מה אתם חושבים על מה שקורה עכשיו ..

אפשר

לא לדבר על פוליטיקה?? זה כבר נראה כאילו אנחנו פורום פוליטיקה..........לפעמים בא לי לעזוב....אבל אני לא רוצה!! אין דברים אחרים שאפשר לדבר עליהם??

קשה לדבר

קשה לחשוב, כי איך זה הגיוני ששורפים בית הכנסת??? ראיתם פעם שמוסלמים שרפו מסגד? שהנוצרים שרפו כנסיה? לא כי זה לא שפוי ולא הגיוני, איך זה הגיוני שאנחנו היום צריכים לשרוף את בית הכנסת שלנו? שנבנה בעמל כפינו? .. איך אני יכולה להיסתכל על סבתא שלי בעיניים ולהגיד לה שזה הפעם השלישית שהוציאו אותה מהבית.. פעם בגרמניה, פעם בימית, ועכשיו בגוש קטיף.. איפה ההגיון? איך אפשר להוציא בן אדם זקן מבית? רק שתדעו שבכלל לא מטפלים באנשי גוש קטיף?? רק תסבירו לי איך..

זה דווקא הגיוני מאוד

זה כבר לא השטח שלנו, וממילא לא נשתמש בבתי כנסת האלה אז שיהנו הם מהשטח....

לא נכון

זה שזה כבר לא שטח שלנו בסדר, אבל לא שורפים מקום שקדוש לעם שלנו (לעם היהודי) וזה לא קשור לדתיים חילוניים זה דבר שקשור למשהו אנושי שלא הולכים ועושים את זה... שראש הממשלה ילך ויסביר לסבתא שלי שהוא גערש אותה מהבית בפעם השלישית.. ושעכשיו לשכנים שלה אין אפילו בקבוקי מים לשתיה.. שזה דבר הכרי מינמלי לכל אדם.. לשתות הם צריכם ללכת לבקש מאנישם... מזה פה לאן הגענו??? מה אנחנו חז וחלילה בשואה???

noooga

New member
תחשבי שניה..

המבנים של הבית כנסת יעזרו כ"כ לערבים האלה.. ומה זה יעזור לנו? הרי ליהודים כבר לא יצא להשתמש במבנים האלה.. ומי שירוויח פה אלה רק הערבים.

mayan174

New member
זה לא יעזור אבל זה חילול השם ובגלל

זה היו ויכוחים רבים בקשר לשריפת בתי הכנסת או לא

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!

תקשיבו, אני אישית ממש נגד ההתנתקות!!!אנלא ימנית קיצונית אבל אני ימנית חזקה!!!כאילו אני שומרת על העקרונות שלי וכו'... עכשיו אני אישית לא חושבת שהיה צריך לשרוף את בתי הכנסת... אבל זה היה ברור שאם אנחנו לא נשרוף אותם אז הערבים ישרפו אותם... עכשיו אני אישית לא חושבת שצריך לשרוף אבל היום אמרו לנו איזה משו בבצפר שתכל'ס זה די נכון!! אז ככה...חח.. בעיקרון בית כנסת זה "סתם בניין" כביכול, אבל בשבילנו הדתיים בעיקרון וגם חילוניםםם!!!!זה יותר מסתם בניין אלא בי"כ...בי"כ זה בניין רגיל כביכול אבל...מה שעושהאותו בי"כ זה תשמישי הקדושה...ז'תומרת שברגע שיש שם ספרי תורה וארון קודש וכו'...זה הופך ת'מקום לבי"כ... ברגע שכל האחים שלנו לקחו את הספרי תורה ואת הארון קודש ואת כל תשמישי הקדושה זה נהיה "סתם בניין"... קיצור זה לא ממש נחשב בי"כ כ"כ כי האחים שלנו מהגוש לקחו אתכל תשמישי הקדושה.. קפיש????? יצאנו מעזה,תיכף נשוב!!בעז"ה..!!! אוהבתותכםם כוווווולם!!!ככה המוןןןן!!! -מירי-

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!

