מהו סרט האימה המוצלח ביותר שאתם

Die † dIE

New member
אין כזה סרט?!

בפסח היה בדיגיטלי בערוץ הבידור המצעד: 13 סרטי האימה הכי טובים שיש. היו שם כמה שאני םפשוט חייבת לראות מישהו ראה את זה?

Die † dIE

New member
אממ....

פרוייקט המכשפה מבלייר 2 לעומת אחד באמת טוב. ליל המסכות 20 שנה אחרי לא מגיע לקרסוליים של ליל המסכות. כל השאר זה סרטים שהסוף ידוע מראש. יש סרט אחד מפחיד לאאלה: בית האימים.

אממ... זה לא "בית האימה"?

או שאלה הם שני סרטים שונים? בכל אופן, "בית האימה" הוא הסרט המצמרר ביותר שראיתי... הרבצתי שם כמה קפיצות טובות (רק חבל שהייתי בדייט! טוב, לא נורא... זה היה מזמן).

Mooa-Numi

New member
ראיתי את בית האימה...

זה זה עם ה"מחקר לנדודי שינה" או משו?

רמץ

New member
הממ... אמרו לי שרואה בקלפים טוב...

עכשיו אני יודע מה לקחת בפעם הבאה.

WizMaster

New member
אף אחד לא ראה את...

מגרש השדים? סרט אימה קלאסי, ובין הסרטים היותר מפחידים שראיתי...

רמץ

New member
דוקא שמעתי שזה לא משהו.

יש את מכסחי השדים - אבל זאת קומדיה.

Die † dIE

New member
מגרש השדים...

מה זה מפחיד. הפעם הראשונה שראיתי את זה הייתה לפני 5 שנים בערך ופחדתי לאאלה! בהזדמנות שתהיה לי אני יראה את זה שוב!

scooby4

New member
היה את הסרט

ב yes כבר כמה פעמים...(הבית על הגבעה הרדופה)

Mooa-Numi

New member
שתיקת הכבשים....!

סרט כזה... כזה... כזה קורע! זה התחיל שלפני שראינו ת´סרט, שיחקנו במחשב במן משחק כזה שיש כבשה, וצריך להגן עליה, ולא יצא וכל הזמן דרסנו אותם (וזה היה כזה-מהה, מהה, מהה-בעעעקראצלך). אז אחרי זה שראינו את הסרט, אז תקטע שאר... איך קוראים לה? סינדי זה הצעקה... לא זוכרת. אניוואי-אז זאתי היה לה איזה מונולוג באמצע שהיא ספרה על הטראומת כבשים שלה. וזה כזה "הכבשים צרחו וגעו, אבל זה לא עזר" או משו כזה. ואז כזה אני צורחת באמצע הסרט-יווו זה כמו במשחק מחשב! וככה הורסים חצי סרט

lighter

New member
../images/Emo168.gifהבית על הגבעה הרדופה

זה (למרות שהספר יותר טוב ובהרבה)
הסרט ההוא עם קייטי הולמס וג´יימס מרסדן שאני לא זוכרת איך קוראים לו...מופרעים או משהו כזה...כן! מופרעים!... זה לא בדיוק סרט אימה אבל הוא דיי אחלה
מגרש השדים לא בסדר הזה אה ופרוייקט המכשפה מבלייר 2 יותר שווה מהראשון!

HoNeY14

New member
אני ראיתי...../images/Emo118.gif

חלק של "הרואה בקלפים" וזה היה ממש מדהים! חבל שלא ראיתי עד הסוף כי נרדמתי...פחח

scooby4

New member
יש את הסרט הבית על הגבעה הרדופה

ב yes 2 ביום שלישי באיזה 2:00 בלילה...אני עדיין יראה אותו, ראיתי חלק...

Ami15il

New member
מגרש השדים ללא כל ספק.

(אולי גם הניצוץ, הוא עשוי טוב) עמי

o dark angel

New member
סיוט בקצה האופק אדיר...אבל...

אני אהבתי ת´גרסה שעשו על פי ספרו של סטיפן קינג לילדי התירס או כפי שנקרא הסרט הכינוס,החלק ההמשכי שלו היה על הפנים ובכלל במאים טורחים להרוג ספרים אדירים!

למעלה