מדינת משטרהההההההההההההההה

anava1

New member
מבינים על מה אני מדברת?!?!?

הבן אדם חושב שהוא "מר מושלם" !! "אבל אני צודק..וזה תמיד יהיה ככה מה לעשות" יוווו .....דיי זה כבר לא מגעיל זה מפחיד!! תתעורר אתה חי באשליות! ספק אם תצליח בחיים אם אתה בגישה כזאת שאתה ת-מ-י-ד צודק... ושוב- לא אמרנו אם אתה צודק או טועה..אף אחד פה לא טועה ובגלל זה אין לכם זכות לרדת על שלומית כי אולי לדעתכם היא טועה, אבל לדעתה לא! ואפשר להעיר הערות בצורה תרבותית...משהו שלא נראה לי שאתם יודעים כי בינתיים התגובות שלכם תמיד היו תוקפניות... עוד משהו- דיי להגיד לנו לקרוא את ההודעות שלכם וללמוד מהן משהו כי בינתיים למדתי רק שאתם יודעים לעקוץ ולענות בציניות (אפילו ביניכם לבין עצמכם..)

faith2

New member
תגובתי לעניין...

שלומית רשמה כאן סיפור שהיא שלחה לידיד שלה....אז מטבע הדברים היא לא מחקה את התיאורים...נכון אולי זה לא היה בסדר...לכולם היתה הזכות להגיב...אבל לרדת לפרטים הקטנים?...להגיד שהיא מטומטמת, כל הזמן שהיא רושמת בפורום היא רומשת רק דברים מטומטמים?...מאיפה השינאה שלכם התחילה?...יכולתם להביע את דעתכם בצורה יותר תרבותית...נמנעתי לקחת צד עד עכשיו, בשביל לא לקבל האשמות שאני לוקחת צד- כי אני לא, אני רק רושמת מה שאני חושבת... מכאן, הדיון עבר לרמות בלתי נעימות......

למעלה