מדוע לזכרים יש פטמות?

qet1

New member
שמעת על מצוות "פרו ורבו" ?

ביהדות,בניגוד לנצרות למשל, מין לא נחשב דבר רע (כל עוד הוא בין גבר ואישה נשואים ולא בזמן המחזור)

חמוד,

החרדים לא מסתייגים ממין. לפני הנשואין מותר להם לקיים יחסי מין, אבל זה לא נהוג. לאחר הנישואין- זה אסור משום שאז זה יחשב לבגידה.

SilentMike

New member
לפני הנישואין מותר לקיים יחסי מין?

אצל החרדים (וגם אצל הד"לים) אסור לקיים יחסי מין בלי להיטהר במקווה. אסור גם לנשים שאינן נשואות ללכת למקווה. פועל יוצא מזה הוא שהן "טמאות", וכן אסור להן לקיים יחסי מין. אולי תהיה תזוזה בעניין הזה, אבל בינתיים זה המצב.

בצדק

אישה ב"עונתה" נחשבת לטמאה שכן דם הוא דבר טמא (אין כאן הכוונה לנפש הנמצאת בדם), וטוב שאסור לקיים יחסי מין כאשר לאישה יש וסת שכן גם מבחינה בריאותית זה לא בריא וגורם למחלות, וגם כמטבן מבחינה אסטטית זה מגעיל..

qet1

New member
גורם למחלות?

במקרה הכי גרוע זה מגביר את הסיכוי של בני הזוג להדביק אחד את השני במחלות קיימות(אבל את זה קונדום פותר). זה בוודאי לא יוצר מחלות.

תגיד, אתה בסדר?!

ערבוב של נוזלי גוף זה אחד הסיבות למחלות! ממה לדעתך נוצרה ההרפס? והעגבת? חוץ מזה מתרחש תהליך בגוף האישה והאקט המיני כאן הוא לא לעניין.. חוצמיזה, מה, הגבר לא יכול להתאפק? התורה גם מדברת על כך שהאישה תתחבב יותר בעיני הגבר לאחר 14 יום. האם הגבר חייב לעשות את זה כאשר לאישה יש דם?!

demoloc

New member
הוא לא חייב

אבל זה לא נוגד את העובדה שמחלות לא "נוצרות" , הן מועברות , ואם שני האנשים לא נגועים , אין סיבה שהם יחלו במשהו

SilentMike

New member
תשמעי.

הטענה שלך היתה: "החרדים לא מסתייגים ממין. לפני הנשואין מותר להם לקיים יחסי מין, אבל זה לא נהוג..." אבל האמת היא שאסור להם. הסברתי שאסור להם ואת מקבלת ומצדיקה. אבל עדיין אסור. כלומר מה שאמרת לא היה נכון. אישה לפי החרדים היא טמאה כל עוד לא ביקרה במקווה. לא משנה כמה זמן עבר מ-"עונתה".

magic goldfish

New member
דגדגן חסר תועלת?

אני חולק עלייך. לדעתי, לדגדגן יש הרבה תועלת לבני האדם. אני לא יודע אם דשתם בזה בעבר, אבל הרבה פעמים נשאלת השאלה- למה בכלל בני האדם נהנים מסקס? הרי אף חיה אחרת (מלבד הדולפין אולי) לא נהנה מסקס. התשובה, לעניות דעתי כמובן,היא שבשלב מסויים עם התפתחות האינטיליגנציה של בני האדם הותפתחות ההבדל בין הטוב והרע ראינו יותר ויותר בסקס כמשהו שלילי. קרי, הפסקנו (בעירבון מוגבל, כמובן, היות ואנו לא מותרים מן החיה בקטע הזה). ניתן לאמר כי הקטנו את המינון של הסקס. ובשלב זה הטבע "נבהל"- פאר היצירה של הטבע נוגד את חוקיו ולא מתרבה (שוב, בעירבון מוגבל). הטבע היה חייב לפעול, ומצא טריק מגניב (סלחו לי על ה"האנשה" שאני עושה לטבע). הוא החליט שהוא עושה את הסקס כיף. וכך נוצרה נקודת הג'י, בגבר ובאישה, וגם הדגדן כמובן. לכן, לדעתי האישית אין לאמר כי הדגדגן הוא "חסר תועלת".

magic goldfish

New member
שאחרת.....

היינו עושים את זה הרבה פחות. קרי, הייתה פחות רבייה. קרי, חוקי הטבע מתערערים. קפיש?

למעלה