לא דתי, לא קתולי ולא אתיאיסט
יש לי אמונות ותפיסות עולם שדומות לאלו הדתיות, אבל זה לא בהכל. שיהיה בת זוג אחת לכל החיים, זה מצב אידאלי ומושלם מבחינתי, אבל לא מצב שאני בטוח שיקרה. זה נובע גם מסיבות שמרניות, אבל עוד יותר מסיבות רומנטיות ומונוגמיות, אחרי הכל זה המונוגמיה הכי גדולה ואמיתית שיש. אני גם לא צריך יותר מאישה אחת, למעשה אם אני מסוגל להיות לבד שנים רבות, אז ברור שאחת זה הרבה בשבילי. אפשר לומר שזה היה מצויין אם הראשונה שלי תהיה גם האחרונה שלי, אין לי תמטרות המתהוללות של אנשים מסוימים ובעיקר גברים שרוצים לשכב עם כמה שיותר אנשים, אצלי המטרה היא הפוכה, לשכב עם כמה שפחות אנשים, זה אחת הסיבות שאני כל כך לא בעד סטוצים, שזה מין חד פעמי כל פעם עם אדם לא מוכר אחר. לדעתי עדיף מין עם אותו אדם מאשר כל פעם עם אחר. אני לא הייתי נכנס לקשר בידיעה או מטרה שהוא יסתיים, למעשה אפילו פסלתי כמה קשרים פוטנציאלים שלא חשבתי שיש להם מספיק סיכוי. אם אנשים מתאימים וטוב להם ביחד אני לא רואה סיבה למה שהזוגיות שלהם לא תמשיך לזמן בלתי מוגבל או עד המוות. כמובן עם כל האידאלים הנעלים שאני מאמין בהם, אני עדיין לא יהיה מוכן לשאר לזמן רב אם בכלל בזוגיות גרועה, ועם מישהי שלא מתאימה לי, אבל כל עוד הכל בסדר למה להרוס תקשר? כמו שאומרים "סוס מנצח לא מחליפים"(הכוונה פה לשני המינים כמובן).