מדינת משטרהההההההההההההההה

מדינת משטרהההההההההההההההה

די לצנזורה אותך להנהלה! סתם כפרה את חברה של הגר אני בעדך אבל חברה שלך ... המצב קשה.

faith2

New member
לא הבנתי?

מחקתי את ההודעה כולה, כיוון שהייתה די בוטה..... תאמינו לי שאם יוסי היה נכנס, אני וגם שלומית היינו מסתכנות בהוצאת דיבה. אני מצטערת, הדבר האחרון שאני רוצה להפוך את הפורום הוא לדיקטטורה.

בטח...רק יוסי...

יוסי בקושי מבין את מתפעלים ספר היסטוריה, את רוצה שהוא יבוא לפה? שטויות...יוסי יודע שאף אחד לא אוהב אותו, הוא רק חי בהכחשה.

ת´כלס, קחי את זה בקלות...

אנחנו סתם מנסים לעורר את הפורום בצחוקים. (אבל עדיין שמחים שמחקת את כל מה ששלומית כתבה
)

אולי אתה.. אני באמת התכוונתי..

אני בעד יוסי היה לי יותר טוב בבית הספר בגללו כמו שאמרתי - מאחרוני האינטלקטואלים של שייבר.

faith2

New member
אני נורא אוהבת את יוסי...

אבל יש גם המון שלא! ואני בהחלט מבינה את זה, יוסי אוהב שמלקקים לו, ומי שלא מלקק הוא שונא אותו!

אני לא

ליקקתי לו הוא אוהב אנשים חושבים (שמבססים את הדברים שהם אומרים בצורה נורמלית) לא כמו חברה שלך. את דוקא נראית לי בסדר ממה שקראתי...

לצערי חגי צודק

אני לא מתיימר להגיד מי חכמה ומי לא אבל זה נכון שיוסי אוהב שני סוגים של אנשים: 1. אנשים שצוחקים איתו בשיעור. 2. אנשים חכמים שמנהלים איתו וויכוחים אינטלקטואלים.

General Zod

New member
מה זה???????????????????????

שלחתי הודעה וזה שלח על השם של חגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה הבאג הזה?????????????? אני דורש שהמנהלת תשנה את ההודעה הזאת (אם זה אפשרי) כי זה לא יתכן שאני כותב הודעה וזה משנה את השם שלי!!

faith2

New member
אמממ....אמ.ממ...

פשש באג חדש! סתם סתם... אממ אין לי שום צורה לשנות..מצטערת
אם הדבר יימשך, צור איתי קשר ואני אפנה להנהלה.... ונכון יש שני סוגים.... הראשון שמלקקים לו והשני אנשים שבאמת רציניים, ואוהבים היסטוריה.....(כן היסטוריה!)..למזלי אני שייכת לאוהבי ההיסטוריה

faith2

New member
שלומית שייכת...

לאנשים שיש להם כבוד על הכתפיים, ואני לא אומרת את זה בגלל שהיא חברה שלי. אני אומרת את זה בגלל שיוסי לא מפסיק להציק לה, ושלומית לא אחת מהאנשים שתילך ותלקק לו, רק בשביל שתקבל עוד 20 נקודות במגן.... ת´אמת הוא לא סובל את כל החברות שלי...מהסיבה שאין מצב שהן ילקוו למורים, ומנגד יש לנו 10 בנות שכן מלקקות- והעובדה היא...שגם אם הן ידברו בשיעור, יוסי יעלים עין.... חבל שזה ככה,

anava1

New member
חחח...אהבתי!!!../images/Emo6.gif

בטוח שלא כתבת פשוט או נכנסת מדיי פעם בשם שלו ואז פשוט שכחת להחזיר לשם שלך?

anava1

New member
תגיד אתה דפוק?!?

אין לך זכות להגיד "אבל חברה שלך...המצב קשה!" זה שאתה לא מסכים איתה לא אומר שיש לך בכלל זכות להגיד דבר כזה! ואם כל דבר שלא הייתי מסכימה איתך ועם החברים שלך הייתי אומרת שהמצב שלכם קשה כבר מזמן הייתם "קבורים"..עם כל הכבוד...(שאין לי!) אז תתחיל להרגיע את עצמך כי אין לך זכות לדבר ככה על אנשים פה ולמרות שלא הספקתי לראות את כל השרשור שהיה פה על ההודעה של שלומית הבנתי שכולכם הערתם פה הערות (או יותר נכון ירדתם עליה חזק) ואין לכם זכות לעשות דבר כזה! כאילו- למה מי אתם חושבים שאתם?!?!? ואמיתי- אין לך זכות להגיד שיעיפו את שלומית מהפורום רק בגלל שהיא כתבה משהו "לא לרוחך"..זאת הדעה שלה וגם אם היא טועה זאת זכותה המלאה... (אולי אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים, אבל לא ככה!!!!!!) זהוווו.....אמרתי מה שרציתי ועדיף שלא תגיבו כי אני צודקת וזה מספיק לי (אם אתם לא מסכימים בעיה שלכם, תבלעו בשקט ושתקו)!

