מדוע הן משקרות?...

אממממממממ ../images/Emo25.gifמואהההההה

בשבילך עד חצי המלכות...חכי חכי
זה לא יהיה קל כי אצטרך לחשוב מה מתאים גם לכאן או מה שונה כאן במיוחד משם..אבל בכיף

../images/Emo9.gifאיך אפשר לסרב לך..אי אפשר../images/Emo13.gif

לפעמים אני מתחברת ולפעמים לא.. אנסה לקרא יותר כאן ולהכיר אתכם/ן יותר
על קבלת הפנים

דמוקלס

New member
הן לא מכלול...

מכנה משותף,לגרור הכל לתוך משבצת,לקטלג כסטטיסטיקה...יש חוסר בטחון,יש רוע,יש גם אובדן דרך,ויש תקווה משמים,שאולי מחר כבר הכל יסתדר...כך או כך,עוד אין כזה איגוד,בעל אגנדה אחת שמיצגת קו...אדם לאדם כל העולם,מתאים גם לאישה.

*יערית

New member
זה לא מכלול

אבל בהחלט יש כ"כ הרבה מזה...כ"כ הרבה שזה עצוב למה אין רוב חיובי . שוב בלי הכללות?

חופש39

New member
ואני מאמינה שהילדים מספיק חכמים

והם יודעים מי אמא שלהם מי אבא שלהם מי נותן, מי תומך .... ולכן לא מוצאת לנכון להתערב או לשאול אותם על "האישה השנייה" כשהם מעלים את הנושא, מקטרים או מתלהבים ממנה אני מנסה לשמור על אובייקטיביות ובד"כ שולחת אותם לאבא להגיד לו בפנים מה שיש להם לטוב ולרע. אב ילדיי חי עם אישה כבר שנתיים וחצי וכאשר הם ביקשו להיות איתו יותר לבד הוא כיבד את בקשתם והם נפגשים איתו באמצע השבוע לבד ובסופי שבוע היא מצטרפת לפעמים ולפעמים לא . הוא מכבד את ילדיו, הוא מבין את חשיבות הדברים ועל כך אני מעריכה ומכבדת אותו.

בונוסית

New member
../images/Emo45.gif נכון לאידליה הזו שותפים כולם

ואני תמיד יודעת לפרגן לX שלפחת היא לא מרעילה ומקלקלת לנו (וכשהיא כן אז זה מאוד קשה לתקן). אני שמחה שהיא יודעת שזה לטובת כולם. מה אני רוצה? שלילדים שלה היה טוב בבית שלי? זה כול כך רע?

bar699

New member
שקרים........

את אולי לא מכירה אקסיות שמשקרות או מסיתות או מסלפות......אז את פשוט לא מכירה! האקסית שלי עשתה הכל כדי שארחק מילדיי, למרות שלא עזבתי למען מישהי . ושכבר הייתה לי מישהי היא דאגה להעביר ולהבהיר לילדיי כי "ס'תכלו לאבא יש חברה,לאמא אף פעם לא יהיה,היא דואגת לכם".....ואל תענו לי כי היא טיפשה (את זה אני יודע)כי בסרט הזה היו כל חברותיה הגרושות. פגשתי במקרה ברחוב ידידת נעורים שגם התגרשה (בצורה נאותה) והיא סיפרה לי כיצד ה"חכמה" התרברבה בפניה על המוות שהיא עושה לי כל פעם שאני צריך לראות את הילדים. הכל יחזור ביום מן הימים אליה כבומרנג....הילדים יגדלו ויבינו שפני הדברים אינם כפי שהוצגו להם.

