מה אתם אומרים על זה

../images/Emo28.gifהמיטבל

אני, בשיא הכנות מורידה בפני ההורים שלך את הכובע על חוסר אהבת המולדת והמצב הכל כך נוח שאתה נמצא בו שאתה לא צריך לדאוג שאחרים סובלים אפילו השקעתי ושמתי כובע קסמים

One Echoe

New member
מצב נוח שהוא נמצא בו?

אשמח להסבר. למה את חושבת שהוא לא סובל על זה שאחרים סובלים? את שמה לב כמה דיעות קדומות יש לך? שכל השמאלנים שמים זין על המתנחלים ולא כואב להם.=טעות. כל השמאלנים שונאים את המדינה=טעות. בכלל, אחת הטעויות של הדיון פה היא שמתווכחים יותר מדי כ " שמאלני " וכ " ימני ". תתחילו להתווכח על העובדות בשטח. זה לא משנה שמאלני או ימני. הרי השמאלני והימני באו כתוצאה מאידיאולוגיה מסוימת. תאמיני לי ..ההורים האלה לא מחנכים ת'ילדים שלהם על אהבת מולדת... הם לא נותנים להם בחירה... ושלא נדבר על הדת...

...

ת'אמת שאני לא מאמינה לך גם כי אני מכירה דתיים, זה לא כזה קשה, וגם כי אני לא עיוורת, שים לב אלו עובדות בשטח ואני לא אמרתי שכל השמאלנים לא שמים זין או שונאים את המדינה, אני מכירה מישי קיצונית שדי שונאת את המדינה אז אני יודעת שזה קיים, וכשאתם כותבים כאן דברים כמו "יאללה עזבו מפנים אותכם" "נו מזה משנה תשלימו עם זה אין לך תקווה" זה ממש מתפרש בעיני כחוסר רגישות, אני לא רואה פה איפה אתם עוזרים להם או מעודדים אותם

amitbl

New member
אז את, בשיא הכנות, טועה

כואב לי וקשה לי על תושבי גוש קטיף שנאלצים לעזוב את ביתם בעל-כורחם. הכרתי רבים מהם במהלך שירותי הצבאי - אנשים מקסימים. באמת. כואב לי. קשה לי. באמת. מצבי הוא ההפך מנוח. בנוסף אני פטריוט ואוהב את מולדתי מאוד. מטייל המון ופוגש המון אנשים מכל השכבות והעדות השייכים לעם הזה הנקרא "ישראל". בחיים אני לא מתכוון לעזוב את הארץ כמו שהדביקו סטיגמה למושג "שמאלני". זאת המולדת שלי. אני דורש שכל אזרח במדינה ישרת שירות סדיר 3 שנים מלאות לפחות (ואני אפילו דורש שוויון בין גברים ונשים, גם בנושא הזה). שירתתי בהנדסה קרבית ונתתי מעצמי הרבה למדינה. אני מתפלל שמעבר תושבי גוש קטיף יהיה חלק ככל האפשר והיטמעותם בחזרה בישראל יהיה בקלות ובמהירות האפשרית עם כמה שפחות קשיים. אני אפילו מתכוון להתנדב בעמותה שתתמוך במתיישבים הללו שחזרו למדינה, במידה ואמצא עמותה כזו. אני מחבק אותם ומברך אותם על זה שאזרו אומץ והעיזו לעשות את הדבר (הנכון) הקשה הזה. אני יכול לומר בשמחה שהורי גאים בי ובאדם שאליו התבגרתי וגדלתי להיות. העובדה שכרגע כינית אותי כחסר "אהבת מולדת" ושאני ב"מצב כל-כך נוח" (כלומר אופוריה), או שאני לא דואג לאנשים שסובלים, מעליבה אותי קשות. אל תשפטי אנשים שאת לא מכירה. בדיוק כמו שאני לא שופט אותך. אנחנו כאן בדיון. נשאיר את זה ככה.

הפשעים האלו הם הדרך האחרונה להציל..

את המדינה, כמו שוטר שרודף אחרי רוצח מועד במהירות מופרזת

bLAck hALo

New member
נכון

אבל מצד שני הם גם קליי השפעה (משום-מה לא כולם ואולי גם לא הרוב..אבל לא חסרים כאלה) (ואני כותבת את זה כאחת שבסה"כ בגיל שלך.. 15..)

...

טוב אני יודעת שתהיה התנפלות אבל מזה משנה ממילא יש, 99.99% מהבני נוער שם הם פרועי חוק רק כי הם התגנבו לגוש, ה-0.01 שזרק את הדבר הזה על השוטר(שאני ממש נגדו, אבל שוב כמו שאני נגד כל קיצוני אחר) הוא עובר חוק על מה שנראה, בעיני כמובן, פשעים אמיתיים... לומר לכם את האמת אם היה לי עכשיו איך להגיע לשם הייתי מתגנבת פנימה ותומכת במאבק

amitbl

New member
זה לא את שתקבעי מהם פשעים אמיתיים

יש חוקים. לשטח צבאי סגור אסור להכנס. נקודה. סוף פסוק. כל מי ששם (שזה אומר 100%!!!) פרט לתושבים הוא עבריין ופורע חוק. האבסורד הוא ש80% מהם הם ילדים ונוער שלא מודעים לתוצאות שהפעולות שלהם עלולות לגרור.

...

יפה, עכשיו אני מבינה את העמדה שלך, יש שם המון חברה שההפרש שלהם זה אולי 4 שנים ממך וזה שהם נוהגים כך או אחרת זה לא אומר שהם לא מודעים למה שהם עושים, זה כמו שאתה תאשים אותי בזה שאני לא מודעת מה אני אומרת או שאני אאשים אותך שאתה לא מודע במה שאתה אומר

amitbl

New member
אני לא מאשים אף אחד חוץ מההורים

של כל הקטינים שנמצאים שם והפכו רשמית לפורעי חוק במדינת ישראל.

למעלה