מהו סרט האימה המוצלח ביותר שאתם

רמץ

New member
אימה מסביב למדורה

לא סרט אויויוי, רק חבל שהלכת לישון באמת כי הסוף מפתיע.

Outlast

New member
אני לא מתה על סרטי אימה...

אבל לפעמים, סרטים מסויימים... אני לא בטוחה אם אלו הסרטים שאליהם אתה מתכוון, אבל מאוד אהבתי את ´סליפי הולו´, ו´האחרים´ זה אחד הסרטים הטובים שראיתי...

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

רוב סרטי האימה שראיתי היו דיי מפגרים.. אבל אהבתי את "האחרים",למרות שהוא לא בדיוק סרט אימה.. ראיתי אותו בקולנוע והיה קטע מסוים שפתאום כל האולם צרח

רמץ

New member
ראיתי. לא רע בכלל...

אבל סיוט מעבר לאופק לוקח אותו

Die † dIE

New member
"האחרים"

מומלץ מומלץ מומלץ מומלץ!!!!! אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי!!!!!!!! סרט חובה!!! וכן יש שם די הרבה קטעים מפחידים!! ואל תתנו שיגלו לכך את הסוףףףףףףףףףףףף זה הדבר שהכי יהרוס לכם בעולם

רמץ

New member
יודעים מה חבל...

חבל שכבר לא עושים יותר סרטי מתח-בלשות... בקושי סרטי אימה עושים כבר. לאן נעלמים הז´אנרים האלה?

QuEeN oF mE

New member
וגם..

"החוש השישי" לא נראה לי שזה סרט אימה..אבל מה שזה לא יהיה.. זה ממש יפה! אבל אני כזאת מפגרת,שרק חודשיים אחרי שראיתי את הסרט גיליתי את הסוף

רמץ

New member
זה קורה לטובים ביותר...

זה הרבה יותר קל עם הלחשושים בקולנוע...

Idan91

New member
חחח.. קטעים איתך..

אני גם אהבתי את "האחרים"... פחד.. וגם מָתִּי מפחד ב"שר הטבעות"....

QuEeN oF mE

New member
חחחחח..

כן..הכי מצחיק זה ששמעתי את הסוף מנהג אוטובוס.. כמה בנות דיברו איתו על זה,אל תשאלו אותי למה. את שר הטבעות התכוונתי לראות אבל בסוף לא יצא..

רמץ

New member
שר הטבעות???

מה היה מפחיד בשר הטבעות? - אולי לא שמתי לב כי קראתי את הספרים...

Idan91

New member
הכל בערך...

אבל הקטע ה-כ-י מפחיד... איך שיוצאות לו העיניים ככה.... אמאלללללהההה

רמץ

New member
כשבילבו מאבד את העשתונות ומנסה

לחטוף את הטבעת מפרודו ואז מבין מה הוא עשה ומתחיל לבכות? עשו את זה ממש טוב!

Mooa-Numi

New member
וול...

סרטי אימה אני לא ממש אוהבת... אני פשוט ממש מושפעת מהם. טוב נו מה אתם מצפים, ממני? אז אממ... החוש השישי נקרא? כי הוא טוב. מאוד. ובמבי.
הסרט אימה הכי גרוע שראיתי, זה דפנטלי "פרוייקט המכשפה מבלייר". מרדים....

scooby4

New member
פרוייקט המכשפה מבלייר!!!!!!!!!

עכשיו נזכרתי!!!! זה סרט טוב, אבל פרוייקט המכשפה מבלייר 2, זה סרט מצויין!! היה אותו ב - yes show מלפני כמה זמן, חבל שלא הקלטתי אותו!!!!!! קיצר הנה ההדרגות שלי: מקום: 6. אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 5. ליל המסכות - 20 שנה אחרי 4. צעקה 1,2,3 3. הקומה הרביעית 2. רואה בקלפים 1. פרוייקט המכשפה מבלייר 2

הסרט הכי מפחיד שאני ראיתי..

האמת שזו היתה מיני סידרה, אבל יש גם סרט... "הניצוץ"....המיני סידרה מעולה...הסרט צריך להיות גם מעולה, הרי הוא עם ג´ק ניקולסון... here´s come jonny.......

למעלה