מהיום דיאטה!!!! מכירים את המשפט? :)

מהיום דיאטה!!!! מכירים את המשפט? :)

אז ככה, חזרתי הרגע מהדיאטנית שלי אחרי שלא הייתי אצלה חודשיים (באשמתי!) כי היה לי את ההריון המדומה אז נאלצתי לבטל
ואז בפעם אחר כך פשוט לא יכולתי אז ביטלתי שוב... עליתי קילו! (ואני ידעתי..) ואתם אשמים בכך!! (חלק מהאשמה עליכם...) המפגשים הבאים הם בפאבים בלי אוכל... פשוט משתכרים למוות וזהו!

אז אחרי פסח אני מתחילה לעבוד ימים מלאים, ככה שפחות יהיה לי זמן למפגשים (פעם ב...) ופחות יהיה לי זמן לאכול (גם פעם ב...) ואני אגיע למשקל היעד שלי בשעה טובה ומוצלחת!!! (60 עגול!)

ועכשיו לשאלות...

ניסיתם פעם דיאטות?
הצליח לכם? לא ממש הצליח?
יש לכם דיאטות מומלצות?

ספרו את הסיפורי דיאטות שלכם... ותנו לשרשור להגיע לראשי! כי כולם יצטרכו דיאטה אחרי פסח
כמו תמיד!

ניסיתי איזה מלאנת'לאפים דיאטות

חלקן הצליחו חלקן לא, אני יורדת ועולה במשקל כל החיים כמו אקורדיון.
למעשה זו הפעם הראשונה שאני לא עושה דיאטה אבל יורדת במשקל, בגלל ההריון (אצלי הוא אמיתי חח אני בחודש 8) אני משתדלת לאכול כמה שיותר בריא כדי לספק סביבה חמה ונעימה ליצורה שם בפנים

אבל מן הסתם מבחינת כמויות אני אוכלת הרבה, כל 3 שעות כדי שיהיה לה מספיק, אבל 99% מהדברים שאני מכניסה לפה הם בריאים, עם אחוזי שומן נמוכים ודגש מיוחד על חלוקה טובה של פחמימות-חלבונים-שומנים וככה ירדתי במהלך ההריון הזה 18 ק"ג (לפני שבועיים בשעה טובה עליתי ק"ג ועכשיו והשבוע גיליתי שירדתי אותו
).

Optimistic Girl

New member
איזה יופי

אם תרצי,
נארגן לך מסיבה אחרי הלידה,
זה משהו שחייבים לחגוג

גילושיט

New member
סיפור חיי

אני מהאלה שכל החיים בדיאטה וכל יום בערך גם שוברים אותה

אחרי שבצבא עליתי הרבההההה (כמעט 10 קילו) התחלתי לשים לב יותר.. אחרי שהורדתי את זה (דווקא לא היה כזה קשה כמו שחשבתי) אני במאבק תמידי על הכמה קילו האחרונים וזה מזה מעצבן! שמתי לב שבחו"ל נגיד תמיד אני עולה 2-3 קילו... או בתקופות מבחנים\תקופות מעצבנות. אני פשוט משתדלת לאזן את זה.
פעם לי ולחברה היה קטע כזה: פעם בשבוע היינו דופקות איזה משהו עתיר קלוריות (שווארמה\ פיצה\וופל בלגי) ואז מהפחד כל השבוע שאחרי שמרנו ממש טוב! זו תכלס הדיאטה שעבדה לי הכי טוב
אבל זה קו מחשבה דפוק ממש (לא לאכול משהו כי שלשום אכלתי פיצה) אז הפסקתי עם זה..

לקראת הפסח אני מקווה לטוב
גם קניתי בגדים חדשים שזה תמיד כיף ואחלה סיבה להיות רזה
מקסימום אחרי החג....

spaysi8

New member
לידיעתך,

יש לי ראיה 6-6!

ואת כוסית על מהחלל אז סתמי.

h a j b i

New member
לפי מה שזכור לי

אין לך שום בעיה של משקל

אבל אני אשמח בהזדמנות לבדוק את זה יותר מקרוב

שמעתי על קבוצת תמיכה ..

באמת שאם כבר דיברת פה על דיאטה,
סתם לידיעת כולם.
לא ידעתי שיש דבר כזה קבוצת תמיכה של דיאטה.
זה פגישה פעם בכמה זמן עם שקילה מחיאות כפיים ותמיכה.
שמעתי זה עובד
, אחת שעובדת איתי נמצאת בקבוצת תמיכה,
זה משפיע עליה מאוד, הרי אי אפשר לאכזב בשקילה.
וגם כמובן שיש שם דיאטנית צמודה עם תפריט(לא תפריט של אנורקסיות),

מישו כאן ניסה??

למעלה