מה אינויאשה שינה בחיים שלנו

HAN2005

New member
עוד משהו אחרון

אנחנו זוכרים את כל השמות המוזרים (נארקו, אינויאשה, קאגומה. אבל בפוקימון מקסימום אש.) ואת כל החפצים שלהם (כולל שמות: קאזקה, טאסאיגה, טאנסאיגה. בפוקימון: פוקיבול,טכנו בול) ואנחנו גם מציירים אותם טוב

NarakuDaBoss

New member
כול הזמן מצחקקים כמו נאראקו,

או שזה רק אני

HAN2005

New member
חחח כנראה

סתם יכול להיות אני פשוט לא אוהב מתלהבים כמו נאראקו או קיקיו. אבל בוא נביא עוד אחד. *אתם מתחילים לזוז כמו אינויאשה. *אתם רוצים משום מה ללכת ליער.

NarakuDaBoss

New member
מסכים איתך בקשר לקיקיו,

היא פשוט אחת הדמויות השנואות עליי ביותר. אבל נאראקו? למה הוא מתלהב? ד"א גם לסשומארו לא חסרים דאווינים אתה יודע....

HAN2005

New member
כה אבל..

מתי שסשומארו נלחם הוא קצת פרעי יותר והוא נלחם בידיים. וזה לא שאני אוהב את סשומארו אני פשוט שונא אותו פחות

מה שזה עשה לי--

-אני פתאום רוצה לדעת יפנית -לפעמים אומרת "באקה" לדברים טפשיים -כותבת במחברת שלי נאראקו וקיקיו=סקילה -מציירת את אינויאשה -רוצה לרכב על גב של מישו -מתעבנת ואומרת "אוסוורי" בלי קשר -רוצה שיהיה לי את קירארה
-נהיה לי חוש הומור כמו של הסדרה -לא רוצה להאמין שזה רק מצוייר -טוחנת לחברה שלי ת'ראש עם זה (כי היא טוחנת לי ת'ראש עם ויוה
) -אומרת "האי" במקום כן -טוחנת גם לאחותי ת'ראש עם זה :) -מאוהבת בסאשומארו

sintesis

New member
כן..

עצוב שזה רק ציור, רבל ככה לפחות אני לא מקנא בקגומה קיקיו ורין

NarakuDaBoss

New member
אתה יודע, אני מסכים איתך

כולם אומרים שסשומארו הוא אדיש ושלא אכפת לו מכלום, אבל למעשה נאראקו הוא אדיש, בעיקר בקרבות. תראו, הוא אפילו לא טורח להילחם, הוא כול הזמן שולח כפילים, בובות וכו'.

keshush

New member
אוקי לראשון אני מסכימה אבל לשני

אני לא יודעת לצייר מכונית יפה אז דמות יפנית

keshush

New member
מצאתי עוד אחד!

אני פתחתי לו תקייה שלמה במחשב דבר שלא קורא הרבא לרוב התמונות של הסדרות מפוזרות אצלי בתקייה אבל לאינויאשה לא פחות מתיקיה שלמה ואני גם יודעת לכתוב עיוורת את השמות של הדמויות בעיוורת וזה משהו

HAN2005

New member
ואללה צודקתתת

גם אני פתחתי תקייה אבל נראה לי כתבתי את זה לא... וגם אני יודע לכתוב את השמות בעברית . אבל קל גם לכתוב "אש" או "ברוק" למרות שזה סתם קל.. חחחחחחחחח

keshush

New member
תראי...

השמות בפוקימון הם קלים באינויאשה אלו שמות ארוכים לרוב אז יש הבדל בין פוקימון או כל סדרה אחרת לבין אינויאשה

keshush

New member
ואני בת

הבנתי שזה היה בצחוק פשוט הייתי חייבת להגיד את זה

HAN2005

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה הצחיק אותי

למעלה