מהיום דיאטה!!!! מכירים את המשפט? :)

אני ניסיתי...

אצל אותה דיאטנית שאני נמצאת היום אחד על אחד..
ובקבוצת תמיכה ירדתי יותר מהר, כנראה זה באמת עובד כי שומעים עצות של כולם ויש תמיכה מסביב והכל..

מסגרת אני חייבת! הנה עובדה חודשיים הייתי בלי מסגרת והשתוללתי..

אני בן אדם של מסגרות בלי קשר,לא סתם אני עדיין בגן ,גן זה מסגרת

Optimistic Girl

New member
ואני צריכה קבוצת תמיכה לספורט!

קבוצות תמיכה בכל נושא שהוא , תמיד עוזרות !!

אגב, אני חושבת שרזות זה לא יפה!

אין הרבה בנות שחושבות כמוני אני מאמינה.

רזות זה לא לטעמי, חושבת שצריך קצת .-לא שומן מדלדל,אבל שיהיה קצת.
ציצי תחת, חייב.
כמו שאומרים "שיהיה במה לתפוס".
עצמות זה פיכסה.

בצבא היתי בחברת מספר בנות שאי אפשר היה לאכול לידן.
ולפני כיפור היה בא לי להזמין המבורגר בלי שמישהי לידי תגיד לי כמה קלוריות זה .זה נוראי, אל תהיו כאלו.
אוכל, זה ההנאות של החיים

אני חושבת כמוך..ואני מכירה הרבה שחושבות כך..

בחורה נשית צריכה להיות מלאה במקומות הנכונים, ירכיים וקצת בטן זה סקסי!

ואני בחיים לא ירצה להיות בחורה רזה,אבל אני כן רוצה להוריד את הקלוריות האחרונות ולהיות מלאה יפה ולא מלאה יותר מהרצוי :)

gray star

New member
מסכימה איתך לגמרי

אם אתן טיפוס כאלה ולא רוצות להשתנות זה משהו אחד.. אבל אל תהרסו לאחרים....

Optimistic Girl

New member

שתיה לא משמין,
כשמדברים על שתיה של מים, זה מזין את הגוף וחובה לשתות בארץ חמה כל כך.
אבל שתיה ממותקת כן משמינה זה בטוח.

והרבה בשר זה גם כולסטרול,

הגוף צריך איזון, מספיק פעמיים בשבוע לאכול בשר כדי לספק את הויטמינים שהגוף צריך.

כותבת בתור אחת שחרשה על כל בלוג אפשרי של תזונאיות

בובה, אולי כדאי שתקראי את ההודעה שלה שוב

תביני לאיזו שתיה התכוונתי :)

כותבת בתור אחת שחרשה וגם חיה את זה, משתדלת :)

בתור השמנה של הפורום...

יכולה להעיד על עצמי שניסיתי דיאטה רק פעם אחת בחיי וזה היה במשך כחודש וחצי בו לא ממש השקעתי וגם לא ממש ירדתי.
אחרי שלא אחת רופאים ניסו להפנות אותי לדיאטן, הסכמתי פעם אחת וגם זה כי הייתי נחושה לנסות כל דבר כדי להסדיר את הבעיית כבד הנחמדה שלי שמנעה מרופא העור לתת לי ראוקוטן (אוחחח כמה בא לי ראוקוטן עכשיו!)
לא היתה לי מטרת יעד, לא היה אכפת לי כמה אני מורידה, כל עוד עניין הכבד יסתדר.
אז ניסיתי בעיקר לאכול מסודר ובריא יותר ולשתות יותר מים ולא קולה.

הייתי מגיעה לדיאטן אחת לשבועיים.
הייתי מורידה ממש קצת. בפעם הראשונה הורדתי 600 גרם וחשבתי כמה מפגר זה שבשביל זה אני באה ואילו הדיאטן היה מבסוט.
בשבוע שבו דפקתי סופגניות ירדתי קילו חצי.
והיה שבוע שלא ירדתי ולא העלתי.
ואז היתה את הפעם שהעליתי איזה 300 גרם והדיאטן הבין שקשה לי ואני לא לגמרי בעניין אז כאילו ניסה להתחשב ואמר לי לחזור בעוד 3 שבועות.
קבעתי תור ולא חזרתי.

לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן שיש לו כרס.
לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן שכל שבוע אומר לי בדיוק אותו דבר ומצייר את אותו משולש מפגר כדי להסביר את שיטת ההרזיה שלו.
לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן שאמא שלי היתה אצלו בעבר כשגילו לה סוכרת והיא מכירה עוד אנשים ולכולם הוא נותן בערך את אותו התפריט, למרות שכל אחד בא מסיבות ורקע שונה.
לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן שלא עוזר לי בשום היבט נפשי של השמנה ומשבש באופן קבוע את השם שלי רק כי זה מזכיר לו שם של חברה שהיתה לו פעם כשלמד בארה"ב ובשבילו אני רק פלקט.
לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן שכדי לתת לי מוטיבציה מנסה להפחיד אותי שאני קרובה בBMI שלי לנתון המאפשר לעבור ניתוח.
ובעיקר... לא הבנתי למה לטרוח ללכת לדיאטן כשזה לא בא ממני אלא כדי שכולם ירדו ממני.

