פוקימון<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<אינויאשה. אי-אפשר בכלל להשוות, אינויאשה זה לא תוכנית תינוקית, היא נועדה לטווח גילאים גדול יותר מטווח הגילאים של צופי פוקימון, שנע בין 7 ל-10. לסיכום: אי-אפשר להשוות.
טוב, נוסיף לחרפון- א. אתם אשכרה מוציאים רעשן ומרשרשים בו בכל פעם שאתם שומעים קיקיו (אשכרה קרה..) ב. אתם מדברים על אינויאשה 24/7 עם אנשים שיודעים על מה מדובר ג. אתם מדברים על אינויאשה 24/4 גם עם אנשים שלא יודעים על מה מדובר ד. אתם מנסים לשכנע את האנשים האלה כמה שהסדרה מדהימה וששווה להתמכר אליה (כמוהם) ה. אתם אוהבים להגיד "לקגומה יש רגליים ככה (פורשים את הידיים לרוחב) ארוכות".. גם למי שלא מבין ו. אתם משתמשים ב"אוסוורי", "האי", "דושטה".. ובעצם מגלים שאוצר המילים שלכם ביפנית כבר יחסית גדול ז. משננים את השירים מהר לפני שיחליפו אותם ח. כמעט כל רשימת ההורדות שלכם בקאזה/אימיול/ארס קשורה לאינויאשה (תמונות, פיקים, סרטונים, סרטים, פרקים) וכל מה שלא קשור הוא שיר יפה ששמעתם כי הוא היה מוזיקת הרקע לסרטון אינויאשה כלשהו ט. לאט לאט אתם מתחילים לעשות פרצופים של הדמויות מאינויאשה בעצמכם י. יש לכם הודעת אווי מיוחדת ל"זמן אינויאשה" באייסיקיו (זה בעצם לא קרה לי..אבל יש מצב שלכם..) יא. כשמשעמם לכם אתם מציירים (גם על השולחן בכיתה) פנארטים של אינויאשה יב. אתם מקנאים בכל אחת מהדמויות בגלל משו מגניב שיש לה (נניח סאנגו- מחסלת שדים..) יג. אתם כבר מכינים את החבל תליה ליום שבו יהיה הפרק האחרון של אינויאשה יד. אתם מתפללים שאיזה מפיק גדול יבין פתאום שאינויאשה זה מכרה זהב ויחליט לעשות סרטים של אינויאשה..בסרט המילים האהובות מהסדרה (כמו אוסוורי) לא ישתנו- אפילו שהסרט יהיה באנגלית..השחקנים יהיו בדיוק גרסא מציאותית של הדמויות טו ואחרון- אותו מפיק גדול יגלה פתאום שהבנאדם הכי מתאים לתפקיד (איזה דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה) הוא אתה/את..ויבחר בכם לשחק את הדמות חלומי תוסיפו..
אתה בן.... וגם לא נראה לי שאינו היה רוצה לנשק אותך אלה אם הוא לא סיפר לנו משהו.... חחח... חוץ מזה אמרתי מציירות... טוב רק אבן ארבעת הנשמות מציירת נשיקות (מודה מודה אני לא הכי טובה בציור)... טוב אני מניחה שמציירות קשור למדמיינות....