מה אתם חושבים על מה שקורה עכשיו ..

Shani276

New member
הו לא. ממש לא.

הקרע הזה בעם לא נוצר לא היום ולא אתמול וגם לא מתחילת ההתנתקות.הקרע הזה בעם שעליו את מדברת אפיין את העם היהודי לאורך כל ההיסטוריה שלו.

אז

תמסור להן שמשהו לא בסדר אצלן ושהן מגזימות לגמרי.....איזה חוצפה זה לעשות את ההשוואה הזאת!! אפשר לחשוב שרוצים להרוג אותם, טו להשמיד את העם שלהם, או לעשות משהו לרעתם!!

גם אני עשיתי קריעה...

שבוע שעבר הייתי בגוש קטיף, באתי לעזור לפרק חממות, וברגע שראיתי את כל ההריסות של הבתים עשינו קריעה. ההלכה אומרת שצריך לעשות קריעה כשרואים בתי ישראל חרבים. זה היה מחזה נוראי לראות את זה.

shakshuka6

New member
אני מציעה לעצור אותך במשטרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על חשד של כתיבת
בכמויות מסחריות... אני בהחלט שוקלת להדפיס ולמסגר את מה שכתבת ולקרוא לזה:"אגרת הטיפשות" גם אני מתנגדת בכל תוקף להשוואה לשואה, ומי שעושה את זה ממש רשע, אבל להציג את זה כאילו כל תושבי גוש קטיף החליטו שהם משווים את הגירוש לשואה, זה פשוט אמירה שקרית!! רובם מתנגדים להשוואות!! ככה זה השמאל והתקשורת-נדבקים לעשבים שוטים ומציגים את הכלל כמוהם!!

RAMI TA

New member
צודקת../images/Emo70.gif

אני טיפש. מה לעשות
אני לא ציינתי שכל
תושבי גוש-קטיף משווים את הגירוש לשואה. הראי לי, בבקשה, היכן את רואה שהדבר נכתב בהודעתי... בסה"כ התייחסתי להודעה של 'ללוש המאמוש' שבה נכתב: ''אני לא מבינה איך יש לאנשים...''. התייחסתי לאותם 'אנשים' מבלי להכליל את כל התושבים, היקרים, בגוש-קטיף. צר לי שהבנת אחרת. [סתם עצה לחיים: אף-פעם אל תחרצי אדם, כל-עוד את לא בטוח במ 100% שלזה הוא התכוון] אז זהו שאולי אני מהתקשורת, אבל מהשמאל אני לא
ממש-ממש-ממש לא. ימני גאה עם ראש-פתוח מבלי להיות נעול על דעה אחת לכל החיים. תרבות-דיבור לא תזיק לך. רמי

shakshuka6

New member
ומה עם זה שהאשמת את אלו שלא

התפנו מרצון וחיכו שיגררו אותם?! להזכירך ההתנתקות אושרה בכל כך הרבה מקומות ולקח זמן עד שממשלתית זה הי סופי, אז לאמר שהייתה להם שנה זה פשוט שקר!! וחוץ מזה, אנשים שמחוברים למקום כבר שלושים שנה וכל ילדותם זכרונותיהם וחייהם נמצאים בגוש קטיף, גם עשר שנה לא יספיקו להם לעכל את זה שהם צריכים לעזוב. שמעתי ברדיו על איש שכבר עשרים שנה בגוש, שבוע לפני הוא קלט שזה הסוף, התחיל לארוז מזוודות ומיד לקה בהתקף לב!!! ואני לא מבינה איך אתה מעריץ את אריק אם לפני הבחירות הוא הציג היאחזות בארץ, ולאחריה הוא בגד בציבור בוחריו וגירש את תושבי גוש קטיף!!!

RAMI TA

New member
אז בואי אני אעדכן אותך במספר ....

