מדינת משטרהההההההההההההההה

SurfinGirl

New member
אוי נו באמת..

אופיר היה הראשון שירד עליי ואחריו כולכם. אולי בשבילכם זה לא היה פתח אבל כשרואים דבר שכזה הדבר הראשון שעולה בראש זה להוסיף שמן למדורה. (רק שלהבדיל- יש אנשים אחרים שחושבים לפני שהם עושים את זה).

כמה תיקונים../images/Emo26.gif

דבר ראשון, אל תמציאי ביטויים. אומרים טוחנים מים ולא מפשפשים במים. דבר שני, מותר לפעמים להשתמש באיטרים על מנת שההודעה שלך לא תיראה כמו גוש של אותיות ומשפטי םשלא קשורים אחד לשני. דבר שלישי, רושמים מלכתכילה (לא מלחתכילה), רושמים אֶרֶד (לא ירד). עכשיו לתגובה שלי (שנכתבת דווקא בצורה רגועה ולא צעקנית כמו שלך):
"מי נתן לי את הזכות לרדת עלייך? אני !!" - אימרי לי שלומית, האם ילדה קטנה? במטוטה ממך, אנא, דברי כמו ילדה בכיתה י"א ולא ילדה בגן.
"תגיב על מה שאתה רוצה אבל למה בצורה כזאת?? עשיתי לך משהו שאתה ככה מדבר?? גם אני יודעת להעליב ולפגוע אבל למה שאני ירד לרמה שכזאת????" - דווקא יש לנו, אבל לא רצינו להיות יותר נוקשים ממה שהיינו. כידוע לך, שלומית יקרה, לפעמים כשלא מבינים צריך לצעוק ולתת יד קשה (כמו בצבא הגנה לישראל, שם אף מפקד לא ילטף טותנו ויתן לנו סוכריה כשאנחנו מאחרים למסדר בוקר).
"למה מי הוא- אבא שלכם??" - לא.
"ואתם לא מכירים אותי לומר דברים כאלו" - אנו הגבנו על סמך דבריך ולא על סמך היכרות אישית איתך. דבר אחרון, הכיצד ייתכן ואנו טוענים טיעונים יבשים אם את אומרת שאנחנו "מפשפשים במים" ? שוב פעם סותרת את עצמך. אבל זו רק הלצה קטנה כדי להרגיע אותך. אנחנו לא רוצים שתבכי. כל טוב לך שלומית.

General Zod

New member
דרך אגב.....

חגי הלך לשיעור גיטרה בגלל זה הוא לא משתתף בוויכוח. אז תאלצו להתאזר בסבלנות עד שהוא יבוא.

SurfinGirl

New member
*מלכתחילה ולא מלכתכילה

מה אתה עשיו יושב על דקויות? טוחנים, מפשפשים- העיקר הבנת את הרעיון. (שלא תתלונן עוד פעם חס וחלילה..) את הגן עברתי ממזמן ואני מבינה שגם אתה, ואם אתה לא מעריך את העובדה שכשאתה שואל שאלה- עונים לך, אז אני לא יודעת למה אתה מצפה. הבהרתי לך מאיפה ההרגשה שאני יכולה להגיב לדברים שלך. אף אחד, לא אתם ולא שום אדם שאני מכירה, יוכל לומר לי מה אני חושבת ומרגישה. רשמתי את מה שרשמתי על פלומבו מצרכים אישיים. ויש הבדל בין ה"השמצה" שאני עשיתי לבין שלכם. פלומבו לא פה. הוא לא רואה מה כתוב. אני כן. לכל אחד יש התרשמות שונה משל אחרים על אנשים, חגי- אתה אוהב אותו- אני לא. אתה לא יכול לומר לי מי ומה הוא כי עלייך הוא השפיע בצורה כזו ועליי בצורה אחרת. ואם כבר אנחנו מדברים על כך- כמעט אותו דבר קרה בנושא של טובה. קבעתם שהיא משהו על פי הכרותכם עימה ואנו אמרנו דברים אחרים. גם אז לא קיבלתם את הדברים המנוגדים לדעותיכם, וגם אז היה משהו נגד ענווה, שסיפרו לי עליו. ועוד דבר-במקום להיטפל לדברים "לא הגיוניים" שאני רושמת- אולי תנסו, כל אחד מכם, להבין מה אני באמת אומרת ולהפסיק להיות רגע "נגד". תקראו בין השורות ותבינו- שזו לא דרך להעיר על דברים.

