מדוע הן משקרות?...

עלמה 3

New member
יוסי, שאלה לי אליך ובחרתי דווקא כאן

ע"ג דפי הפורום לשאול, איך מתמודדים עם הסוג הזה שאתה מציין הסרבנים/יות שגורמים נזק, לעיתים בלתי הפיך , לנו המבוגרים מילא... האם אני כאישתו השניה חייבת או מחוייבת לסבול ולקבל חולי כזה בכלל שאין לה את היכולת להתמודד ! על מה אני כאישתו של... צריכה לוותר ..להתפשר- כמו שאסתי אומרת ??? בכדי שתהיה הרמוניה בין שתי המשפחות. הרי בסופו של עניין היתה שם בחירה והחלטה והסכמה שמתגרשים ולא נשארים יחד, זאת המציאות... אז שוב איך מתמודדים עם צד קורבני , סובל וחולה.. שגם לא רוצה לעזור לעצמו.. אפילו ניסיתי לעשות לה שידך סמוי... עלמה

oehhe

New member
ואוו, מתי הספקתן לריב כל כך הרבה?

קראתי את כל השרשור הענקי והטעון הזה אין שום סיכוי שאזכור את כל מה שרציתי לומר ברגע הקריאה של כל פוסט ופוסט, אומר רק את זה: אין אמת אבסולוטית, יש הרבה מצבים שבהם שני הצדדים רואים את עצמם הנפגע הראשי והמקופח הבלעדי, כך זה אצל ילדיכן (הוא התחיל) וכך זה גם במערכות נישואין וגירושין. אצלי זה נגמר די נינוח, אז מה? אז זה אומר שאינני חש פגוע? אינני יודע איך חשה הלשעברית שלי אבל אני בטוח שיש לה טינה עמוקה כלפי, ובכלל לא חשוב אם מוצדקת או לא מכיוון שזה כאמור לא אבסולוטי. אז אל לכן לריב. הגברת (או אדון) בעלת השם jnusv akh (שאגב, אם הופכים את האותיות לעברית נקרא כ: חמודה שלי), אני דווקא רואה בדברייך אופוזיציה מרעננת ואינני מוצא סיבה להתפרצותן של חברותי הותיקות. אנחנו תמיד נוטים לראות את העולם מנקודת הראות שלנו, הן אם נפרדנו ואנחנו חושבים דברים לא יפים על הבנזוג הקודם שלנו, האם אין לנו סוד סביר להניח שגם הוא חושב עלינו דברים לא טובים? אני עזבתי את הבית לאחר 25 שנות נישואין, לא נישאתי למפלצת, לא חייתי עם מפלצת 25 שנה (אני לא אידיוט עד כדי כך) וגם לא עזבתי מפלצת. יש דינמיקה שכזאת. עובדה היא שמתוך 10 זוגות שמתחתנים היום בין שלושה לארבעה יתגרשו, האם זה אומר שהם מתחתנים עם מפלצות? האם שני הצדדים מפלצות? האם אני בכלל כותב לעניין?(זו שאלה אחרת) העיקר, לשמור על צלם אנוש, גם בנישואין, גם בגירושין, גם לאחר הגירושין, ובעיקר בהתנסחות בפורום. oehhe העיקר אינו האיכר אלא בת האיכר והעיקר שאיכר אינו בבית

*יערית

New member
אהבתי..../images/Emo13.gif

את בת האיכר במיוחד..אבל תודה שזה לא העיקר

oehhe

New member
אני מכיר גבר אחד, כפוי טובה

שנטש את ביתו יום אחד לא מתקשר אם האשה שנטש לא משלם מזונות, אף לא פרוטה כל הוצאות הזנתה, מדור וחינוכה היקר של הבת על כתפי האשה וכך זה נמשך עדיין איך היתן מכנות גבר שכזה? האין לאשתו זכות לומר שהוא שמוק? oehhe

נושא מעניין , שאלה מעניינת ותשובה|?

אי אפשר לכלול רולן כל מערכת היא שונה וכל קשר שנגמר ,הוא שונה וכל אדם ורגשותיו ,הוא שונה . כך שתשובה חד משמעית אין לצערי לפחות מנקודת מבטי. אני למשל רואה את הכעס כחוסר בגרות חוסר בשלות רגשית ותו לאו. ואני יודעת על מה אני מדברת משום שלי היו "כל הסיבות "לצאת למסע של נקמה והסתה אבל לא עשיתי את זה . למה ? בגלל הרבה סיבות. כשהבולטת מבינהן היא אהבתי האדירה ללא תנאי לבנותי, בזכות קיומן אני אדם חזק יותר, מאושר יותר ושלם יותר . למה בזכותן? אולי בלעדיהן זה היה קורה גם אבל הרבה יותר איטי הרבה יותר שונה . הן הכוח המניע בחיי ולא אבא שלהן ולא אף אחד אחר לכן היה לי קל לשחרר אותו ממני ולאחל לו בריאות ואושר בהמשך חייו.
שלכם באהבה ..

