מדינת משטרהההההההההההההההה

General Zod

New member
המילה השניה היא שתילה

סברה ושתילה הם שמות של מחנות פליטים בלבנון שבהם התרחש רצח אכזרי והתעללות בגברים, נשים, זקנים וילדים ע"י הפלנגות. כאשר צה´ל עמד בצד ולא הוזיז אפילו עצבע
כדי לעזור לאזרחים. זה עצוב מאוד שמישהי בגילך לא יודעת את זה ובכלל אני בטוח שרוב השכבה שלך לא יודעת את זה וזה גרוע מאוד בגלל שמלמדים אותכם את תוכניות החומש של ברי´המ לשעבר אבל לא מלמדים אתכם על ההיסטוריה של המדינה וזה דפקט גדול מאוד בתוכנית הלימודים של משרד החינוך. זאת הייתה סתם הערת שוליים בלי לעליב אף אחד, אתם יכולים לחזור לוויכוח שלכם. תהנו!

anava1

New member
אם כבר אז...

הוזיז=הזיז עצבע- אצבע מה לעשות שכל אחד מנסה לשחק אותה חכם מהשני... (וחבל שכך!)

SurfinGirl

New member
נבוש..

הוא יודע שלא רושמים ככה אצבע... בגלל זה הוא שם קריצה.. אמרתי את זה כדי לחסוך את התגובה שלא, שלכי תדעי מה הוא ינסה לומר בה.

anava1

New member
חחח..

למה לא תמשיכו לתקן... כל עוד זה עוזר לכם להרגיש חכמים יותר ובוגרים יותר אז בבקשה.. (לי אישית כבר נמאס...)

מניסיון...

זו דרך טובה ללמוד. גם אני פעם הייתי כותב עם שגיאות, כל פעם היו מתקנים אותי קצת עד שלמדתי. זו לא בושה.

General Zod

New member
לא יפה!! ../images/Emo46.gif

קודם כל כבר תיקנתי (לא ראיתי את ההודעה שלך). ודבר שני, לא יפה להגיד "לכי תדעי מה הוא ינסה לומר בה" אני לא השתתפתי בוויכוח הזה אל תנסי לגרור אותי לתוכו! ממש נעלבתי!!!

General Zod

New member
../images/Emo6.gif

את - העצבע - עשיתי בכוונה (הוספתי אייקון למקרה שלא תבינו) בגלל שאמיתי תיקן את שלומית על זה. ואת - ההוזיז - צודקת במאה אחוז! טעות שלי

אם שלומית...

לא רוצה לקבל תגובות אז שלא תכתוב את המגילות שלה בפורום ציבורי באינטרנט. מרגע שהיא פרסמה את המגילה שלה כאן, זכותינו להגיב. זכותינו להגיד מה שבראש שלנו. כמו שאת מגיבה עכשיו להודעה שלי ולהודעה של חגי ככה גם לנו מותר להגיב לך, לשלומית ולכל מי שנרצה. so there.

SurfinGirl

New member
ועכשיו אני../images/Emo70.gif

אני מצטטת את המילים שלך "אין לך זכות להגיד לחגי שאין לו זכות. אנחנו עדיין במדינת ישראל ועדיין באינטרנט... זו דעתנו.." (הבנתם את העיניין- למרות שההודעה יצאה על הפנים- של אמיתי). על פי הדברים שלך- מי נתן לכם את הזכות לרדת עליי ככה?? לומר שכתבתי דברים מטומטמים?? להתקיף מכל כיוון?? לקבוע שאני טיפשה?? להציע "לשחרר אותי מכתיבה בפורום הזה"??? מי????? "אנחנו עדיין במדינת ישראל ועדיין באינטרנט" אז אולי תפסיקו כבר לרדת על אנשים ולהיכנס בדברים שלהם כי אנחנו שווים לא פחות מכם!!! ואם אתם חושבים אחרת אתם נמצאים בבעיה ע-צ-ו-מ-ה !! פשוט גועל נפש מה שהולך אתכם! כל מי שרושם משהו שמנוגד לדעותיכם אתם מרשים לעצמכם להביש אותו ולרדת עליו!!!! באמת טוב שאמרתם מה שאמרתם עליי- ככה הבנתי סוף סוף מי אתם!!! אתם לא שווים טיפת עצבנות שלי או של ענווה כי אם כבר- אתם אלו שכותבים דברים מטומטמים! ואני בטוחה שיגיעו עוד דברי חוכמה מצידכם אז רק שתדעו- עדיך שתעצרו את העצבעות כי במקרה הזה, שום דבר טוב לא יצא לכם מזה!

יו!

