איזה מין טעון זה? "מי שיוזם פעולות לא לגיטימיות" מותר לדרוס אותו? והשוטר ישמש גם כשופט וגם כתליין?
ד ד.ר. דוליטל New member 25/4/13 #18 איזה מין טעון זה? "מי שיוזם פעולות לא לגיטימיות" מותר לדרוס אותו? והשוטר ישמש גם כשופט וגם כתליין?
I iricky New member 25/4/13 #23 לא רק לך יש הזכות להיות השוטר, השופט והתליין - של השוטרים. ואתה ממשיך לשקר במצח נחושה. אני לא כתבתי בשום מקום שמי שיוזם פעולות לא לגיטימיות מותר לדרוס אותו.
לא רק לך יש הזכות להיות השוטר, השופט והתליין - של השוטרים. ואתה ממשיך לשקר במצח נחושה. אני לא כתבתי בשום מקום שמי שיוזם פעולות לא לגיטימיות מותר לדרוס אותו.
ד ד.ר. דוליטל New member 25/4/13 #29 זאת המשמעות של ההודעה שלך הרי אתה בעצמך אמרת שהיית מתנדב להיות הדורס.
I iricky New member 27/4/13 #30 הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס אני התנדבתי להיות הדורס של מידי אבנים, לא של יוזמי פעולות לא חוקיות סתם. ממש קשה לי לתפוס איך בנאדם יכול לסלף ולעוות את דברי עד כדי כך, כשהם חקוקים על גבי הסרוור וכל אחד יכול לקרוא אותם בכל רגע.
הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס אני התנדבתי להיות הדורס של מידי אבנים, לא של יוזמי פעולות לא חוקיות סתם. ממש קשה לי לתפוס איך בנאדם יכול לסלף ולעוות את דברי עד כדי כך, כשהם חקוקים על גבי הסרוור וכל אחד יכול לקרוא אותם בכל רגע.
ד ד.ר. דוליטל New member 28/4/13 #33 הבעיה שאתה לא מבין את מה שאתה כותב התירוץ שלך הגנה עצמית, ובסרט לא מדובר על שום הגנה עצמית, סתם בדם קר. ואיך אפשר להתנדב לדרוס, מתוך הגנה עצמית?
הבעיה שאתה לא מבין את מה שאתה כותב התירוץ שלך הגנה עצמית, ובסרט לא מדובר על שום הגנה עצמית, סתם בדם קר. ואיך אפשר להתנדב לדרוס, מתוך הגנה עצמית?
ד ד.ר. דוליטל New member 28/4/13 #38 במקרה הזה המתנחלים ברחו, בכל אופן הם לא סיכנו אף אחד. ואותו רשע נתן פקודה לרדוף אחריהם ולדרוס אותם.