מהי החשיבות של נסיון מיני ?

לא הבנתי

את לא רוצה שבן זוג יהיה רומנטי ורגשי, או שאת מדברת על סטוצים? רק אם בא לך לענות, כמובן.

memee2

New member
אני לא רוצה שיהיה דביק מדיי ותלותי

כזה שאם נשכב, הוא לא יהיה בעננים שבוע ויריץ כול רגע שקרה בראש. מישהו שיקח את זה רגיל. אני משערת שמי שבתול עלול לקחת את זה ככה ולכן אני לא רוצה. מספיק נזק שמישהו אחד בתול. 2 זה בכלל מתכון לדיבורים וניתוחים לחודשיים לפחות

Berethor

New member
הוא יהיה בעננים חודשיים בגלל סקס איתך?

You think too highly of yourself.

Berethor

New member
קצת

גם שבוע לא נראה לי, ואת באמת חושבת שתנתחו חודשיים סקס, במקום לעשות אותו שוב בזמן הזה..

למה? אני מאוד אשמח

אם יהיה לי בן זוג שימשיך להריץ את זה בראש
. אין לזה שום קשר לנסיון. זה בסה"כ אומר שהיה סקס טוב, וזה ממש לא מחייב דיבורים וניתוחים.

memee2

New member
להפך בתול יריץ את זה גם אם יהיה רע

ובמיוחד אם יהיה רע. ורוב הסיכויים שיהיה רע עם 2 בתולים. הוא יהיה בעננים רק בגלל שבחורה התפשטה ליידו והוא נגע לה בציצי. אין לי כוח לכאלו שמתלהבים.

Berethor

New member

"הוא יהיה בעננים רק בגלל שבחורה התפשטה ליידו והוא נגע לה בציצי", ואז במקום להגיע לתכלס he keep you waiting אה. כן זריזים ואדישים זה "הכי טוב", מה שנקרא זבנג וגמרנו..

חבל שאת חוששת כל כך...

לכל דבר יש פעם ראשונה, ואם היא לא מוצלחת את משתפרים בהמשך, לא קרה שום אסון....
אני לא שופטת אותך, ולא יודעת מה המקור לחששות שלך, אבל מקווה שתשתחררי מהם

Berethor

New member

וגם לעניין ההתפשטות והנגיעות יש פתרונות, מי שזה כל כך קשה לו יכול לעשות את זה בעירום חלקי או בלי הרבה מגע, הרבה פתרונות יצירתיים מהסוג הזה, ואחרי שזה כבר קרה אז אמור להיות יותר פשוט לעשות את זה יותר נועז אחרי זה.

עירום חלקי? זה עניין שאף פעם לא הבנתי

אני מניחה שזה בד"כ קשור לתחושה של חוסר נוחות עם הגוף שלך, אבל בהחלט עדיף להתגבר עליה ולא להתמקד בה, למען ההנאה של שני הצדדים.

סקס בעירום חלקי, כמו שרואים בהרבה סרטים, תמיד נראה לי (וכאן אני אשמע קצת כמוך) כמשהו מאוד זול. כאילו, משהו שעושים בכדי לגמור (תרתי משמע) כמה שיותר מהר.

Berethor

New member
אני מבין אותך ועדיין

אבל עדיין זה פתרון טוב לאנשים ביישנים, במיוחד כאלה שזה חדש להם, וגם מימי במלא נשמעת כמישהי שמעדיפה שזה יהיה כמה שיותר טכני, של מגיעים כמה שיותר מהר לדבר עצמו, עושים וגומרים, אז זה מתאים. לתגבר על זה אפשר גם בהמשך, הרי לא אמרתי שזה טוב אם גם בהמשך זה ישאר ככה, אנחנו לא חרדים אחרי הכל. אני מסכים איתך שעדיף בעירום מלא או שבעירום מלא זה רמה יותר גבוהה, אבל זה אפשרי גם בלי זה.

memee2

New member
זה ממש לא נכון!

אל תכניס לי מילים לפה אני מבקשת ממך!

עירום חלקי הוא אחלה אחריי עירום מלא

יש משהו מעניין/מסעיר לפעמים במה שנקרא "קוייקי" (מהיר) ואז עירום חלקי הוא אחלה. אך בעיניי עדיף שזה יהיה לאחר אינטימיות טובה "ללא בגדים"

למי שיש קושי, עדיף להתחיל בחושך על פניי להישאר עם בגדים. מה גם שעד היום הכרתי רק זוג אחד שמערכת היחסים שלהם התחילה מעירום מלא (הם הכירו בסאונה באמסטרם) כך שבד"כ זה מתחיל עם בגדים. נשיקה ראשונה וכו'

Berethor

New member
אחרי אין כל כך פואנטה בהקשר שדיברתי עליו

מדברים פה על הפעם או הפעמים הראשונות(ולא רק ביחד עם מישהו מסוים אלא באופן כללי, אחרי הכל זה פורום של חסרי ניסיון), ואם הם עשו את זה כבר בעירום מלא, אז עירום חלקי זה קטן עליהם ולא להפך. הקטע פה עם עירום חלקי זה לא בגלל קוייקי אלא בגלל שיש אנשים שיותר פשוט להם להתחיל ככה מאשר ישר מהדבר היותר גדול. מין הסתם, עירום מלא > עירום חלקי. לגבי חושך, בחושך לא רואים כלום, אז זה יותר קיצוני חלקי לדעתי. ברור שמערכות יחסים לא מתחילות מעירום מלא, דברו פה על מין לא על פגישה ראשונה ולא על נשיקה ראשונה. בכל אופן אני לא מסכים איתך בנושא.

בסדר גמור, מותר שנחשוב אחרת

זה גם ממש בסדר להתחיל בעירום חלקי אם מישהו מרגיש כך יותר קל. ואני בטוח ששנינו מסכימים שבכל מקרה כדאי שיורידו את התחתונים.

Berethor

New member
כן בזה אנחנו מסכימים

אלא אם כן יש להם תחתונים מיוחדים כאלה..

למעלה