעביר ביקורת ולהיות שיפוטית ! בבקשה ותודה עלמה

../images/Emo132.gifאינני מבקרת

אלא משקפת.ואני מכלילה בכוונה וברור שכל מקרה לגופו של עניין

*יערית

New member
שקרים ,סיפורים וודיאו פילם....

משהו שאני דיי מקשרת לחיים בכלל, אנשים לא נוטים לשקר סתם מרוגז ומכעס, אנשים לא נוטים להכפיש כי ננטשו הביטחון,האגו,הרכושניות שלהם תיפגע במידה ולא ינהגו כך.. אבל שאלה לי אליכם... האם אנחנו צריכים לקחת זאת ללב? האם אנחנו צריכות לכעוס על טיפשותם של אחרים? האם לא מומלץ לנהוג כאילו שום דבר שיעשו בכדי לפגום ולחרחר מריבה לא יעזור? האם לא כדאי להיות החכם ולא הצודק במיקרים האלו? הרי המקום של השקרנים והרומסים והמכפישים הוא כ"כ נמוך{תסלח לי אלוהים כי גם אמא שלי נמצאת בקטגוריה הזו}הוא נמוך וכואב מכדי לספר ולדמיין,הוא נמוך כי הן לא רוצות לאבד את השליטה היחידה שעוד נותרה והיא על הילדים,הן רוצות להחזיר את כבודן האבוד, ואני לא נכנסת ליש אמת או אין אמת בדברים, ההסתה אסורה! ההכפשה גם היא אסורה! יש דברים שנאמרים מתוך כעס כלפי מי שהיה בעל/אישה שלנו לשעבר אל מול הילדים בכדי לזכות באהדה ,הילדים שלנו הילדים שלהם זה בכלל לא משנה...הם חיים בתוך תבנית חיים מאוד קשה בנוסף לקושי הפירוד בין הוריהם. לא יעזור לאף אחד...אני לא ניזונה מכעסים ושקרים, כך צריך להחדיר לילדינו ולעצמינו....לא ניזונים מגיצים בוערים של אנשים שנמצאים במקום כ"כ נמוך. אני מאוד שלמה עם מי שאני....אני מאוד שלמה עם המעשים שלי אני מאוד בטוחה בעצמי ובמי שאני... מי יכול לערער על כך?גרושתו?ילדיו? never......רק האדם שגר תחת קורת גג אחת איתי ומכיר אותי מכף רגל ועד ראש.

גדולה, יערית, גדולהההה../images/Emo47.gif

אין עלייך. מלכה. מאיפה את יודעת להגיד את הדברים הנכונים תמיד? באופן כל כך מדויק? קחי ח"ח גדול ממני.

פרח 11

New member
אחחח... כמה פיספסתי, מסכימה עם כל

מילה ומילה. לפני שקראתי את הודעתך יערית, חשבתי לעצמי שלפעמים נדמה לי כי האקסיות חושבות שיש להן עדיין שליטה על האבא של הילדים, בגלל היותו האב (בכל אופן כך זה בסיפור שלי) ואז חשבתי מה עושים כדי להבהיר שזהו, פאסה, נגמרה השליטה ואיך יעלי אמרה... "את ממש מיותרת כאן"
. לאחר שקראתי את מה שכתבת, הבנתי כי באמת חבל לי לבזבז את האנרגיות האלה על דברים כאלה תפלים וכדאי שאשקיע אותן על המשפחה שלי, הרי היא מבחינתה תנסה לעשות הכל (ללא הצלחה דרך אגב) כדי להשיג קצת שליטה. בקיצור, את האנרגיות האלה תשקיעו בעצמכן, בבעלים ובילדים ופעם מישהי אמרה לי שעצם התעסקות בדברים האלה- אנחנו בעצמנו מכניסים את האנרגיות השליליות הביתה.

rolan

New member
מילים כדורבנות, יערית החכמה!!!

ועוד משהו... מי ראה את הסרט - תעביר את זה הלאה....? מסופר שם על ילד חמוד, שמנסה להעביר מסר לעולם, לא חשוב כרגע המסר, אבל בואו אנחנו ננסח יחד מסר - לכל המשפחות המורכבות, למען ידעו לכבד אחד את השני ולא לקלקל ולו רק למען הילדים. אני הייתי אומרת כך: תנו לחיות בשקט, הילדים שלכם והילדים שלי אוהבים את הוריהם ואחיהם החדשים!!! מי רוצה לנסות לנסח משהו אחר?

עלמה 3

New member
מה שנכון .. נכון ...נעביבאשק ....