*יערית

New member
בר ברוך הבא../images/Emo20.gif

אל תחכה לבומרנג...פשוט תמשיך להיות כפי שאתה למרות הכל,הדרך הנכונה היא לא לתת למעשיה ולדבריה לזעזע אותך, אם היא משקרת או מסיתה הילדים יחושו בזה לבד.... שתחיה את חייה בשלום ואתה את חייך בשלום

bar699

New member
משתדלים

תודה על הברכות.....פשוט כל מה שכתבו פה היום .....אני מכיר מביתי 2 הגדולים כבר הבינו (בן ה-20 ובן ה-17 ) הבעיה היום עם הקטנה בת ה-9 משתדל.... לא התגרשתי ממנה התגרשתי מאימה

rolan

New member
../images/Emo39.gifב בר ברו ברוך הבא... בר../images/Emo39.gif

רגע רגע אל תלך מעניין לשמוע עוד דיעה של גבר, בפורום שלנו!

just yael

New member
שלום...כאן ה"אקסית" מדברת....

בעצם, כך אתם קוראים לי... אותה אחת, שעדיין לא נמצאת בסיטואציה של משפחה מורכבת אך התגרשה ואבי ילדיה (לא אקס, לא גרוש....כי אלו מושגים מזעזעים בעיני...) נישא מחדש, ואף חובק בת חדשה. מנין ההכללה הזו, על האקסיות המשקרות??? בסביבה שלי, לא מכירה אף אקס או אקסית שמשקרים בנושא בחיי שזה זר לי אצלנו, ואם נתעלם לרגע מאופן הפרידה (אם כי תאמינו לי שזה יכול היה להכיל סרט בורקס טורקי סוחט דמעות כשר למהדרין ומוצלח...) הוא...אבי ילדי, אשתו, היא בחירתו, היא לא חברה טובה שלי, ממש לא, אבל ילדי מבקרים אצלה לא מעט, כך שרצוי היה שאכירה, ושיהיה שם שלום בית... ובצד כל זה... כן...יש לילדי, אחות קטנה.. היום, כשהתקשרו לאבא, להגיד לו לילה טוב...ניסו שניהם לדובב אותה... רק לבכורה, היא החזירה בקולות עדינים, והיא, הבכורה, רצה וקיפצה בחיוך רחב..."אמא...היא מזהה את הקול שלי...היא מקסימה...אחותי..." ואחיה הצעיר, הלך לישון בוכה,..כי הקטנה, לקולו לא הגיבה. כן...אחות. לא אחות חורגת כמו שאמרו נשמות טובות בבית הספר של הילדים, וגם לא חצי אחות, אחות. ו...מודה, לסיטואציה הזו, שהיא אידילית במסגרת הנסיבות הקיימות של אבא ואמא בנפרד, יש תרומה גדולה שלי...האקסית המרעילה...בפיכם. אז מסתבר שיש סיפורים אחרים ויש רבים כאלו, תאמינו לי שני צדדים למטבע, רק תלוי מה הדינמיקה ביניהם, וחייבת להיות הדדיות... גם למשפחה המורכבת אחריות למצב..לא רק לאקסית, ואולי כדאי שתבדקו גם את עצמכם... שלכם...האקסית.

למה ? למה ? למה ? למה ?

בנות המשפחה היקרות , הסערה בעיצומה והכל רוגש וגועש היום.פצצת [סליחה שאלת ] היום הצליחה לפגוע במרבית חברות הבית ואף במספר מטיילות הגולשות בין עצי התפוז. יצא לי לפגוש בשנים האחרונות לא מעט בני זוג שנפרדו , בצמתי זמן שונים, בסמוך לאחר הגירושים ועיתים שנים לאחר הגירושין [במצבי משבר המחייבים מפגש נישואי ילדים ,לידת נכדים וכיוצ"ב]. לא נהלתי מחקר מדעי ולכן ,כהרגלי, אהייה זהיר. ניתן להגדיר מספר קבוצות "לשעברים/יות": על הראשונה נמנים בני זוג צעירים - עד 30 - בלי ילדים או עם ילד שניים שהתגרשו בהסכמה לעיתים לאחר טיפול זוגי או/ו גישור.אין עוינות קיימת תקשורת טובה בכל הנוגע לילדים.עיתים ינסו "להכיר" בן/בת זוג לשעבר [מודה, קבוצה זו אינה גדולה] בשניה יהיו זוגות שאחד מבני הזוג מניע את ההליך זה יכול להיות הגבר , לאחרונה יותר ויותר הדומיננטיות הן הנשים [ שווה ליבון ...]. הננטש או הננטשת יחוש עלבון ,פגיעה , דכאון ,נפילה בדימוי העצמי ועוד ... וכאן אחלק -פעם אחרונה - הקבוצה לשניים: 1. "המשלימים" אלו שלאחר תהליך עיבוד הפרידה הרגשי [+הסכם גירושין ]יזקפו גב ויצאו

rolan

New member
../images/Emo124.gif למה? למה? יוסי?......

