מהי החשיבות של נסיון מיני ?

ברת'ור... אי אפשר איתך, כל תגובה שלך היא או פנינה או... המממ....

אגב, שמתי לב שלא הגבת להודעה שלי על ההתמכרות... מניחה ששתיקה פירושה כהסכמה

dori78

New member
אני אסביר שוב

מכיוון שהדיון, בשלב הזה, נסוב על איכות הסקס ועל ההנאה ממנו, אני התכוונתי למקורות מידע בנוגע לעינוג בן/בת הזוג שלך. האורגזמות המאולצות המוצגות בסרטי פורנו לא ממש משקפות את האמת או מעניקות הדרכה מסודרת בנושא. לא אמרתי כלום על אמיתיות האקט, זה ברור לי שקורה באמת גם בלי לצפות בפורנו.

ת'אמת כמובן שלא התכוונתי פה לכל פרט ופרט

אלא לפרט הטיפוסי - ברור שיש כאלה שיתקשו במיומנויות הבסיסיות האלה יותר, במסגרת השוני שתמיד ישנו בין פרטים, ואילו מצד שני רבים יצליחו בצורה אינסטינקטיבית, וכך גם בסקס, במידה מסוימת לכל הפחות.
שמעתי האמת גם לגבי דורבנים שהם מקיימים זוגיות מונוגמית שמזכירה את זו האנושית, כולל סקס למטרת הנאה, ומכיוון שלקופים אין עונת ייחום, ייתכן שגם אצלם יש משהו דומה..

askimosi

New member
לא מסכים עם הקביעה...

פסילה או לא על רקע נסיון מיני זו העדפה בדיוק כמו העדפה לצאת עם מישהו\י מעשן
או גבוה\נמוך.
חוסר נסיון מיני או להפך לא אמור להצביע על איכותו של הבנאדם.וכול בחירה שכזו היא אישית.

זה נכון שקשר אמור להיות מבוסס על אהבה אבל כחסר נסיון מיני אני רואה ב
ובתדירות\העדפה גורם דיי מרכזי בכול מערכת יחסים ולכן גם חוסר נסיון מיני או העדפה לכמות גורמת לדעתי לתסכול בשניי הצדדים ולבגידות\גירושין,לכן גם כאן אמורה להיות התאמה אחרת חבל על הזמן
מסכים לגביי זונה,עדיף כבר לראות פורנו מאשר ללכת ול"התלכלך", מה גם שזה יכול להוביל לחוויה שלילית בכול הנוגע ל
.
ולאדם כזה שהוא לא סטוציונר ורואה ב
חלק ממערכת יחסים לפגוע בביצועים שלו בעתיד.

בברכה,
אסקימוסי

Berethor

New member

בנוסף לכך, זה מצחיק שמישהי אשכרה תרצה שלבן זוג שלה יהיה ניסיון מבחוץ, ניסיון עם נשים אחרות. זה מתאים יותר לאלו שמחפשות רק סטוץ לדעתי.

ברת'ור, אם אפשר שאלה אישית

אתה דתי? אולי קתולי במקרה? אתה מאמין שהחברה הראשונה שלך תשאר איתך עד זקנה ושיבה טובה? זה חשוב לך?

Berethor

New member
לא דתי, לא קתולי ולא אתיאיסט

יש לי אמונות ותפיסות עולם שדומות לאלו הדתיות, אבל זה לא בהכל. שיהיה בת זוג אחת לכל החיים, זה מצב אידאלי ומושלם מבחינתי, אבל לא מצב שאני בטוח שיקרה. זה נובע גם מסיבות שמרניות, אבל עוד יותר מסיבות רומנטיות ומונוגמיות, אחרי הכל זה המונוגמיה הכי גדולה ואמיתית שיש. אני גם לא צריך יותר מאישה אחת, למעשה אם אני מסוגל להיות לבד שנים רבות, אז ברור שאחת זה הרבה בשבילי. אפשר לומר שזה היה מצויין אם הראשונה שלי תהיה גם האחרונה שלי, אין לי תמטרות המתהוללות של אנשים מסוימים ובעיקר גברים שרוצים לשכב עם כמה שיותר אנשים, אצלי המטרה היא הפוכה, לשכב עם כמה שפחות אנשים, זה אחת הסיבות שאני כל כך לא בעד סטוצים, שזה מין חד פעמי כל פעם עם אדם לא מוכר אחר. לדעתי עדיף מין עם אותו אדם מאשר כל פעם עם אחר. אני לא הייתי נכנס לקשר בידיעה או מטרה שהוא יסתיים, למעשה אפילו פסלתי כמה קשרים פוטנציאלים שלא חשבתי שיש להם מספיק סיכוי. אם אנשים מתאימים וטוב להם ביחד אני לא רואה סיבה למה שהזוגיות שלהם לא תמשיך לזמן בלתי מוגבל או עד המוות. כמובן עם כל האידאלים הנעלים שאני מאמין בהם, אני עדיין לא יהיה מוכן לשאר לזמן רב אם בכלל בזוגיות גרועה, ועם מישהי שלא מתאימה לי, אבל כל עוד הכל בסדר למה להרוס תקשר? כמו שאומרים "סוס מנצח לא מחליפים"(הכוונה פה לשני המינים כמובן).