oehhe

New member
נדמה לי שאני מבין סופסוף את הבעיה

הX הזה? הוא הבעיה? ובכן, קטונתי מלהבין על מה יצא קצפכן וקצפכם? מה רע בשימוש באות X? הלא אין כאן שום דבר רע שמקרין מהאות החביבה הזאת על מי שהיה בנזוגכם. אין כאן שום אמירה שלילית. ה-X או האקס הוא קיצור של המילה לשעבר. exhusband הוא בעל לשעבר הביטו במילון. oehhe לא מפחד מאיקסים כן מפחד מאיכסים

סול11

New member
אוהי הx מטריד

אוהי ה xפשוט מטריד ואינו קשור לשירשור. אולי הגיע הזמן שניחס משמעויות לא רק לתרגום חופשי מאנגלית אלא גם למשמעויות הסלנג. לדוגמא שמנו עליו/ה אקס.אינו קים. אגף האקסים בשב"ס.אגף לאנשים שברצוננו להסתיר עצם קיומם ואו לבודדם מהכלל גם במקומם. ולכן לכל משמעות פנים רבות.

גם אני ככה

ולדעתי חיפוש משמעויות עמוקות בביטוי הזה הוא בזבוז זמן והזמנת צרות. מבחינתי, ה-X הוא בעלי לשעבר. גרושי. האמת שעל-פי רוב אני פשוט קוראת לו בשמו...

oehhe

New member
זה באמת מאוד עוףטופיק אבל

מעולם לא ייחסתי משמעות שכזאת לביטוי אקס עבורי אקס = ex = לשעבר ואידח זיל גמור oehhe

סול11

New member
../images/Emo128.gifלמה

שלום חברות וחברים יקרים. מאחר ולא הייתי כאן מספר ימים קשה לי לעקוב על שהתרחש בפורום בימים אלו. מקריאה בנושאים השונים והמגוונים שעלו מציק לי דבר אחד והוא ההתיחסות ללשעבר שלנו כx עדיין נותר בנינו משהוא טוב והוא ילדינו המשותפים.האם אני טועה?. האם אין בנו חשש שילדינו יגלשו פעם ויראו התיחסותנו אל אביהם או אימם ומה זה יעשה לנפשם? לדעתי אין באפשרותנו לכסות את הגולל על הלשעבר ולו מן הטעם הפשוט שנכונו לנו עוד מספר ארועים במהלך חיינו המשותפים לנו וללשעבר. מן הראוי ולו למען ילדינו בלבד שנתיחס ללשעבר בשם הולם יותר ולאxמה דעתכם בנדון. שלכם

../images/Emo123.gif

שוב שקרים מה יהיה איתכם
הורים לא בוחרים . אפשר להעביר לילד את האמת בצורה חיובית . רק לא לשקר
לא

rolan

New member
../images/Emo41.gifזה בשער../images/Emo41.gif

אז צפו ל"עלייה לרגל"... קבלו בברכה את הנכנסים

*יערית

New member
כולי רועדת....

מהתרגשות... מה זה אומר ?שצריך להוציא
עוגיות ושאר כיבודים בשביל האורחים
ומה עם המרלו? ומה עם הניגובים? מקבלת בברכה....אבל שיביאו משהו איתם ...המזווה ריק

עלמה 3

New member
יש לי תוספת משלנו בהמשך

אם תמשיך לחפש אותם או לנסות לפגוש אותם, אני אדאג להלביש עליך תיק כזההה שהתהיה בבית הכלא...כמו למשל אונס ומעשים מגונים... האשה של אבא טיפשה ובהמה , עצם העובדה שיתחתנה עם אבא שלכם !

סליחה על הבורות.....

במה כבר אפשר לשקר??? ולמה משפחה חדשה??? משפחה נוספת <שיש חדש זורקים את הישן>, קחו לתשומת ליבכם!!! עם עובדות לא ניתן להתווכח, אין פה מה לשקר, יש לו אישה חדשה, ילדים נוספים שהם אחים חדשים לילדים שלך, איפה בדיוק אפשר לשקר?? באמת שאני לא מבינה.

עלמה 3

New member
יש לי משהו יותר נחמד ...

כן, האבא לא נפגש עמם כ- 4 שנים, נפגש בסתר.. הנחמד ביותר, שמבחנתי קלו כל הקיצים ובבית היה מצב בלתי נסבל סביב הטירוף שלה, הטרדות , איומים וכו'.. וכן יבאו ולא יבואו ויגעו רק לסבתא ולא רוצה שיפגו את אישתך הזונה והשרומטה... אני הקלטתי את הכל , גם את איומי הרצח שלה... והלכתי למשטרה.. זימנו אותה לחקירה ואז הילדים התקשרו לאבא שלהם בבכי מרורים..ושהם פוחדים כי אני התלוננתי עליהם במשטרה ועכשיו יכנסו אותם לבית הכלא.. ואשכרה ובאמת היא לקחה אותם לתחנת המשטרה ועשתה את ההצגה כיאלו שאני התלוננתי עליהם... בכדי שישנאו אותי... החוקר צילצל , אישר שהיא לא נורמלית שהיא הביאה את הילדים איתה וכאילו התלונה על הילדים... נחמד נכון !!!

למעלה