יש לי זכות כי אני אלוהים

אני יודע יותר טוב ומבין יותר טוב כדאי שאת ,במקום לכתוב הודעות בלי תועלת, תקראי טוב טוב כל מה שאני כותב ואולי תחכימי קצת. אני ממליץ שתלמדי להתנסח קצת יותר טוב , כי בקושי הצלחתי להבין מה רשמת שם.

SurfinGirl

New member
סליחה?!

יש לך זכות כי אתה אלוהים?! כי אתה יודע יותר טוב? מבין יותר טוב? הודעות בלי תועלת?? אני לא מבינה מה כל אחד מכם משחק אותה!! במיוחד אתה חגי! אז אתה חכם!!! אז מה!!!!! זה לא הופך אותך לבעל חשיבות רבה יותר או לבן אדם טוב יותר!!! "דרך ארץ קדמה לתורה"! קודם כל תהיה בן אדם ותן חשיבות גם לרעיונות ודברים של אחרים!! יש לך התייחסות מגעילה ותאמין לי- להיות אדם שכזה, לא משנה עד כמה אתה חכם, זה פשוט לא שווה שום דבר!!!!

עכשיו תורי../images/Emo70.gif עכשיו תורי../images/Emo70.gif

דבר ראשון לגבי העפת שלומית..הכל בצחוקות. לא אכפת לי שהיא תישאר פה (או שלא...). דבר שני, אין לחגי זכות? אין לחגי זכות
(אני רוצה להכניס פ הסמיילי מתפקע מצחוק אבל אני שומר אותו להמשך ההודעה...). לך אין זכות להגיד לחגי שאין לו זכות. אנחנו עדיין במדינת ישראל ועדיין באינטרט, יש לנו זכות להגיד מה שבראש שלנו! זו דעתינו ולך אין זכות או יותר נכון להגיד שלך אין מה לעשות בנידון. נגיד מה שנגיד, ואם את לא אוהבת את זה את מוזמנת לצעוק על הקיר של החדר שלך, אני בטוח שזה יעניין אותו מאוד. ועכשיו לסמיילי הצוחק שהבטחתי מקודם - "ואם כל דבר שלא הייתי מסכימה איתך ועם החברים שלך הייתי אומרת שהמצב שלכם קשה כבר מזמן הייתם "קבורים"..."
פחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלק קבורים!
אני לא מאמין שבאמת אמרת את זה!
אוקי...נרגעתי. אני מקווה שהבנת את כוונתי.

anava1

New member
אז אתה עוד יותר דפוק!!!

אתה לא אלוהים ואתה לא יודע, ולא מבין שום דבר יותר טוב מאחרים...מה אתה עושה מעצמך?! בחיים לא ראיתי בן אדם שכ"כ חולה על עצמו וזה מגעיל אותי!!!!!! אם יש משהו שאני שונאת זה נרקיסיסטים! (כמוך) ולגביי אמיתי- אם אתה חושב שיש לכם זכות להגיד "מה שבראש שלכם"..אז גם לשלומית היתה זכות להגיד מה שבראש שלה בלי שיגיבו!! אבל אתם לא רק הגבתם אתם הייתם מגעילים (וחבל שלא ראיתי את התגובות שלכם לפני כן..ראיתי אותם רק הרגע וזה פשוט גועל נפש!) ואותו דבר- אם לא אהבתם את מה שהיא כתבה יכולתם באמת ל"דפוק את הראש בקיר" ולא להוציא הכל עליה! אבל מה לעשות..אנשים פה חושבים שהם "מלכים" ושמותר להם לעשות מה בראש שלהם! (אז זהו שלא...)

אם שלומית...

לא רוצה לקבל תגובות אז שלא תכתוב את המגילות שלה בפורום ציבורי באינטרנט. מרגע שהיא פרסמה את המגילה שלה כאן, זכותינו להגיב. זכותינו להגיד מה שבראש שלנו. כמו שאת מגיבה עכשיו להודעה שלי ולהודעה של חגי ככה גם לנו מותר להגיב לך, לשלומית ולכל מי שנרצה. so there.

SurfinGirl

New member
אתם קלטתם

לאיזו רמה של תגובות ירדתם??? או שעדיין אתם לא קולטים על מה אני כל כך עצבנית??!?!?!?! יש צורה להגיב ודרך לומר דעות- וזו לא הצורה שבה נאמרו הדברים שלכם!! וזה בשביל חגי- אני אף פעם לא הגבתי בשום שירשור של סברה ו*המילה השנייה* אז תפסיק לזרוק דברים לאוויר! זו לא פעם ראשונה שאתם מבטלים ככה דברים של אחרים אז כדאי שתשימו לב למה שאתם אומרים ולדרך שאתם אומרים אותה!

למעלה