פרטים שלא ידועים לך. ההצהרה על ביצוע הינתקות מפי ראש הממשלה הייתה ב 18.12.2003 בכנס הרצליה. נכון, עד שההצעה יצאה אל הפועל לקח המון-המון זמן, אבל הם ידעו שזה מה שהולך לקרות, נכון
היה להם את הזמן להכין את עצמם לכך, נכון
ובכלל, ביום מן הימים הם ידעו שהם ידרשו לעזוב את חבל הארץ הזה. מה לעשות, הוא לא היה שייך לנו, והוא גם כעת לא שייך לנו. את יודעת מה, את צודקת
אני גם שקרן
צר לי על האדם שקיבל התקף-לב. אף-אחד לא יוכל להוכיח שבגלל הפינוי הוא קיבל את ההתקף. אני תומך באריאל שרון היות והוא יודע מה שהוא עושה. האמיני לי שאריאל שרון, שהוא זה שהקים את רוב התנחלויות בגוש-קטיף, לא היה מוותר עליהם בכזו קלות-ראש. רמי שיחזור, עכשיו, לשיעורי הבית שלו..

mayan174

New member
עזה שייכת לנו מאז 67, ובהמשך

למה שרשמתי לך למעלה- המתנחלים ידעו שזה יקרה והם לא הכינו את עצמם כי חשבו שה' לא יתן לזה לקרות וזה יתבטל- זה לא התבטל, אבל אנחנו צריכים ללמוד מכך לקח לעצמנו.

RAMI TA

New member
בדיוק...

הם ידעו שיום מן-הימים זה יקרה להם. 38 שנים, זה די הרבה זמן להתרגל לעניין. רמי

mayan174

New member
לא נכון, הם לא ידעו על כך 38 שנה

לא הייתה באויר תוכנית התנתקות. התוכנית היא רק בשנתיים האחרונות. הם בטוח ידעו שהערבים לא יוותרן בקלות אבל לא נראה לי שהם שיערו שזה יגיע למימדים של גירושם ע"י יהודים.

RAMI TA

New member
הם ידעו...

לא ניתן לחיות בעיר מלאה בערבים לכל אורך תקופת החיים. הם מסכנים את עצמם, את החיילים ואותנו. רמי

אותך זה לא מסכן- אתה גם ככה לא בגוש

אולי את החיילים זה מסכן... אבל החיליים צריכים להגן על כ-ל המדינה, וגוש קטיף היא חלק מהמדינה... רמי, חשבתי שאתה דתי?? בטאח למדת שבזמן התנ"ך (אגב, גם ההערבים מאמינים לתורה..) גוש קטיף היתה שלנו...! וכך גם סיני...!

RAMI TA

New member
ואני לא חייל../images/Emo35.gif

אני התכוונתי שישיבת המתנחלים בשטח הזה, גורמת לטרור לשלוט בארצנו ובכך גם אנחנו מסתכנים. לא נכתב, בשום מקום בתנ"ך, שעם ישראל חנה ברצועת עזה
אפילו המצרים לא מעוניינים בשטח הזה
בזמן חתימת הסכם השלום עם מצרים והחזרת סיני, המצרים לא רצו לקבל את רצועת עזה, למה
הם היו חכמים, הם ידעו שההחזקה ברצועה הזו רק תפגע בהם. רמי

Shani276

New member
מסכימה בהחלט.השואה זו התעללות,

הריגה לחינם,השפלה זוועתית,ואותה ביצעו למרבה הצער אנשים חסרי לב,חסרי מצפון.בעצם,בכלל לא אנשים.כי אנשים נורמליים לא היו עושים דברים כאלה. אני אף פעם לא אעז לקרוא לחיילים שבסך הכל קיבלו פקודה פשוטה(אך מורכבת) ועשו את תפקידם כחלק משירותם למדינה כאנשים חסרי לב.

shakshuka6

New member
אני גם לא מבינה את זה!!!

אנשים תתעוררו!! השואה זה הגיהנום!! שישה מיליון נרצחים חפים מפשע!! איך מסוגלים להבין את מי שמשווה את ההתנתקות למאורע הזוועתי ביותר שתועד בהסיטוריה?!?! ועוד אנשים ששרדו את הזוועה חיים בינינו!!!

shakshuka6

New member
יופי זה מה שאני אמרתי בעצמי!!!!!!

את אמרת שאת מבינה את המעטים שמשווים לשואה!!

למעלה