מהההה??? את כאילו רצית שאנחנו נהרוס את הבתי כנסת???? כי אם כן אז חבל מאוווווד!!!!!כי אני אישית ועוד המוווון אנשים אני בטוחה שמסכימים איתי, אבל אנחנהו לא רוצים להרוס את הבתי כנסת שאנחנו בנינו במו ידינו!!!!!! כמו שהיה איש אחד מהגוש שיש לו רישיון על דחפור והוא ביקש להרוס את הבית שלו ובסוף הוא התחרט-כי הלב לא נותן לך להרוס ת'בית שהקמת אבן אחרי אבן ואח"כ גרת בו והקמת בית וילדים ומשפחה... אי אפשר להרוס דבר שבנית לבדד!!!זה קשה!!!!! ברור שעדיף שהערבים יימח שמם שימותו כווווווולם יהרסו אותם מאשר שאנחנו נהרוססס!!!!

לא הבנת אותי

מצטערת, אני רוצה שכל האנשים שבהעצם הסכימו עם ההתנתקום (ראש הממשלה, השרים, האנשים בכללם וכד') ילכו ויהרסו שיראו שהם עשו עוול לאנשים האלה... כן אז אולי תגידי לי שזה לא אפשרי (ניראה לך הם יעשו זאת..) כן אבל כן יכולים לעשות זאת... לי אישית כמה שאני חזקה (או לפחות מנסה לשכנע את עצמי, שאני כן) אני מודעת לזה שאני שבורה נפשית בצורה ע-נ-ק-י-ת!!!! הערבים האלה לדעתי לא עדיף שהם יהרסו זאת כי הם גם מאוד בוזזים הכל....וככה עם אנשים משלנו יעשו זאת הםלפחות לא יבזזו את זה פשוט יוציאו את זה מהבתים ויתנו את (בתקווה)למי שצריך..

לא נכון!

אנחנו נחזור לשם ב"ה! אולי זה לא נשמע לכם כ"כ הגיוני, אבל אני מאמין שאנחנו עוד נחזור לגוש קטיף ב"ה!

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!

גמני מאמינה שנחזור לשםםם!!!ובגלל זה גם הכינוי שלי במסנג'ר זה:יצאנו מעזה,תיכף נשוב!!!!!חחח... הכל בעז"ה!!!! מי שמאמין-מנצח!!!!

שונאת את ההשוואה הזאת

אני לא מבינה איך יש לאנשים את החוצפה לעשות את ההשוואה הזאת!!

RAMI TA

New member
../images/Emo45.gif....

הסיבה הפשוטה, שבשלה הם עושים את ההשוואה הזו, היא רק מפני שאין להם סיבה ראויה, נוספת, להציג את הסבל שהם עברו (לעומת המצדדים בהינתקות, שיש להם שלל סיבות, טענות ומענות). הם הגיעו למסקנה שאם הם ישוו את הינתקות לשואה, הם יצליחו להעביר לנו את המסר שההחזקה בשטח הזה חשובה יותר מלשמור על חיילי צבא הגנה לישראל העומדים על-משמר ארצנו והם טועים. דבר נוסף, שהם לא יודעים, הוא: את מונח השואה, שומרים אך ורק למקרה היחיד שהתרחש כנגד היהודים, בתקופת מלחה"ע ה-II. כל מי שהיה בתקופת השואה או/ו כל מי שהתעמק יותר בלימוד היסטוריית היהודים בתקופת המלחמה, יודע שאסור להשתמש במונח הזה למטרות אחרות מלבד המקרה היחיד ההוא. השימוש במונח הזה למטרת הינתקות מפר זאת. אני מעדיף, ואני מאמין שרוב (אם לא כל) הפורום חושב כך, ש1,000 משפחות יגורשו (זה לא חייב היה להיגמר בגירוש, היה להם יותר משנה להתמודד עם השינוי הקרב) מבתיהם ושחייל אחד(
), מהצבא שלנו, לא יהרג. אם יש כאן מישהו, בפורום, שהעדפה הזו לא נראת לו, שיגיב. כל המצדדים בהעדפה הזו אמורים לתמוך בהינתקות. ולא, אין כאן שום פחד מטרור, יש כן רק שמירה על חיילי מדינת ישראל שנהרגים לחינם. רמי

למעלה