SurfinGirl

New member
קודם כל

*רק כדי להבהיר למרות שאני די בטוחה שכולכם הבנתם על מי אני מדברת* התכוונתי לפלומבו. ואת חגי אני לא מכירה אז.. בלי שטויות. תתעסקו במה שחשוב.

אני מנסה באמת שאני מנסה

אבל ממש לא כותבת דברים הגיוניים. כל פעם דוחפת נושא אחר לשיחה וזה נורא מקשה על הוויכוח. את הגן עברת מזמן, לא אמרתי שלא, אבל בהחלט מדברת כמו אחת שלא עברה. "שכשאתה שואל שאלה- עונים לך, אז אני לא יודעת למה אתה מצפה" - באמת, מה הקשר של השורה הזאת לכל מה שאמרתי? לא אמרנו לך מה את מרגישה, בפעם העשירית, חלקנו עליך. אז במקום לרשום דברים לא הגיוניים, תתחילי לקרוא את ההודעות שאנחנו רושמים ותגיבי בהתאם. ובאמת אל תקראי בין השורות, כי בניגוד למה שחושבים יש שם רק חלל ריק.

SurfinGirl

New member
בן אדם עמוק אתה לא, אה?

זה שאתה לא מבין מה אני רושמת- זו כבר לא בעיה שלי. אם לא שמת לב- הכל סובב סביב אותה נקודה. ההתנהגות המגעילה שלכם. אני מדברת בצורה טובה וברמה נאותה לגילי ועל כך אפילו לחלוק אתה לא יכול! אז "במטוטא ממך"! הקשר של המשפט "כשאתה שואל שאלה עונים לך..." הוא הקשר למה שרשמת, וכנראה היה מכוון להיות שאלה רטורית, מי נתן לי את הזכות לרדת עלייך. אז תקרא את ההיסטוריה של ההודעות לני שאתה סתם זורק דברים. לא אמרתם לי מה אני מרגישה, חלקתם עליי... אוקיי.. אתה לא מסכים איתי שיש צורה בוגרת יותר לעשות זאת?

במטוטא? הופה...למדת מילה חדשה?

הייתה לי הרגשה שתעני ככה "זה שאתה לא מבין מה אני רושמת- זו כבר לא בעיה שלי" ובגלל זה חשבתי טוב לפני ששלחתי את ההודעה אבל בסוף החלטתי לשלוח אותה בשביל שתביני שאת פשוט מאוד לא כותבת ברור, וקיוויתי שתפנימי ולא תעשי מזה צחוק. כנראה שטעיתי. תמיד יש צורה בוגרת יותר. אנחנו בחרנו לעשות את זה בצורה הבוגרת שלנו. את טוענת שזה לא בוגר, בסדר - אנשים שונים, דעות שונות. "אני מדברת בצורה טובה וברמה נאותה לגילי ועל כך אפילו לחלוק אתה לא יכול!" - אכפת לך אם אצטט אותך מהודעה קודמת יותר? "אני לא מבינה מה כל אחד מכם משחק אותה!!" , "אז אתה חכם!!! אז מה!!!!! זה לא הופך אותך לבעל חשיבות רבה יותר או לבן אדם טוב יותר!!!" , "דרך ארץ קדמה לתורה"!" , "יש לך התייחסות מגעילה ותאמין לי- להיות אדם שכזה, לא משנה עד כמה אתה חכם, זה פשוט לא שווה שום דבר!!!!" זהו.

SurfinGirl

New member
אתה רוצה שאני אצטט אתכם ואת

ואת ההודעות המגעילות שלכם מהשירשור הקודם?! נו באמת.. דבר תכלס ותפסיק לנסות להראות שאתה גדול ממני ו"יודע לכתוב טוב יותר".

אני מדבר ת´כלס...

אבל את עושה "חומה" ומקובעת על דבר אחד. כל דבר שאני אגיד עכשיו את תגידי שאני לא מדבר ת´כלס או שאני מנסה להתנשאות עליך. בקיצור, אני סוגר את הדיון הזה כאן. חבל שאני אבזבז את זמני עליך. שיהיה לך ערב נעים והמשך שבוע נפלא
. כל טוב.

anava1

New member
אם אתה מתעקש ללמוד. . .

אומרים "להתנשא מעלייך" ולא "להתנשאות עלייך"...

SurfinGirl

New member
עזוב אותי מהמשחקים

האלו- צדקת טעית.. לדעתך אתה צודק- לדעתי לא. כמו שאמרתי וגם אתה- יש לנו דעות שונות. אבל הקטע בכל זה זה לדעת לקבל את הדעות השונות. ולזה אתה לא מסוגל.

למעלה