כמה תיקונים../images/Emo26.gif
דבר ראשון, אל תמציאי ביטויים. אומרים טוחנים מים ולא מפשפשים במים. דבר שני, מותר לפעמים להשתמש באיטרים על מנת שההודעה שלך לא תיראה כמו גוש של אותיות ומשפטי םשלא קשורים אחד לשני. דבר שלישי, רושמים מלכתכילה (לא מלחתכילה), רושמים אֶרֶד (לא ירד). עכשיו לתגובה שלי (שנכתבת דווקא בצורה רגועה ולא צעקנית כמו שלך):
"מי נתן לי את הזכות לרדת עלייך? אני !!" - אימרי לי שלומית, האם ילדה קטנה? במטוטה ממך, אנא, דברי כמו ילדה בכיתה י"א ולא ילדה בגן.
"תגיב על מה שאתה רוצה אבל למה בצורה כזאת?? עשיתי לך משהו שאתה ככה מדבר?? גם אני יודעת להעליב ולפגוע אבל למה שאני ירד לרמה שכזאת????" - דווקא יש לנו, אבל לא רצינו להיות יותר נוקשים ממה שהיינו. כידוע לך, שלומית יקרה, לפעמים כשלא מבינים צריך לצעוק ולתת יד קשה (כמו בצבא הגנה לישראל, שם אף מפקד לא ילטף טותנו ויתן לנו סוכריה כשאנחנו מאחרים למסדר בוקר).
"למה מי הוא- אבא שלכם??" - לא.
"ואתם לא מכירים אותי לומר דברים כאלו" - אנו הגבנו על סמך דבריך ולא על סמך היכרות אישית איתך. דבר אחרון, הכיצד ייתכן ואנו טוענים טיעונים יבשים אם את אומרת שאנחנו "מפשפשים במים" ? שוב פעם סותרת את עצמך. אבל זו רק הלצה קטנה כדי להרגיע אותך. אנחנו לא רוצים שתבכי. כל טוב לך שלומית.