מהו סרט האימה המוצלח ביותר שאתם

רמץ

New member
כן - זה לא כ"כ פשוט לדחוס ספר

שמתמשך על פני שנים ועמודים בשעתיים. בקטע הזה מגיע 3 Cheers לתסריטאי והבמאי של שר הטבעות. למרות שהיתה פה איזה מגמה הפוכה כי אם היו לוקחים את כל קטעי ה-Slow-Motion ושמים אותם במהירות רגילה, הסרט היה מתקצר בחצי שעה לפחות.

o dark angel

New member
כן אבל הם לא חייבים....

להרוס את זה לגמרי כמו במזרי או בחצי האפל
אמאל´ה ר.א.....י.....ת....י. ררררר את עצמי במראה

רמץ

New member
מצטער - לא קראתי.

באופן כללי נראה לי שלתסריטאים ולי יש טעם שונה לחלוטין בקריאה. חוץ מערפילי אבאלון - שגם לא קראתי, אבל הייתי יכול לקרוא והסרט מצויין, דרך אגב. היה גם את -D&D ששיחקתי הרבה, אבל הסרט יצא פארש. מומלץ בקור.

אני בתור מכורה...

ראיתי כמעט כל סרט אפשרי אבל יש אחר ממש טוב ויחסית ישן כפר הארורים! מומלץ מומלץ מומלץ! ובכלל אני מתה לראות את מגרש השדים הלא מצונזר

Ami15il

New member
זה מפחיד, נכון

זה באמת גרם לי לסיוטים כשהייתי בן 8... תסלחי לי שאני חולק על דעתך, אבל אם זה הסרט הכי מפחיד שראית, אז באמת שלא ראית את כל סרטי האימה שקיימים (לפחות לא את כל סרטי האימה של שנות ה70-80 - אלה היו סרטים שרק מעטים מהם באמת מפחידים.. תתנסי באדון המשאלות ומגרש השדים ואז תדברי.. (אולי ראית, לא יודע) עמי נ.ב הידעתם שהסרט הראשון שהיה בנושא ערפדים יצא באמצע שנות החמישים, וזה היה סרט קומדיה שנקרא "תסלח לי אדוני, אבל אתה נושך אותי בצווארי" :)

חובזה...

New member
מגרש השדים זה אדיר~!~!~!

הקטע שהיא הולכת הפוך במדרגות סתם דפוק..הקטע שכל הפנים שלה נהיות מגעילות כאלו..זה אדיר.. חוץ מזה אהבתי את סליפי הולו...ואת בית האימה וגם ראיתי סרט שקוראים לו -"זה"..זה על ליצן פסיכופת כזה שהורג ילדים.. או משהו כזה... מישהו מכיר??

יו גם אני רוצהההה

אני לא ראיתי את הלא מצונזר! מאיפה ראית? איזה קטעים צינזרו תספרו ליייי

WizMaster

New member
לא ממש צינזרו קטעים..

אלא פשוט לא הוסיפו אותם, במגרש בשדים - גרסת הבמאי נוספו עוד 11 דקות שרק מכורים אמיתיים לסרט שמו לב שדקות אלו נוספו, בין הסצינות שהוספו, נוספה גם סצינת הליכת העכביש המפורסמת, שבו הילדה, יורדת במדרגות הפוך כמו עכביש, ובסוף מקיאה דם...

ראיתי וגם ראיתי....

אדון המשאלות סרט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ראיתי את אחד ואת שתיים.... אבל בארה"ב אני לא בטוחה שיש את החלק השני בארץ! אבל הסרט ענקקקקקקקקקקקקקק ומגרש השדים ראיתי לפחות שש פעמים ואני ממש רוצה לראות את הלא מצונזר!

LINKIN PARK!!!

New member
עוד סרט יפה מאוד זה...

מגרש החובזות. זה על מישהו שמגרש חובזות(הדבר הזה שהוא כמו פרח, וילדים מתלהבים מזה ואוכלים את זה, זה בסדר זה אכיל) מהשדות שלו. סתם, כמובן שאין כזה סרט, ואם היה, זה נראה לי היה יותר סרט קומדיה. אבל באמת שני סרטים מאוד טובים, כסרטי פעולה, וכסרטי אימה, זה המומיה והמומיה2. סרטים טובים.

LuPiNe

New member
למעשה סרט הערפדים הראשון היה...

נוספרטו שיצא בשנות ה-20 אם זכרוני אינו מטעה אותי.

אממממ.......[../images/Emo104.gif]

אני מתפלאה שאף אחד לא הזכיר את "תינוקה של רוזמרי"- סרט מצויין...מפחיד בטירוף..ראיתי אותו לפחות 5 פעמים, כולן היו בלילה
וגם "4 חדרים" שזה לא בדיוק אימה אבל זה יכול להיות אחלה בסיס לכמה אגדות אורבניות טובות...אם אתם לא מכירים אני יכולה לספר ת´תקציר

למעלה