מדוע לזכרים יש פטמות?

סליחה, אתה טועה!!

לדגדגן יש תועלת ביולוגית והיא גרימת הנאה לאישה כאשר מקיימים יחסי מין...

demoloc

New member
זו לא תועלת

זה בונוס , היא הייתה מסוגלת להתקיים גם ללא זה, זה בונוס, לא חובה

demoloc

New member
לאו דווקא

אישה בתולה , שלא שמעה על המושג אורגזמה מעולם , לא תרצה לקיים יחסי מין?

Levos

New member
מניסיון אישי שלי- לא ../images/Emo9.gif

אבל לעצם העניין, הנאה ממין מעודד לעסוק במין ומכאן מעודד התרבות, דבר שהופך את התכונה למאד מועילה גנטית.

demoloc

New member
בלי ספק

יש לזה יתרון , אבל זה לא חיוני , לכן זה בונוס , תוצר,פלט, שבמקרה הוא גם יעיל . הפיטמות , לא נ.ב שאת\ה כותב\ת "מנסיוני" , כלומר את\ה זכר או נקבה?

Charles Darwin

New member
לא בהכרח

קשה להעריך את חשיבותו במונחים של פיטנס. למשל העובדה שהבחור צריך "להתאמץ" כדי להביא את זוגתו לאורגזמה עשויה להמחיש לה כמה הוא מוכן להשקיע בה (ובצאצאים העתידיים) (ראה "עקרון ההכבדה")..

demoloc

New member
לא חל כאן עיקרון זה

מכיוון שבטבי אין אמצעי מניעה,כלומר אם הם הגיעו למצב הזדווגות כלומר שהיא כבר בחרה בו לגדל את צאצאיה , לא משנה כמה הוא ישקיע עכשיו

Charles Darwin

New member
חשיבה הגיונית

אבל בכל זאת מאוד נדיר שאשה תיכנס להריון על הפעם הראשונה. היות ו"הזדווגות" (כפי שאתה קורה לזה) היא אקט כ"כ חשוב (מבחינה אבולוציונית בין השאר..), לא הייתי מבטל את הערך של חלק כ"כ משמעותי ממנה בכזו קלות... עכשיו תרשה לי לצטט אות שניה: "השרירים שם הופכים לדגדגן, שהוא חסר תועלת ביוליגית, אלא לא יותר משארית".. מה זה "השרירים הופכים לדגדגן"? זה כמו שתגיד "השרירים הופכים לזרועות". הם לא היו חייבים להפוך לדגדגן. הם יכלו, למשל, להפוך לשניצל (זה מה שקורה לשרירי התעופה של תרנגולות...). זה לא כמו הפטמות אצל הזכרים או עצם הזנב, שהם חסרי פונקציה (למעט פירסינג). יש כאן איבר של ממש, עם פונקציה מוגדרת והתפתחות עצמאית ומורכבת. גם כנפי העופות כנראה לא נועדו לתעופה במקור. אז להגיד שהם "חסרי תועלת ביולוגית, אלא לא יותר משארית"..??

demoloc

New member
שוב...

בתהליך עצמו ממש לפרטים אני לא בטוח, רק ציינתי את העיקרון.

זו ועוד איך תועלת!

אם זה לא היה לא הייתה הרמוניה בין שני המינים ואז לא היה אפקט.

demoloc

New member
איזה שטויות..הרמוניה

היינו מתרבים גם ללא צורך ב"הרמוניה"

לכל איבר בגוף יש יתרון

- גם לאיבר הזה!!!!

demoloc

New member
כן? אז אנחנו חוזרים להתחלה

מה היתרון של פיטמות אצל זכרים???

demoloc

New member
עוד לא מצאתם פגם

כלומר זה עובדה שדגדגן זה שארית מהתקופה שיש לעובר מין לא מוגדר,וכנ"ל הפיטמות. השאלה שאנחנו מתווכחים עליה היא אם לדגדגן יש תועלת ביולוגית? ושאלה זו גם חלה על הפיטמות

אולי אלוהים עשה חסד עם האישה

כדי שהיא תהנה... בקשר לפטמות- אין לי מושג אבל יכול להיות שזה כדי שיהיה דימיון מסויים בין המינים?

demoloc

New member
אז אם הוא עשה חסד

למה הוא "אמר" לחרדים להסתייג כל כך ממין!?, וזה דבר טמא? , הוא אמור להיות לטובתינו , אז למה שלא נהנה?

למעלה