דיאטת השמנה
כל תזונאי שיצא לי לדבר איתו, כולל איזו כתבה שנתקלתי בה פעם, הודו: "לרזים קשה יותר להשמין מאשר לשמנים לרזות" וזה מאוד נכון. אני לא מדברת על הקטע הנפשי, אלא בעיקר הפיזי, לפחות במקרה שלי. בעבר הגעתי למשקל מאוד מאוד נמוך (הייתי מכורה קשה לאינטרנט ואכלתי בערך 0, מה שלא עוזר למבנה שלי שבין כה וכה דקיק), ורופא משפחה שלח אותי לנטורופטית. היא נתנה לי תפריט וכאלה, והצלחתי להעלות בקושי חצי ק"ג בחודש, וזה מתסכל רצח!!
בסופו של דבר מה שעזר לי- פגשתי דוגמנית לשעבר שסיפרה לי שהייתה אנורקסית וקיבלה "אנשור". היא המליצה לי על התוסף הזה במקום מה שהנטורופטית רשמה לי. קניתי את זה ישירות והתלהבתי בהתחלה מהעובדה שפחית אחת תחליף את כל תזונת היום שלי וככה לא אצטרך לחשוב על זה. התבססתי על תזונת "אנשור" במשך תקופה, ואז פתאום זה קרה- התחלתי להיגעל מהמשקה בטעם חלודה הזה ורציתי אוכל, אמיתי, והתשוקה הזו לא עזבה אותי עד היום.
מיד כשהרגשתי את זה, פניתי לחפש עבודה בתחום המזון, כי אם אני שוכחת לאכול, אז זו בדיוק הדרך להזכיר לי לאכול- להקיף את עצמי באוכל
וכך היה. מצאתי עבודה בקונדיטוריה ועליתי תוך זמן קצר 7 ק"ג מבורכים. שם זה נעצר, ואז גם הגיע הזמן שלי לפרוש מהעבודה (מסיבות אחרות).
יש לי עוד לאן לשאוף (מן הסתם, למי שיצא לו לראות אותי...) אבל אני מרוצה מהמצב הבריאותי והתחושה הפיזית
קיבלתי תפריט השבוע מנטורפותית מקסימה מחיפה ואני מתחילה ליישם. מאוד רוצה לראות את עצמי עולה עוד כ- 5 ק"ג.