מהי החשיבות של נסיון מיני ?

ברור

אני התייחסתי רק לצד הטכני . גישה זה כבר משהו אחר, אבל זה משהו שאני לא יודעת עד כמה יכול להשתנות. ומן הסתם שעדיפה גישה טובה ורגישות, הבעיה היא שלא לכולם יש את זה. (אני גם לא טוענת שכל מי שיש לו ניסיון מיני רב בהכרח טוב במיטה, זה פשוט יותר סביר)

גם בצד הטכני אין הרבה מה ללמוד

כלומר, יש כמובן מה לגוון, אבל ממילא בפעם הראשונה ששוכבים עם מישהי לא צריך "רפרטואר" מרשים יתר על המידה. אח"כ בני הזוג צריכים להכיר זה את זה וללמוד מה עושה טוב לשניהם, ובשביל זה לא חייבים הרבה נסיון קודם.

אני מניחה שגברים חוששים מכל מיני "פאדיחות" כמו שפיכה מוקדמת, בעיות זיקפה וכו'. זה קורה, אבל לאו דווקא אצל בתולים. ובכל מקרה צריך להבין שזה לא סוף העולם. קצת סבלנות ורגישות, ובד"כ הכל מסתדר.

supersonic777

New member
איך הופכים "חשבון" פשוט ל"משוואת" שורש ריבועי

עם נעלמים ומשתנים ועל הדרך גאומטריה...

dori78

New member
חסכת לי.

beatman

Member
מה שמסקרן אותי

האם הנסיון הזה הוא התייעלות סטנדרטית כמו כל דבר או שינוי יסודי שמבדיל בצורה חדה בין בתול לבין בעל נסיון ?
(כלומר קיום יחסי מין מהווה איזה קסם שמשנה את הגבר)

לדעתי

ואך ורק לדעתי כי אני לא הכי בעלת ניסיון בלשון המעטה חח, אין איזשהו "קסם". כנראה יהיה אפשר להבחין בין מישהו שיש לו הרבה ניסיון לבין מישהו שזו הפעם הראשונה שלו, כמו בכל דבר אחר כמעט.

לא בטוחה שאוכל להבדיל

בין מישהו שזו הפעם הראשונה או השלישית שלו, אבל בגדול אפשר לראות אם לגבר יש בטחון, ואם סקס זה משהו טבעי בשבילו. זה עדיין לא אומר שגבר בעל נסיון יהיה בהכרח "יותר טוב".

קודם כל ברוך הבא לפורום

דבר שני
"קסם שמשנה גבר" מעניין לי ת#%@&@ *

מה שאותי מעניין בתור בחורה בתולית מכל הכיוונים עד כה:
זה שהפעם הראשונה שלי תהיה מצויינת
ללא טראומות ששמעתי מחברות שלי
ואת זה
לדעתי האישית
יכול לעשות גבר מנוסה.

כי 2 אנשים ללא ניסיון יכולים להביא טראומה אחד לשני בסקס הלא מוצלח שלהם בפעם הראשונה

לכן אישית אני פסלתי תמיד גברים חסרי ניסיון בתור בני זוג פוטנציאלים.

* לאור התרחשויות בפורום
החלטתי לצנזר תצמי קצת,לזמן מה

אין לי מושג באלו טראומות מדובר. כמובן שלא תמיד הפעם הראשונה מוצלחת, אבל לא צריך להסיק מסקנות כל כך מרחיקות לכת.
למען הרקורד, הפעם הראשונה שלי הייתה עם בתול, והיא הייתה מוצלחת. לא היו שום בעיות, אם כי יש לציין ששתינו כוסית וודקה בכדי לצנן את ההתרגשות
.

נ.ב. אם החלטת לצנזר קצת את עצמך, אולי כדאי לוותר על הביטוי "בתולה מכל הכיוונים"... זה נשמע סוטה

אבל

באמת בתולה מכל הכיוונים

יש כאלו שלא, את יודעת...

שמחה שהלך לך טוב
לחברה שלי לא
לכן יש לי פחדים משלי.

Berethor

New member
החברה שלך זה מקרה לא מייצג

את רואה שהמקרים של מין בין שני חסרי ניסיון הוא לא כזה. יש גם הרבה סיפורים על טראומות עם מנוסים לידעתך.

יש מיליון

טראומות שיכולות להיגרם
כבר היה על זה דיונים בפורום
וגם לחברה שלי היה טאומה בפעם ראשונה שהידרדרה לוואגימוס! ופחדים מחדירה!!
ככה קרה כי חבר שלה גם לא היה מנוסה.

לי יש חבר מנוסה
ככה שכבר לא מפחדת

אני לא מכירה את חברה שלך

אבל המסקנה שזה קרה לה בגלל שבן הזוג לא היה מנוסה נשמעת לי די משונה. כנראה זה קרה לה בגלל שהיא הרגישה לחוצה.
כמובן שהיחס של בן הזוג במקרה כזה יכול להשפיע לטוב ולרע, אבל אין שום סיבה שגבר בתול לא יוכל להתייחס בעדינות לפרטנרית שלו.

למעלה