ואני שומרת על איפוק... לא נעלבתי ולא נפגעתי... זה כולה לשפוך, להקיא ולהתדיין... ומכאן שולחת ברכה לאותם אלה שנמצאים/ות במקום נמוך....הזה שאת מתכוונת.... שיתרוממו.. ירמו ראש... ימשכו הלאה, ימצאו זוגיות טובה...סיפוק, ריגושים, בריאות נפשית, אהבה עצמית ולילדיהם... אמן אמן וחתימה טובה

פרח 11

New member
אחחח... כמה פיספסתי, מסכימה עם כל

מילה ומילה. לפני שקראתי את הודעתך יערית, חשבתי לעצמי שלפעמים נדמה לי כי האקסיות חושבות שיש להן עדיין שליטה על האבא של הילדים, בגלל היותו האב (בכל אופן כך זה בסיפור שלי) ואז חשבתי מה עושים כדי להבהיר שזהו, פאסה, נגמרה השליטה ואיך יעלי אמרה... "את ממש מיותרת כאן"
. לאחר שקראתי את מה שכתבת, הבנתי כי באמת חבל לי לבזבז את האנרגיות האלה על דברים כאלה תפלים וכדאי שאשקיע אותן על המשפחה שלי, הרי היא מבחינתה תנסה לעשות הכל (ללא הצלחה דרך אגב) כדי להשיג קצת שליטה. בקיצור, את האנרגיות האלה תשקיעו בעצמכן, בבעלים ובילדים ופעם מישהי אמרה לי שעצם התעסקות בדברים האלה- אנחנו בעצמנו מכניסים את האנרגיות השליליות הביתה.

עלמה 3

New member
מה שנכון .. נכון ...נעביבאשק ....

ואני שומרת על איפוק... לא נעלבתי ולא נפגעתי... זה כולה לשפוך, להקיא ולהתדיין... ומכאן שולחת ברכה לאותם אלה שנמצאים/ות במקום נמוך....הזה שאת מתכוונת.... שיתרוממו.. ירמו ראש... ימשכו הלאה, ימצאו זוגיות טובה...סיפוק, ריגושים, בריאות נפשית, אהבה עצמית ולילדיהם... אמן אמן וחתימה טובה

היי רולן ../images/Emo140.gif

קראת לי..הגעתי.. לא הבנתי מה יש לשקר? לא לימדו אותן שהשקר הכי נפלא זאת האמת? לי אין בעיה שגבר מקים לו משפחה חדשה, הגרוש שלי אומנם לא נשוי אבל גר עם חברה כבר 4 שנים (מידי פעם נפרדים וחוזרים), יש לה אפילו בת ונכון שהבנים שלי לא מסתדרים איתה ועם הבת לכן הגרוש שלי מצא מוצא משלו ורוב הזמן לוקח אותם לסופי שבוע אצל ההורים שלו ולא לבית שלה. נכון שהוא פחות איתם נכון שהוא חסר להם ונכון שבגלל שהוא איתה ועם הבת הוא פחות קשוב לצרכים ולחם שהם זקוקים לו וזה מתבטא בהמון בין היתר.. אבל הוא בחר כנראה שטוב לו איפה שהוא (בלי קשר לזה שהוא מספר לי סיפורים כביכול שהוא שם כי אני לא מקבלת אותו חזרה),יש לו חיים משלו הוא אמר לי פעם "יש לי חיים משלי וזהו" וזהו כן קיבלתי לא הייתי צריכה שיגיד הבנתי ראיתי הרגשתי וגם הילדים שלי עדין מרגישים מקנאים מאוד, אבל לימדתי אותם שזה המצב והיא חברה של אבא, אני מחנכת אותם להיות איפה שהמצב קיים ולהנות ממה שיש ולא לחשוב על האין כפי שאני חיה את חיי, הם זורמים לא רואים מועקות שלי בנושא רואים שאני מקבלת את הענין ולא עושה שום רע לחבל להם בקשר והם גם יודעים שככה המצב..אבא אצלה ואנחנו אצל סבא וסבתא הרבה פעמים הוא ממש מדגיש להם שהוא שם והוא יבוא רק כשהוא מתפנה.. התרגלו זה לא משמח אבל אפשר לגרום לענינים להיות פחות עצובים אם מבינים שזה מה יש ומנסים לחיות עם זה טוב יותר. ממש אישית שמחה בשבילו (ואפילו מקוה שימשיך ככה כדי שלא ירצה לחזור) ומפרגנת .. מה יש לי לשקר? להגיד שהיא מרשעת? היא לא מלאך אבל יש גרועות וכל עוד הם חוזרים משם מרוצים ולא בוכים (בהתחלה היו קטעים קלים) אז מה טוב..שרק יהיה לכולם טוב גם לאקסים וגם לאקסיות.. אי אפשר להגיד אני אישה רוצה חבר רוצה זוגיות רוצה חיים בשנית ולחשוב שהם שונים ..הם לא, הם בני אדם כמונו מחפשים בית חם ואהבה

rolan

New member
נפלא, אהבתי חי היקרה!!!

תודה שבאת אלינו מהצד השני, או מהראשון - תלוי מאיפה מסתכלים

../images/Emo9.gifאיך אפשר לסרב לך..אי אפשר../images/Emo13.gif

לפעמים אני מתחברת ולפעמים לא.. אנסה לקרא יותר כאן ולהכיר אתכם/ן יותר
על קבלת הפנים

*יערית

New member
כן כן ברוכה הנכנסת../images/Emo13.gif

חיייייייייייייייייייי בחייאת תשלחי קצת אלינו שאלות?למה רק להם?

למעלה