הדברים שלך מגוחכים, אבל זה לא פלא
ועם רמה כזאת, קצת חסר טעם הדיון בתור אחד שטרח לכתוב שצמחוני הוא אחד שאוכל רק מן הצומח - אז אתה לא צמחוני מים ומלח הם לא מצמחים = אתה לא צמחוני לפי ההגדרה שלך כל דבר שתוסיף, הוא טיפשי, כי אתה בעצמך כתבת את זה. זה לא מעניין אותי שזה ניטרלי כי אתה זה שהגדרת את ההגדרה לא מתאימה, וזה גם לא מעניין אותי שכולם שותים מים. זה אפילו שטות לכתוב תירוץ ילדותי כזה. חשבתי שאתה קצת יותר מבין משפטים פשוטים, אבל לצערי טעיתי. "השטות הכי טיפשית ששמעתי בחיי,שונא בני אדם בגלל אהבת חיות???" אתה צודק - הדבר הכי טיפשי שנתקלתי בו לאחרונה הוא חוסר ההבנה המשווע שלך!! זה לא מה שכתבתי. אבל נראה לי חסר טעם להסביר, כי לא עושה רושם שאתה מסוגל לקלוט לצערי... ותעשה לעצמך טובה ולכולנו - אל תזכיר את חז"ל כאשר אין לך מושג על מה אתה מדבר. לא רוצה להעליב אותך (למרות שאתה לא בוחל לעשות את זה בפורום) - אבל אתה פשוט מראה על בורות מוחלטת (!) בכל הקשור לחז"ל. אז לפחות תימנע מלצטט אותם, ותחסוך לעצמך בושות. אתה בוודאי לא מעל כולם, שלא יהיה לך שום ספק והגיע הזמן שגם אתה תבין את זה, ותספיק להטיף פה לאנשים!! וזה גם בניגוד לחוקי הפורום. להגיד לאנשים שהם משקיטים את מצפונם?? זאת חוצפה מדרגה ראשונה, וזאת התנשאות! ואל תדבר על מוסר, כל עוד אתה לא יודע לכבד דעות של אחרים אלא רק להטיף להם.