מהו סרט האימה המוצלח ביותר שאתם

רמץ

New member
מהו סרט האימה המוצלח ביותר שאתם

מכירים? הכי טוב שאני מכיר זה -"The Event Horizon" או "סיוט מעבר לאופק". יש עוד אחד שראיתי פעם - משהו על שערי הגיהנום שנפתחים פעם ב-100 שנה - ואיזה אחד שלא מזדקן אבל בלילה משתלט עליו דחף רצחני או משהו... זה היה ממש מצמרר, אבל אני לא זוכר איך קראו לו...

רמץ

New member
דרך אגב, מישהו ראה DownTown

היום? זה היה על אגדות צ´יזבטים. יש שידור חוזר מחר (יום שבת) ב-21:15 בערוץ 6. סדרה מצויינת!

blueirus

New member
גם אזור הדמדומים זכורה לטוב

הסדרה בת 20 דקות. מסופרות 2 סצנות צ´יזבטיות קצרות בכל פרק. סידרה מעלפת סגנון הצ´קוק

רמץ

New member
אני מקווה שלא הטעתי אף אחד...

DownTown זאת לא סדרת אימה. זאת סדרה מצויירת מצויינת על איזה אחד בן 20 בניו-יורק.

scooby4

New member
מה?

רגע, יש צ´יזבטים?, יש פחד?, למה אמרת את זה?, הזמנתי את התוכנית...

רמץ

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מזת´אמרת הזמנת? - סדרה בערוץ 6!!!

scooby4

New member
אני ב Yes

אני יכול להזמין תוכניות, והם יודיע לי מתי התוכנית תתחיל, זה לא כאילו עולה כסף...

רמץ

New member
אה. או-קיי - נרגעתי...

בכל אופן - זה שידור חוזר מאתמול, אז הוא כן יהיה על אגדות אורבניות - וחוץ מזה שזו סדרה מצויינת (כמה פעמים כבר אמרתי את זה?) וזה אחד הפרקים הפחות טובים שלה. ככה שכולם שמחים (?)

אגב סרטים

ראיתי היום את הסרט האמת שמיתחת לפני השטח סרט מ-פ-ר-י-ד מעולה הוא בול מתאים לפורום הזה

Mooa-Numi

New member
אני דווקא אהבתי את... וול...

"מי מפחד מהחושך". כן איי נואו
אניוואי-לפעמים היה שם סיפורים טובים...

HoNeY14

New member
יש את התוכנית...../images/Emo118.gif

"האם אתם פוחדים מהחושך" כל יום שישי ושבת בשעה 18:35 בערוץ 6 זה לפעמים נחמד אבל הסוף תמיד טוב וזה הורס את כל הצ´יזבט...

Mooa-Numi

New member
לא נכון...

פעם, ממש בהתחלה, היה סיפורים טובים, שיענו הסיפור נגמר טוב, ואז מזכירים איזה פרט ששכחו בהתחלה שכאילו כזה "נה נה בננה-אכלתם אותה-אתם מתים". הכי אהבתי את "Bozo The Cloun" ו"מי באמת מפחד מהחושך?" אבל אני אל זוכרת אותם!!

רמץ

New member
שמת לב שבסוף בסוף בסוף אפשר לראות

פנים של אישה בשלג?

וואלה?

לא שמתי לב! ראיתי את הסרט הזה שלוש פעמים וכל פעם רק שמחתי שהוא נגמר... לא טרחתי לחפש פנים בשלג.

DownTown

אחלה סדרה
ראיתי כמעט את כל הפרקים נץבץ הסדרה כולה מורכבת מ"אגדות"- הכל פרק כמעט יש את הפלאש באק של סיפורים ואדגות

רמץ

New member
It´s always good to meet more

enlighted folks. Gives you this nice warm feeling inside...

scooby4

New member
זה קשה לדעת...

יש עוד כל כך הרבה שלא ראיתי...מגרש השדים 1,2, 3 אני ראיתי, סיוט ברחוב הלם, את כל השבעה (תגידו לי אם זה טוב...), ועוד כמה לא מוכרים...אני ראיתי את הסרט שאיזה חבורה של 2 בנים, 2 בנות, יושבים מסביב למדורה מספרים אגדות אורבניות אחד לשני, חלק טובות, חלק נורא גרועות...אבל הפחד מהסרט, שהוא שודר באיזה 1 בלילה, והייתי מת ללכת לישון, אז כיביתי את הטלוויזיה באמצע סיפור נורא מפחיד...! באסא...

scooby4

New member
עכשיו נזכרתי!

הסרט הוא יותר בכיוון של מתח, אבל נורא איימתי. קוראים לו "הקומה הרביעית", זה סרט מפחיד!!!!!!!! על איזה אשה שעוברת לגור שם... טוב, זה עלילה מסובכת, אבל אם תראו אותו באיזשהו מקום, תראו אותו! המלצה של 20 כוכבים!!!

למעלה