מה אמרתי לכם??

איך בא לי שליהי תפלוט לבן

ובן יתחיל לדבר על זה הרי החבורת גברים האלו כמו רכלניות זקנות או שמישהו יצעק לדניאל שקרן שכבה עם איתן יאווו זה יהיה אדיר

stabilo7

New member
כל הזמן הוא חופר שההתמודדות היחידה שלו עם

המצב זה לשים את כל הקליפ על השולחן עם הבנות שאיתו בקטע רומנטי... טוען שהוא חייב להיות פתוח לגמרי וגם כשדניאל לא רצתה לשמוע הוא אמר לה שזה תנאי מבחינתו... עוד יותר טוב, שלא יגיד לה והיא תגלה ממישהו אחר בוילה.. זה יכול להיות עוד יותר מעניין..

כל הדינמיקה שהראו לנו של קרן ואיתן לא הצביעו.

על קיום יחסי-מין או אפילו משהו שקרוב לזה. מוזר לאללה,אבל כנראה שאורבך לא כזה צנון כמו שאנחנו חושבים, וכנראה שקרן לא כזו שמרנית כמו שהיא ניסתה להציג. בכל אופן לא שמעתי את השיחה עם ליהי לכן אין לי שום ידע לגבי הנאמר,התעדכנתי רק עכשיו דרך פה. ממה שהבנתי קרן סיפרה לליהי שהיא ואיתן התקלחו,האם זה ששני אנשים התקלחו בעירום מצביע בהכרח על סקס? יכול להיות שזה מה שקרן ניסתה להגיד על התקדמות,ואי הליכה עד הסוף. כי למה להגיד לא הלכתי עד הסוף? מה יש יותר סוף מאשר סקס? מוזר.. בכל אופן אם אכן היה סקס בין קרן לאיתן,זה רק מוכיח דבר אחד או שנים על איתן, 1.מסתבר שהוא לא כל כך נאמן. 2.אהבתו לדניאל מוטלת בספק. 3.הוא שקרן.הוא הורה לקרן לא לספר,אבל המנטרה שלו זה להגיד על כל פיפס של התקדמות ביחסים עם מי שהוא מעורב איתן רומנטית. 4.ניתן לו קרדיט שיש מצב שסיפר לדניאל,כי 90% מהשיחות שלהם מצונזרות,והמבין יבין.

אליקו - היה סקס ../images/Emo111.gif

אני שמעתי את השיחה מתחילתה, והיא בפירוש אמרה... וכל הנחלים מובילים לשם... ההערה שלה לגבי "לא הולכת עד הסוף" נאמרה על משהו אחר שאני כבר לא זוכר.... אבל לא לעניין הסקס... מי ששמע את השיחה מתחילתה מוזמן לאשר את דבריי.

רגע רק רגע

Active member
גג זה כבר סיפור אחר...

<אם את זוכרת מה האייקון הזה מייצג
>

JasPoint

New member
תלוי מה הגודל ../images/Emo94.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo97.gif../images/Emo12.gif

למעלה