אני מודעת לכל ההשלכות הבריאותיות של להיות שמנה וזה הדבר היחיד שאמור להטריד אותי בנושא.
אני גם מודעת כמה התפיסה שלנו מעוותת ואני יכולה לראות את זה גם בתגובות כאן בשרשור או בכל מקום אחר.
כולם משום מה רוצים להיות רזים. למה? כל אחד והתירוץ שלו, אבל מאחר ולא כולם נמצאים בקבוצת סיכון, אני למשל כן.
די עם המודל יופי המחורבן הזה של רזון!
אני לא טוענת שלהיות שמנה זה יפה אבל גם לא טוענת שרזה זה יפה. אדם יפה, יהיה יפה כמעט בכל משקל. כמובן שאני מודה שחוסר פרופורציות או מקרים קיצוניים של השמנה ורזון נראים גם לא יפים בעיני.

בתור אחת שכל חייה היתה שמנה ויודעת כמה חרא אפשר לאכול מזה, אני גם יודעת כמה זה עניין מטופש!
אני מרגישה לא יפה אבל אני מודעת לזה שאני גם לא שיא הכיעור ועדיין... בחברה שלנו אם אתה לא רזה אתה אוטומטית מכוער! שטויות! אני יפה יותר מכמה רזות עם גוף מושלם (עלק מושלם) אבל אני בחיים לא ארגיש את זה, רק כי אני שמנה.

מה שכן, אני גאה לומר שאני לגמרי מבינה כמה שלא רק אני מעוותת בחוסר הרצון שלי להרזות אלא גם האנשים מעוותים שמנסים לרזות בכל מחיר, גם אם הם לא באמת צריכים את זה.
אני רואה כאלה שמפסיקים לאכול או עושים 87364863 דיאטות כאלה ואחרות שהן בכלל לא בריאות ומזיקות לא פחות מהשמנה קיצונית כמו שיש לי ועדיין, זה נחשב טוב יותר מלא לרדת במשקל.

מצטערת על ההודעה הארוכה אבל פשוט צורם לי כל הסיפור הזה וזה באמת נושא רגיש אצלי...
מאחלת לעצמי להיות שלמה יותר עם עצמי, לפחות כמו שהייתי עד לפני כמה חודשים.
ומאחלת לכולכם את אותו הדבר לפחות!

רק שתדעי...

שבתקופה שבה הייתי חסרת ביטחון ופחות שלמה עם עצמי זאת הייתה התקופה שהייתי הכי שמנה בה..ככל שלמדתי לאהוב את עצמי וצברתי ביטחון עצמי כך גם הקלוריות התחילו לרדת..
עכשיו אני שוקלת במשקל ששקלתי בתיכון! ואני מתכוונת לרדת עוד, התקופה הכי שמנה שלי הייתה בתקופת הצבא..

אבל רק שהרגשתי טוב עם עצמי המשקל התחיל לזוז בירידה... כשהרגשתי שאני לא שווה כלום רק עליתי ועליתי ועליתי..

תרגישי מושלמת כמו שאת עכשיו! תאהבי את עצמך כמו שאת עכשיו! ושתהיי שלמה עם עצמך את תרדי בלי לשים לב בכלל...

יכולה להעיד על עצמי...

שאמנם בתקופה האחרונה אני פחות מקבלת את עצמי וזה גם קשור לקבלה של המראה שלי, מאוד קשור.
כשרע לי, אני מרגישה הכי שמנה והכי מכוערת בעולם, יותר ממה שאני באמת על המשקל או יותר מהמראה שלי באמת.
בתכלס, כשממש שמנים, אין הבדל משמעותי במראה החיצוני אם משמינים איזה 2-3 קילו.
אז למשל, כשאני משמינה לא תמיד רואים עלי וכבר קרה לי שהחמיאו לי על ירידה במשקל כשבכלל עליתי.
אה וגם אתמול כשהייתי בעבודה הישנה שלי וראו אותי אנשים שלא ראו אותי מלא זמן החמיאו לי על ירידה במשקל ואין לי מושג על מה הם מדברים (בעצם יש, טיייץ שחור וחולצה שחורה
).

מעבר לזה, אני שוקלת הרבה יותר ממה שהייתי בתיכון, עליתי יותר מ10 קילו ממה שהייתי לפני הצבא.
פעם פגשתי מישהי שהיתה איתי בשכבה ואמרה שממש רזיתי ביחס לתיכון וזה נוראה הצחיק אותי, פשוט כי ידעתי שאני נראית טוב יותר וזה לא קשור למשקל.
נהייתי הרבה יותר יפה מפעם! השמנתי אבל יש לי יותר מודעות לעצמי ולגוף שלי ואני פחות דופקת חשבון, אני מעיזה ללבוש דברים שלא הייתי לובשת פעם בלי להתבייש.
ברור שכל זה נובע משינוי בבטחון העצמי, גם אם זה לא אומר שאני הבנאדם שהכי אוהב ומקבל את עצמו.
אבל כשאתה לא שונא את עצמך, אתה פשוט נראה טוב!

