מהבוקר

לונדרון

New member
../images/Emo98.gifפוסידון

לפעמים ממש עדיף לא לדעת

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo24.gifהיתה לי תקלה במחשב

התגעגעתי אתמול אבל הייתי מנותק מהעולם.
כשהייתי בחו"ל עם הלפטופ לא הבנתי מה זה בלי מחשב.. בוקר טוב לכולם
אני חוזר הביתה
שמעו משהו מהמתמודדים? מה חדש? הייתי מנותק מהכל

שאפולי

New member
בוקר טוב

האמת שאין חדש....... הכל די שקע. המוון ביקורות על הגמר והחובבנות שלו, כמובן על המנצחים. פה החלטנו להפוך לקומונה עד שתפוז יסגרו את האור

easternstar

New member
../images/Emo24.gifשאפולי../images/Emo140.gif האמת שהתגעגעתי

היה כייף בפורום בלי קשר לתוכנית. השירים ותיאוריות הקונספירציה
הולך להתעדכן מה קרה..

meytula

New member
אין חדש תחת השמש../images/Emo3.gif

מסתבר שהכפכפים של איתן הם אייקון אופנה
אתמול הייתה מסיבה של כל משתתפי הדור הבא עם הרבה אלכוהול וצלמים,מקווה שאתי בירכה את קרן לשנה החדשה
חג שמח לך ושנה מתוקה

easternstar

New member
חג שמח מיטלוש../images/Emo24.gifמה עם היפהפיה האמיתית

שלנו דניאל הקטנטנה? היא מדגמנת לאמא?

meytula

New member
דוגמנית היא בטוח לא תרצה להיות

שגעתי אותה עם מדידות בגדים לחג
היא בסדר,כל יום מפתיעה אותנו מחדש,היום בטיפת חלב נשקלנו שוב ומסתבר שהיא בונבון רציני ושוקלת יותר ממה שצריך, האמת היא נולדה 4 קילו אז זה לא מפתיע אותי
אתמול בלילה היא עשתה לנו קונץ ראשון

meytula

New member
תחמנית קטנה

אתמול בלילה התחילה לבכות,עשינו כל דבר אפשרי כדי להפסיק את הבכי,עד שכבר לא הבנו מה עוד צריך לעשות,הרמתי אותה מהמיטה ושמתי אותה איתנו ואופס הילדה נרגעה,חשבנו זהו,החזרנו אותה למיטה שלה ושוב בכי ,שוב לקחתי אותה למיטה והבכי פסק.הבנו שהיא רוצה להיות איתנו עכשיו חשבתי לעצמי או שהיא רגילה להיות איתי כל היום צמודה אלי ובגלל זה היא התקשה לישון לבד אבל כל יום היא איתי אז למה דווקא אתמול היא בכתה רציתי לשאול בטיפת חלב אם היא בכלל בגיל שעושים קונצים
ושכחתי..

easternstar

New member
איזו חכמה../images/Emo6.gifהיא תסדר את אמא ואבא../images/Emo9.gif

חכו חכו..הקטנטנה חכמה.

andy181

New member
תוצאות הגמר עפי אגוז:

כולל ההצבעה באתר וואלה + האסמסים. במקום הראשון קרן וגב 96 אלף במקום השני דניאל ואיתן 68 אלף במקם השלישי אורטל סולימן 65 אלף במקום הרביעי ליהי רום 12 אלף מי יודע אם זה נכון או לא אבל זה מה שהוא פירסם. אני גם ככה חושבת שלא משנה מהן תוצאות האמת הן גם ככה בחלקן לא כשרות אבל שיהיה. אהה ובוקר טוב לכולם

שאפולי

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

לא מאמינה לתוצאות. אלא אם המשפחות שלהם סימסו בחצי מיליון- במקרה הזה- הלך הכסף

צרצרה1

New member
ע"פ התוצאות אורטל, כיחידה, לקחה בגדול את כולם

אם נחלק את התוצאות של הזוגות לשניים, יוצא שאורטל היתה הפרסונה הכי הכי אהובה, במרחק גדול מכולם.

meytula

New member
גם בגמר הצביעו מעט יחסית

אתם מאמינים לזה?? אני אישית לא מאמינה לתוצאות האלה והכל זיוף של ההפקה

poseidon111

Active member
העיקר אמרו שהתוצאות צמודות ויש כמה

מהפכים.הפעם לשם שינו אני מאמין להם.אגוז איבד כל ערך בעיני לאחר שהמקורי נעצר.אפשר לזרוק כל מספר לאחר שהתוצאות ידועות.המקורי ידע דברים מראש,וזה ההבדל בין השניים.

easternstar

New member
כשאני וקליי ניתחנו איך אנחנו היינו משחקים

זו היתה האסטרטגיה שלי, בלי קשר מי המועמד. אני טענתי שישקיעו פחות בתוצאות הביניים ויבדקו אם זה מספיק ויעלו את ההימור עד ל 100000 לפחות בגמר. דיברתי על האסטרטגיה הזאת עם קליי לפני שקיבל את ניהול. מזמן. קליי שאל אם זה כ"כ פשוט למה כולם לא עושים את זה ואני עניתי שצריך לראות כמה הם מתוחכמים. האבא של גב מתוחכם. הוא זה ששיחק שם. לא אף אחד אחר. ברור שלא גב ולא קרן.

למעלה