אתן כאלה סותרות את עצמכן! שימי לב למה שאת אומרת ולמה שאת חושבת, כי זה נשמע לגמרי שונה. את אומרת "מי נתן לכם את הזכות לרדת עליי ככה??" ואז באה בסוף ההודעה וכותבת "אתם אלו שכותבים דברים מטומטמים!". ואני שואל אותך, מי נתן לך את הזכות לרדת עלי? באותה מידה שאת מרשה לעצמך להגיב לדברים שלי, אני מרשה לעצמי להגיב לדברים שלך. אם אני לא מסכים עם מה שאת אומרת, אני אגיד את זה ולך אין זכות להגיד לי שאסור לי. כל מי שרושם משהו שמנוגד לדעתינו, אנחנו מרשים לעצמינו לחלוק עליו. ועוד משהו, כתבת עצבעות...אבל כותבים אצבעות.

SurfinGirl

New member
מה יו?!

טעיתי במקש!! אז מה!! שגיאת כתיב לא הרגה אף אחד אף פעם!! מי נתן לי את הזכות לרדת עלייך? אני !! כמו הפתגם "הגונב מגנב פטור" זה בדיוק ככה! אתה היית הראשון שביקר אותי ואת דבריי, שירדת עליי אז הרשיתי לעצמי לעשות את אותו הדבר! באותה מידה שאתה והחברים שלך נתתם לעצמך את הזכות לרדת עליי ולקטול אותי בצורה כזו הרגשתי שגם לי מותר כי אני מאוד מצטערת- אין לכם על מה לבסס את השטויות שלכם וסבבה- תגיב על מה שאתה רוצה אבל למה בצורה כזאת?? עשיתי לך משהו שאתה ככה מדבר?? גם אני יודעת להעליב ולפגוע אבל למה שאני ירד לרמה שכזאת???? מה כבר עשיתי- רשמתי משהו על יוסי פלומבו, אדם שאפילו לא נוכח כאן אף פעם? למה מי הוא- אבא שלכם?? אוןהבים אותו - סבבה! אבל מלחתכילה מי נתן לכם את הזכות לרדת עליי בצורה כזו??? ובטח שאני יגיד שאין לכם זכות כי עליי ירדתם!! עליי נאמרו הדברים!! ואתם לא מכירים אותי לומר דברים כאלו, מה גם שאופיר שנתן פתח לדברים אמר שטויות וירד לרמה שהוא טען שאני ירדתי אליה! אז תעשו לי טובה ותחסכו עוד טיעונים יבשים, כי אתם רק מפשפשים במים!!!

א אלבז

New member
לא נתתי פתח לכלום..

לפי דעתי הגבתי לך בצורה הולמת, או לפחות ניסיתי בכל אופן לא הייתה לי כוונה ללאוג לך או לגרום לך להיראות טיפשה, את מאשימה אותי במה שחברים שלי רושמים וזה לא הוגן.

General Zod

New member
ללאוג=ללעוג

ואני מסכים עם אופיר גם אותי האשמת ולא אמרתי כלום!

SurfinGirl

New member
!

אמרת.. כל אחד מכם תרם לשיחה.. לא מאמינים? יש לי את כל השירשור מול העיניים.

SurfinGirl

New member
שוב פעם..

אמרתי לך כבר ואומר את זה שוב- צא מהעיניין שאני מאשימה אותך על מה שהחברים שלך אמרו!! אני מאשימה אותך על מה שאתה אמרת!! כמו שאמרתי מקודם- יש דרך וצורה לומר דברים ולמה שאתה אמרת, ב-2 ההודעות שלך לא הייתה לא צורה וכמובן שלא דרך! נו באמת, לא צריך להיות גאון כדי להבין שאם אתה, שמכיר אותי, אומר דברים כאלו אז כולם יכולים. ובכלל- גם אם אנחנו מכירים- מי נתן לך את הזכות לקבוע שאיבדתי את שפיותי?? מי נתן לך את הזכות לומר שירדתי רמה?? רצית כל כך לבקר אותי- היית שולח הודעה לאי סי קיו או לאי מייל, אבל לא בפורום הזה! אתה לא מבין שהמילים המגעילות שלך נתנו פתח לכל השאר לרדת עליי?? כל אחד שפך את מה שהוא חושב ובמקום שאתה תראה את זה ותפסיק להגיב המשכת עם ההצגה, אז תעשה לי טובה ותפסיק להתחבא מאחורי המילים "זה לא הוגן, אל תאשימי אותי על מה שהחברים שלי אמרו"! ואני יגיד את זה שוב פעם למקרה שלא הבנת- אני מאשימה אותך על מה שאתה אמרת ועשית!! ואם זו דרך הולמת בשבילך לומר דברים אז תלך לעזרה כי ככה לא מתקשרים וזו לא הפעם הראשונה שאתה פולט דברים שכאלה!

הבהרה קטנה...

לאופיר אין אף קשר לוויכוח שלנו. המילים שלו לא נתנו פתח לשום דבר ואבקש ממך לא לערב גורמים שלא קשורים.

למעלה