נקטעת באמצע, בדיוק בנקודה המותחת....
אנא המשך מאיפה שנגמר הסיפור

../images/Emo67.gifלשם דיוק

גם הנוטש או הנוטשת עוברים אותו תהליך בתוספת רגשי אשמה

"סליחה תקלה " המשך .....

ברשותכם אמשיך , 1. "המשלימים" אלו שלאחר תהליך עיבוד הפרידה הרגשי { + הסכם גירושין ]יזקפו גב ויצאו לחיים חדשים ,חלקם [ מומלץ ] בתהליך הדרגתי ומובנה לזוגיות חדשה. 2. "הסרבנים" -גברים ונשים שאינם מקבלים , מסרבים להשלים עם הפרידה. ללא קשר לסטאטוס החוקי [ כלומר גם אם בפועל כבר התגרשו}. בהעדר עיבוד הליך רגשי, הכעסים יתפזרו לכל כיוון או ערוץ לילדים המנסים לשמור קשר עם ההורה השני , לחברי עבר השומרים קשרים עם בן הזוג האחר. כל ביטוי נגטיביסטי יקבל לגיטמצייה להשחרת בן/בת הזוג הקודם .... וזה ביטוי אופייני לשני בני הזוג. הסרבנים/ הסרבניות אינם בדר"כ אנשים שליליים הם תמיד אנשים סובלים . רע להם ,קשה להם. הם ניזוקו קשות בהליך הפרידה ואין להם די כוחות להתמודד באורח נאות עם המציאות . ושנדע רק טוב יוסי

והתשובה לא רק כאן ...

לעלמתי ה - 3 שלומות , רק עכשיו נתתי עיניי בשאלתך , ע"מ למנוע ספק אעביר את תשובתי אליך גם במסר. ובכן בעצם יש לך שתי שאלות מה עושים ה"סרבנית" של בעלך ומה את צריכה לעשות …… וזה לא אותו דבר. לעניין "הלשעברית הסרבנית " אינני איש בשורה באם היא לא תרצה להסתייע איש לא יוכל לסייע בידה, יתר על כן ככל שחולף הזמן ההתחפרות מעמיקה ועמה הקבעון , הכעס והעוינות - בקיצור לך אין מה לעשות [ רק שהשידוך הבא יהיה מוצלח יותר…. אבל גם כאן זה בעייתי כל האנרגיה שמורה לסרבנות ]. באשר אליך מחויבותך איננה להרמוניה של המשפחות , מחויבותך למשפחה שלך תוך הכרה בעובדת המצאותם של בני משפחה [ילדים ] של בעלך , התנהגות ברוח זו - המחייבת עיתים פשרה , הבנה , אוזן קשבת - תקל על בעלך וילדיו בכל ההתנהלות הדינאמית של המשפחה על ענפיה. ואם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת , רק רמזי איפה השאלה , יום טוב. יוסי

עלמה 3

New member
היי יוסי תודה רבה !!!../images/Emo140.gif

רצתי מכל לחזק את גישתי ע"י יד מקצועית...כי חשבתי שאולי אני לא פועלת נכון ויתכן ואני טועה כי אין לנו בבית זכות ראשונית, כמו שכתבת כך אני פועלת וכך אני רואה את פני הדברים. יוסי הרבה תודה וגמר חתימה טובה ובהמשך לשירשורי היום, חבל שאסתי עזבה, אך יתכן והיא רואה... ומקווה בשבילה שתגיע להבנה והסתכלות שונה על הלך הדברים...מה תפקידה של אישתו השניה. עלמה

למעלה