הספקת עוד דברים לשמועשלום אחות(342 יום)- איה כורם
שיר מהאלבום החדש טרי שלה
את רוב השירים מתוך ה- 8 שירים באלבום והוא אלבום מושלם!!!!! ממליץ על השירים ששמעתי עד שיר מספר 6 שנקרא "סתם לב". מקסימה כל כך וזה אלבום מיוחד, מרגישים שאיה היא מיוחדת .הספקת עוד דברים לשמוע
בקשר למה? איה הרבה יותר הולכת למקומות מעניינת ואפילו מדוייקת. אני מצטער לומר שקרן משעממת יחסית לאיה!מה הכוונה שלך?
feldman89
לא קשור לקברט, ברור שזה עניין של טעם. קרן אותי היום לא סוחפת, איה קורים לה דברים והיא גדלה וגדלה מאלבום לאלבום. זאת אומנות! קרן עושה שיתופי פעולה מאולצים ולא מעניינים כ"כ.כי אתה לא אהבת את הקברט שהיה מוצלח מאוד אני ראיתי כמה פעמים ובניגוד אליך ריגש אותי
דירוג אלבומי איה אם זה בסדר שלך?אם לא הגזמתילא קשור לקברט, ברור שזה עניין של טעם. קרן אותי היום לא סוחפת, איה קורים לה דברים והיא גדלה וגדלה מאלבום לאלבום. זאת אומנות! קרן עושה שיתופי פעולה מאולצים ולא מעניינים כ"כ.
1. לאלף את הסוסים- אלבום מופת!דירוג אלבומי איה אם זה בסדר שלך?אם לא הגזמתי
מבהיר נקודה חשובהכי אתה לא אהבת את הקברט שהיה מוצלח מאוד אני ראיתי כמה פעמים ובניגוד אליך ריגש אותי
שאלה יפה, שמעתי את כל האלבומים בעברית של ריטה. נמה שלא בעברית פחות מכירfeldman89 שאלה מסקרנת אם בסדר כול אלבומי ריטה שמעת ומכיר או הרבה פחות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.