מה אינויאשה שינה בחיים שלנו

HAN2005

New member
מה אינויאשה שינה בחיים שלנו

*אנחנו (שקצת מאיתנו בחיים לא היו בפורום פעיל (כמוני)) נכנסים לפורום הזה 24 שעות ביום *יש 24 דקות שההורים שלנו יודעים שלא צריך להכנס לחדר שלנו *אנחנו מורידים תמונות ופרקים של סרטים מצויירים למחשב שלנו (אני לא ידוע מה איתכם אבל אצלי זה לא היה ככה) *קאזה פתוח 24 שעות

HAN2005

New member
ועוד משהו

*זה הסדרה היחידה המצויירת שאנחנו פשוט מאוהבים בא.. פוקימון וכל החארטה הישן לא עניין אותי בכלל שפספסתי פרק

sintesis

New member
כי אינויאשה זה האנימה הלא מסחרי היח

כי אינויאשה זה האנימה הלא מסחרי היחיד שיש בערוץ הילדים

פולי3

New member
אוו, רשימות. אני אוהבת רשימות.

*כשאתה לא מפסיק לדבר על כמה אינויאשה פשוט מתוק *כנ"ל, על כמה שאתה *מתפוצץ* להרוג את קיקיו הזונה *כשאת עושה חתימות של אינו+קגו *פורום נכנס למועדפים שלי *מתחילה לראות את [URL='http://']ערוץ הילדים ![/URL]

HAN2005

New member
עוד כמה..

*פתאום היום שלך הוא עד 9:10 ואז הוא נפסק. *כל החיים שלך סובבים את אינואישה ואם הוא מעוצבן אתה מעוצבן *את מתחיל לאהוב צ'יןצ'אן

HAN2005

New member
תוסיפו דברים אנשים

נו מה איתכם אינויאשה לא שינה כלום אצלכם

Fay Wood

New member
וואי זה ממש נכון... חחחח...

*אתה מתחיל לרשום במחברת שלך 'אינויאשה + קגומה' או כל מיני שטויות כאלה *אתה מוצא את עצמך מזמזם את השירים שיש בפרק (מה לעשות, מאז שצ'יינג' דה וורלד התחלף, אין לי אוצר מילים מורחב במיוחד לשירים) *אתה כמעט נותן כאפה לכל מי שיורד אפילו קצת על אינויאשה *אתה מוצא את עצמך צועק על הטלוייזיה "לאאאאאא אינויאשה יא אידיוט!!! קוגה.. חמוווד! מירוקו על תשתמש בקאזאנה!!! קגומה זוזי משם!!!!! מזתומרת נגמר הפרק?!?!? רק התחיל!!!"
חחחחחחח

HAN2005

New member
טוב נו אף אחד לא ממשיך אז אני ימשיך

חחחחחחח *קצר וקולע: אתם אוכלים נושמים ושותים אינויאשה *אתם מנסים במשך היום להבין את הפרק: למה אינויאשה עשה את זה למה קאגומה ברחה *מתי שיש לכם בעייה אתם חושבים "מה אינואישה היה עושה

keshush

New member
אתם כל כך צודקים

אין לי כל כך מה להוסיף כי כתבתם הכול אבל אני סידרתי את סדר היום שלי כלומר הארוחות והספורט לפי אינויאשה וגם אני מזמזמת כל הזמן את השירים

ketty the sheep

New member
לא שינה אצלי הרבה.

חוץ מזה שעכשיו ההורים שומעים יפנים צורחים לא רק מהחדר שלי, אלא עכשיו גם בסלון.
חוץ מזה, זו האנימה הראשונה שאני רואה על בסיס קבוע בטלויזיה, שזה שינוי מרענן אחרי שנתיים של הרס הראיה מול המחשב (לא שחסר לי עכשיו מה לראות על המחשב ^^; ).

../images/Emo111.gif|בובספוג|לא יכולתי לנסח טוב

יותר את מה שאמרת עכשיו.... חוצמזה שבנוסף עכשיו אבא שלי מחכה את אינויאשה ומדבר ב"יפנית" כדי לעצבן אותי ולהדגיש לי שזאת סדרה לילדים קטנים(לא...
) ושאני מתנהגת כמו אחת... בלע...

Hotaru

New member
אממ..

*אנחנו אומרים אוסווארי או אורוסה לכל מי שמעצבן אותנו. *אנחנו מחפשים רסיסי אבן.XD

HAN2005

New member
חחחחחחח

הראשון נכון חלקית (אני סתם אוהב לדבר לפעמים יפנית) חבר'ה להשים את הקלפים על השלוחן לא להתבייש

shukyyy

New member
אאמממממממ...

*כשאני מתעצבן אני אומר..: א) למי שלא רואה אינויאשה: "קאאאגומה" כזה ארוך ומפחיד
(אותו אחד לא מבין מה אני רוצה ממנו ובורח...) ב) למי שרואה אינויאשה: "אוסווארי!" ואז דופק לו צ'אקרה כדי שיפול על הרצפה... *אני חולם על קיקיו...ומתחיל לקלל תוך כדי חלום... *מחפש תמונות של קיקיו באינטרנט כדי לעוות אותם..(חעחעחע
) *מחפש כל הזמן חומר על אינויאשה ואומר: "זה לא מספיק לי!" *מנסה לעצב חתימה יפה (על אינויאשה, אלא מי..?) אבל לא מצליח לי!!!

HAN2005

New member
חחחח גם לי זה קורה

*תמיד אני מוריד פרק ואז אני בלחץ ומוריד גם את הפרק שאחריו וגם זה שמלפניו ובלי שאני מריש יש לי יותר מ30 פרקים במחשב

למעלה