מהיום דיאטה!!!! מכירים את המשפט? :)

אלמוג153

New member
לדעתי

הדיאטה האמיתית מתחילה בראש. פשוט צריך להפסיק לאכול וכשהבטן מקרקרת אז שותים מים או אוכלים ירקות אבל חייב להתעלם מזה עד שהקיבה תבין שיש זמן לאוכל והוא לא כל הזמן. אם ממש בא לך להכניס עצמך למסגרת, תעבדי לפי שיטת הנקודות. זה לבטח יכול לעזור אבל אם הראש לא יעבוד, לא תורידי אף לא גרם אחד.

דיאטת הנקודה היא טובה..

עשיתי אותה בתקופת הצבא (התקופה הכי שמנה שלי..) היא ממש טובה וזה באמת אחלה! וירדתי בה המון..אבל אני באמת חושבת שהתקופה שבה ירדתי הכי הרבה זה בשנתיים האחרונות,ולא אז...

כולל העליות וירידות שיש לי לאחרונה,עדיין התקופה הנוכחית ניצחה..

אלמוג153

New member
זה עניין

של אופי בעיקר..אז תחזרי לנקודות לפני שאני אפסול אותך

Puskas

New member
עשיתי דיאטה אחת

אחרי הצבא הייתה לי שנה של בלי סוף יציאות ובלגן, הייתי מבזבז 500-600 שקל בשבוע על יציאות, אחרי שנה קרו שני דברים, דבר ראשון הגעתי למשקל שיא מדכא של 86.5 ק"ג (על 1.86) ודבר שני, באתי למשוך 200 שקל מהבנק בשביל איזה אירוע וגיליתי שיש לי 32 אחרונים בחשבון..
באותו רגע קרו שני דברים, התחלתי דיאטה ומצאתי עבודה חדשה :)
מבחינת דיאטה, זה לא היה משהו מיוחד.. הפסקתי עם ארוחות בלילה, הפסקתי עם נשנוש בין ארוחה לארוחה ודילגתי על ארוחת בוקר (טוב את זה הייתי עושה גם לפני).
מבחינת תפריט, המשכתי לאכול ולשתות הכל, פשוט כאמור בארוחות מסודרות.
בשר, עוף, תפוחי אדמה, פסטות, אורז, חומוס, לחם, פיתה, טונה, לזניה, פשטידות שונות, חמין ועוד ועוד.. לא הגבלתי את זה עצמי בכלל בכל הנוגע לסוג האוכל.
3 חוקים בלבד כאמור:
* הקפדה על 2 ארוחות מסודרות ביום.
* בלי נשנוש ביניהם ובלי ארוחת לילה.
* צמצמתי יציאות חזק כי זה עלה הרבה כסף והרבה קלוריות מיותרות.

אחרי חצי שנה בערך, הגעתי למשקל של 76.5 ק"ג (ירדתי 10 שלמים), הגוף התנקה חזק משוקולד, פיצוחים ושאר מתוקים (מלבד העוגות של אמא שעל זה אני לא אוותר גם אם חיי יהיו תלויים בכך, יש גבול!) ופתאום היה כסף בחשבון וטסתי לחו"ל איתו :)

למעלה