היתה לי תקופונות בצבא שפתאום קיבלתי בטחון לא ברור לי מאיפה.
אז, היו מתחילים איתי הרבה וזה גם ברור למה, פשוט הייתי קמה בבוקר ואפילו כשצחצחתי שיניים וראיתי את עצמי במראה נתתי לעצמי להאמין שאני יפה.
חבל שזה עבר לי מהר...
אבל עדיין, בשורה התחתונה, אני הכי יפה כשאני אוהבת את עצמי, גם כשאני שוקלת הרבה.
והאמת? אני מרגישה שאני סוג של שגרירה של שמנות, מנסה להעביר בהיותי אני שזה בסדר גם להיות שמנים!

Optimistic Girl

New member
הגוף שלי מושלם כמו שהוא

רק פיתוח שרירים פה ושם...
וכן רזיתי ב5 קילו, הייתי 60 וירדתי ל55

רק מההליכות!!!!!!!
הייתי הולכת כ40 דק הלוך + 40 חזור,<לא רצוף כן? הליכה נעימה וטיולית כזאתי..>
לפחות 2 עד 4 פעמים בשבוע...
נו ככה זה שרוצים לחסוך כסף על נסיעות באוטובוס, חורשים ברגל את כל העיר

עכשיו רוצה ללמוד לרכב על אופניים וככה אוכל לעצב את הגוף עוד יותר... אופניים עובדים על שרירי הרגליים וגם קצת על בטן...

אבל כן רוצה להשמין מחדש,
שונאת להיות רזה מידי... אהבתי את עצמי עם 60 קילו..
היתרון הוא שעכשיו לובשת את כל המכנסיים של אמא שלי
<אמא שלי יותר רזה ממני>

ויש לה מכנסיים אופנתיים,
ככה שהרעיון להשמין לא יהיה טוב כל כך,
כי אז לא אוכל ללבוש את המכנסי הג'ינס שלה
פשוט אוהבת לקחת ממנה בגדים

כבר סיפרתי על זה בעבר...

בכל מקרה,
תמיד הייתי קצת מלאה, אבל עד לצבא זה לא היה ברמה שהייתי מסתכלת על עצמי במראה וחושבת שאני שמנה.
בזמן הצבא כמובן עליתי במשקל, וכמו כולם - הרבה פעמים אמרתי לעצמי "ממחר דיאטה", וכשמחר הגיע, המחר של אתמול הפך למחרתיים וכו'.

ממש אחרי השחרור, פתאום באתי לארון והתחלתי לשים לב שכמעט כל המכנסיים שלי מתחילים להיות קטנים עליי. עדיין נכנסתי בהם אבל בצורה ממש צפופה.
היה מכנס ספציפי שאני זוכרת שתמיד היה קצת גדול עליי ופתאום בקושי נכנסתי בו ונבהלתי...

את הדיאטה שלי התחלתי בהחלטה של שנייה. ממש, באותו הרגע, שמתי על עצמי בגדי ספורט ויצאתי להליכה בחוץ.
לא באמת חשבתי שאני אתמיד (כי נסיון העבר לימד אותי שלא הצלחתי בזה אף פעם), אבל איכשהו, הפעם זה עבד.
אולי בגלל שבאותה הפעם באמת רציתי לרדת במשקל...
אולי בגלל שבאותה הפעם באמת הפריע -לי- איך שאני נראית, וזה לא היה בשביל אחרים.
אולי בגלל שבאותה הפעם פשוט באמת רציתי.
אבל הצלחתי להתמיד.
בהתחלה הייתי עושה רק הליכות, לא שיניתי את הרגלי התזונה והתחלתי לרדת. בהמשך כבר התחלתי גם לאכול יותר מסודר ויותר לשים לב למה שאני מכניסה לפה.

בסופו של דבר, תוך קצת פחות משנה, הורדתי 18 קילו.
עכשיו האתגר הוא לשמור על זה...
רק בחודשיים האחרונים אני באמת אוכלת בקטע של אני "לא בדיאטה" ומרשה לעצמי לאכול בלי להתחשבן על כל קלוריה שאני מכניסה לפה. הגעתי למסקנה שאם אני עושה ספורט ולא מגזימה עם השטויות (כי מותר לאכול שטויות! פשוט לא לאכול 100 ביום כמו שהייתי פעם) אז אני עדיין יכולה לשמור על המשקל.

וזהו.
בחודשים האחרונים סוף סוף הצלחתי להסתכל על עצמי במראה ולאהוב את מה שאני רואה, וזה היה שווה את הכל.

למעלה