אני זה לא רוב הבחורות

אבל אעיד על עצמי...
אני כן מעדיפה מישהו עם ניסון מסוים.
אני לא ממש רוצה לתפוס את תפקיד המורה ואשמח ללמוד עוד בעצמי.
מצד שני, אף פעם לא יצא לי להתחיל משהו או לנסות משהו עם מישהו בתול חסר ניסיון.
אני מניחה שאם הבחור יהיה ממש לטעמי, לא אוותר עליו רק בגלל החוסר נסיון.
אבל אני לא תמיד רוצה להוביל, ואני רוצה ללמוד בעצמי מאחרים וזה משהו שרק מישהו עם ניסיון מינימאלי יוכל להעניק לי.
וכמו שמישהי כתבה, אני גם מעדיפה מישהו שיכיר את גוף האישה ולא יקשה על העניין אבל אם זה מישהו שיוכל ללמוד מהר או שיהיה מספיק שווה בדברים אחרים אז אני יכולה להתפשר על עניין החוסר נסיון.

Berethor

New member
החשיבות היא אם כבר בכוון ההפוך לדעתי

למשל ללכת לזונה מעיד הרבה דברים על האדם, דברים לא טובים בעיקר. לכן 'העצה' שהוא נתן לך היא עצה רעה. אתה במלא לא תרצה להיות עם מישהי שתברח בגלל חוסר הניסיון שלך, זה מעיד יותר עליה מאשר עליך. בחורה שרוצה זוגיות איתך, במלא תרצה להיות היחידה שלך, ולכן לא רק שחוסר הניסיון שלך(עם אחרות) לא יפריע כאן אלא אפילו זה בונוס. מתיי זה כן יכול להפריע, אם הציפיות המיניות של אותה בחורה גבוהות, והיא מחפשת איזה "דון ג'ואן", כי ככה היא כבר רגילה או סתם כי גם לה נתנו עצות גרועות כאילו יש משהו רע בלהיות עם חסר ניסיון. יש הרבה דוגמאות של זוגות ששניהם היו חסרי ניסיון, למעשה באופן תאורתי זה אפילו מגוחך לדרוש ממשהו ניסיון מיני או/ו זוגי עם מישהו אחר, כאשר הוא בקשר זוגי או/ו מיני איתך. לדעתי חוסר ניסיון מרתיע רק במקרים קיצוניים, שאדם פוחד ממין, ואפילו על זה בהרבה מהמקרים אפשרי לתגבר.

beatman

Member
דבריך נשמעים לי די הגיוניים

כך גם אני חושב, כנראה יש סוגים שונים של נשים ולכל אחת הרצונות וההשקפות שלה.

ליטל 34

New member
עןנה לשאלתך

אני בעלת ניסיון מיני אבל עדיין מתקשה לקיים יחסים מלאים .
בכל מקרה אני כבר לא יודעת באיזה צד אני עומדת אולי הייתי מעדיפה להיות עם ניסיון מיני ,ככה היה חונך אותי היטב ,אבל מכיוון שהייתי עם בני זוגי הקודמים מלאים חיים עשירים של מיניות ,היה לי קשה לרצות אותם בלי הידע והניסיון המיני ,ובכלל הקשה עליי רב המקרים כי הם פשוט היו חסרי סבלנות ,רק רצו כבר להכנס ,מבלי להיות עדינים ורגישים בגלל המצב .
שנית הייתי רוצה חסר ניסיון כדי שנוכל ללכת לטפל יחד ,וגם להתנסות יחד בקצב שלנו ולתמוך אחד בשני ,אבל מצד שני זה לא פשוט ששני אנשים על אותו משקל .
מחוסרי ידע וניסיון וזה יכול להתיש .
לכן הבעיה לא קלה ...אבל עדיין חושבת לדעתי ,שאולי חוסר ניסיון היה טוב יותר כי על הכל ניתן לפתור אבל כשיש פרטנר ומישהו כמוך שמבין, אז קל לך יותר לשתף וללכת לטפל ,וכשאנחנו סגורים מחפשים פתרונות קשה לנו למצוא את האמת.

memee2

New member
אין לי בעיה באופן כללי עם חסרי ניסיון

בתור בני אדם ואני לא חושבת שמישהו צריך להשיג אותו בכוח, כי ככה צריך.
בתור בן זוג הייתי מעדיפה מישהו בעל ניסיון. בעלי ניסיון יותר מושכים אותי. אני חושבת שחסר ניסיון יתלהב מדיי ואני ממש לא רוצה את זה. אני גם לא רוצה שהוא יקח את זה יותר מדיי רומנטי והיה רגשי. אין לי כוח לדברים האלו. מעדיפה בעל נסיון

למעלה