מה אתם שומעים בסופש

feldman89

Well-known member
שלום אחות(342 יום)- איה כורם

שיר מהאלבום החדש טרי שלה

feldman89

Well-known member
הספקת עוד דברים לשמוע
את רוב השירים מתוך ה- 8 שירים באלבום והוא אלבום מושלם!!!!! ממליץ על השירים ששמעתי עד שיר מספר 6 שנקרא "סתם לב". מקסימה כל כך וזה אלבום מיוחד, מרגישים שאיה היא מיוחדת .

feldman89

Well-known member
ורק רציתי לומר איה כורם>>>> קרן פלס!! קרן לא מתפתחת כמו שהייתי מצפה כאומן. איה הרבה יותר מעניינת ומרתקת.

ady18

Well-known member
כי אתה לא אהבת את הקברט שהיה מוצלח מאוד אני ראיתי כמה פעמים ובניגוד אליך ריגש אותי

feldman89

Well-known member
כי אתה לא אהבת את הקברט שהיה מוצלח מאוד אני ראיתי כמה פעמים ובניגוד אליך ריגש אותי
לא קשור לקברט, ברור שזה עניין של טעם. קרן אותי היום לא סוחפת, איה קורים לה דברים והיא גדלה וגדלה מאלבום לאלבום. זאת אומנות! קרן עושה שיתופי פעולה מאולצים ולא מעניינים כ"כ.

ady18

Well-known member
לא קשור לקברט, ברור שזה עניין של טעם. קרן אותי היום לא סוחפת, איה קורים לה דברים והיא גדלה וגדלה מאלבום לאלבום. זאת אומנות! קרן עושה שיתופי פעולה מאולצים ולא מעניינים כ"כ.
דירוג אלבומי איה אם זה בסדר שלך?אם לא הגזמתי

feldman89

Well-known member
דירוג אלבומי איה אם זה בסדר שלך?אם לא הגזמתי
1. לאלף את הסוסים- אלבום מופת!
2. האלבום החדש "לחסד וגאולה המשך ישר"- אלבום מושלם
3. הכוכבת של נצרת עלית- מעולה ביותר
4. שפה זרה- נהדר
5. איה כורם- אלבום בכורה מופתי
6. הלב הזה משומש- מצוין
7. שירי לאונרד כהן
8. אלבום הקאברים המחודשים שיר אהבה פשוט = ביצועים יפים ושובי לב
9. 2023- רוב השירים יפים אך לא היא ביצעה אותם אלא זמרים אחרים, פחות התחברתי

feldman89

Well-known member
מבהיר נקודה חשובה
אני רק מציין שאני לא שונא את קרן לא כאדם ולא כזמרת ולא כאומן. אני חושב שקרן פלס זמרת טובה מאד אבל לי בכל אופן מצפה ממנה ליותר בשלב הזה. היא לא מתפתחת מספיק יחסית בשלב זה.

feldman89

Well-known member
feldman89 שאלה מסקרנת אם בסדר כול אלבומי ריטה שמעת ומכיר או הרבה פחות.
שאלה יפה, שמעתי את כל האלבומים בעברית של ריטה. נמה שלא בעברית פחות מכיר
כמובן שהאלבומים הראשונים הם הכי טובים אצלה אבל אני מאד מתחבר ל"רמזים" ו"חמצן" ו"תפתח חלון"

feldman89

Well-known member
עוד איש בודד- ריטה

בגיל 7, זה היה השיר שהכי אהבתי כששמעתי את האלבום הראשון. היום הוא לא הכי אהוב עליי כשיר ביחס לאחרים

feldman89

Well-known member
הנסיכה והרוח- ריטה

באלבום ימי התום יש הרבה להיטים וקלאסיקות, זה אחד המובחרים שלי

למעלה