מה אתם אומרים על זה

One Echoe

New member
יש גם?

יש הרבה יותר סרטים כתומים מאשר כחולים. אני גר בעיר די זוטגה-אשקלון, שהאמת היא די מעורבת במהלך בגלל הסיכון, והכל פה רק כתום. יש פה מלא בנות דתיות שמחלקות סרטים.

One Echoe

New member
זוטרה*

אגב, זה עצוב שיש כ"כ הרבה כתומים וקצת כחולים. השמאל צריך להתעורר..דחוף.

bLAck hALo

New member
למה לשמאל לעשות רעש עם ההתנקות

מתבצעת? וידעו שהיא תתבצע גם ככה.. בין אם הימין ירצה או לא הרוב תומך בהתנתקות זה למה לא הייתה סיבה לעשות רעש כמוהם...

amitbl

New member
מסכים ב100%

אין סיבה למחות ולעשות רעש, אם אני מסכים עם מה שקורה...

One Echoe

New member
לא מסכים.

כל הזמן הם צועקים שאין רוב להתנתקות ואם היה נעשה משאל עם המהלך לא היה מתבצע. אז השמאל(שלא שמעתי גם בכלל בתקשורת)היה צריך להפגין נוכחות ותמיכה.

bLAck hALo

New member
יש רוב אבל הוא שקט

הם יכולים להמשיך לצעוק שאין רוב עד סוף חייהם. זה עדין לא ישנה את העובדה שיש.. למרות שבהחלט לא הייתה מזיקה איזה הפגנה בשביל להראות תמיכה!

amitbl

New member
חבל שלא היה משאל עם.

בתור שמאלני אני ממש מאוכזב משרון שבסוף לא עשה משאל עם על דבר כזה חשוב. למרות שגם אם במשאל עם היה רוב תומך בהתנתקות, זה לא היה משנה כלום ועדיין היו את המופרעים האלה שינסו לעצור אותה בכל אמצעי

One Echoe

New member
כן...

משאל עם היה הכרחי. מה שהכי מפריע לי בהתנתקות זה איך שהיא הוחלטה.

One Echoe

New member
חס וחלילה.

הנוער מורד. זה טוב מאוד. כוח הנוער יכול להביא לשינוי!!! אבל יש הבדל בין לעבור על החוק לבין למרוד על משהו שאתה מאמין בו בלי לעבור על החוק. תעשה את החלוקה. תעשה. תבין.

צריך להוריד תכובע בפני הורים...

שחינכו תבן שלהם לרמה כזאת שהמדינה חשובה לו!

One Echoe

New member
איזה מדינה חשובה לו?!

זה הכל הסתה! תעשה לי טובה! ראיתי כבר את כל הילדים האלה שהולכים עם אופניים עם סרטים כתומים והם מרגישים כ"כ " פטריוטיים " עד כדי כך שבסוף הם חוסמים כבישים וזורקים אקונומיקה על שוטרים! חאלס. על איזו ציניות אתם מדברים.

אם הדעות שלהם לא כמו שלך

זה לא אומר שהם לא אוהבים תמדינה. וזה שדרכך לא דרכם זה לא אומר שלא צריך לכבד אותם על שעזבו את הים וכל מנעמי החופש בשביל ערכים גם אם לא עריכך

One Echoe

New member
היי היי אל תכניס לי מילים לפה!

אני מדבר על הפשעים שהם עושים! על החסימות כבישים ועל תקיפת השוטרים! אני מכבד אותם מאוד.

הפשעים האלו הם הדרך האחרונה להציל..

את המדינה, כמו שוטר שרודף אחרי רוצח מועד במהירות מופרזת

amitbl

New member
צריך להוריד להורים האלה ת'ראש

על זה שהם מחנכים את הילדים שלהם לעבריינות. בושה וחרפה.

למעלה