אני לא מסכימה בכלל.
קודם כל, כולנו אנשים שונים עם סטנדרטים שונים, וזכותנו לפסול על כל שטות שתיראה לנו לנכון. זה לא מעיד דבר ולא חצי דבר על רמות שונות של איכות.
לי אישית, סקס טוב זה לגמרי קריטריון משמעותי במערכת יחסים. העובדה היא שבתחילה, כשאין ניסיון, הסקס לא לגמרי נפלא. אני לא רואה שום דבר פסול בלפסול אדם רק משום שהוא סקס גרוע. נכון, תמיד כשמתחילים זוגיות חדשה נמצאים בשלב בו לומדים אחד את השני, אבל זה שונה אם הפרטנר הוא בעל ניסיון או חסר ניסיון. אני מאמינה שלחסר ניסיון יקח הרבה יותר זמן "להשלים את הפער" ולהגיע למצב של סקס טוב מאשר לבעל ניסיון.
אז כן, כשמדובר בסתם דייט, ועל אחת כמה וכמה דייט מאתר הכרויות / שידוך / פייסבוק וכל השטויות האלה, כלומר מדובר באדם שאין לי כל היכרות מוקדמת איתו- נראה לי לגמרי לגיטימי לפסול על חוסר ניסיון. כמובן שכל זה לא תקף לסיטואציה בה אני מפתחת רגשות לאדם מסוים שכבר נמצא בחיים שלי ומעוניינת לפתח איתו קשר רומנטי- במצב כזה אני מניחה שאהיה יותר סלחנית.
בכל אופן, אני בכלל לא חושבת שרק בחורה לא איכותית תפסול מישהו על חוסר ניסיון. אני לא מאמינה שאני צריכה להתפשר על חיי המין שלי, ואם הם גרועים (בין אם משום חוסר ניסיון ובין אם משום הסיבה הנפוצה יותר, שהבן אדם הוא פשוט סקס גרוע ושום דבר לא יעזור לו) אני חושבת שזאת סיבה לגמרי לגיטימית לסיים מערכת יחסים.
האם זה עושה אותי בחורה לא איכותית?