מה אינויאשה שינה בחיים שלנו

Fay Wood

New member
ההורים שלי יהרגו אותי אם אני יוסיף

הרבה דברים על הזיכרון של המחשב המסכן (כמו שקרה אם אוונסנס, גרין דיי
אלייז'ה ווד
ובלה ובלה..) זה למה אין לי הרבה תמונות...

HAN2005

New member
חחחחחח

אני לא אוהב להעריץ שחקנים........ זמרים אולי

PakoLina

New member
אוקע, אני

אני מקווה שלא כתבו את מה שאני הולכת לכתוב.. *אם אחת מהחברות שלך הפסידה את הפרק אתמול, אתה מספר עליו בהתלהבות עד כדי כך שיוצא לך רוק מהפה. (וכן, זה קרה לי פעם
) *אתה סופר שניות עד לפרק היומי *אם מישהו מעצבן אותך והוא רואה אינויאשה, אתה צועק "אוסווארי!" ומנסה להפיל אותו *אם מישהו מעצבן אותך והוא לא רואה אינויאשה, אתה ממלמל כל מיני מילים ביפנית, כמו באקה, קובו סקבבוזה (או משהו כזה
) ועוד, עד שזה משגע אותו. *באמצע השיעור אתה מחפש נואשות דף שאשפר לצייר עליו פאנארטים של אינויאשה.

HAN2005

New member
לא כתבו ויש לי עוד כמה...

* נמאס לנו כבר לראות את הפרסומת של מי רוצה להיות מליונר.... * אנחנו עושים רענן כבר כלכך הרבה פעמים עד שהמחשב מקיא... * רוב החברים שלנו כבר יודעים שאנחנו רואים אינויאשה (למדו בדרך הקשה הבאקות הקטנות האלה)... * שאנחנו רוצים לגלוש לאתר אחר אנחנו ממזערים את האתר הזה ופותחים דף חדש

Hadassmn

New member
עוד אחד

לעבריינים שבינינו (אני יודעת שזה לא נכון אבל סתם בשביל הצחוקים) כשאתם רבים עם מישהו אתם אומרים לו :i'm going to cut you to two pieces אני יודעת שלא רשמתי את זה נכון.. אני גרועה באנגלית ד"ש לlein

HAN2005

New member
למה לא נכון?

אני אל יודע איך רושמים חלקים אבל זה נראה פסדר

נ ו ע

New member
אצלי זה לא הכל ככה.... הרוב לא ככה

*אני נכנסת לפורום הזה הרבה יותר מאשר לפורומים אחרים *יש 24 דקות של צרחות ביפנית, והפעם על המסך הגדול *אני ממשיכה להוריד אנימות, רק שהפעם יש לי גם סרטים להוריד *ביטורנט פעיל 24 שעות, אבל זה בלי קשר לאינויאשה

yael1311

New member
מה זה שינה אצלי...../images/Emo97.gif

כמעט את כל החיים... במיוחד החלומות שלי... ברררררררר אני חולמת את כל הפרקים עוד לפני שהם שודרו בכלל...

keshush

New member
מצאתי עוד משהו

הפכתי את דף הבית שלי לפורום של אינויאשה

Omega Dark

New member
בגלל אינויאשה אני מתמכר ליפנית....

והבטחתי להורים שלי שעד גיל 16 (עוד שנה) אני ילמד יפנית....

enjye

New member
איך אומרים שב ביפנית?

לפעמים כשאני עצבנית על מישהו בא לי להגיד לו שב ביפנית אבל אני לא יודעת איך אומרים את זה!!! מישהו יכול להגיד לי?

enjye

New member
איך אומרים שב ביפנית?

לפעמים כשאני עצבנית על מישהו בא לי להגיד לו שב ביפנית אבל אני לא יודעת איך אומרים את זה!!! מישהו יכול להגיד לי?

למעלה