זה יותר מזה, אני רוצה שלא יתעלמו ממה שאני אומר לאחר שאני מנמק את הביקורות שלי המוסיקליות. מאידך יש שירים שאני שם ואת לא בודקת ואני לא הערתי ולא נעלבתי אבל באיזשהו מקום הרגשתי כבר שפחות מעניין אותך מה שאני שם.. אבל אם אני לא בודק שיר שאת שמה, ישר את נעלבת או מרגישה עצובה ולוקחת את זה קשה. אני חושב שהגעתי למיצוי בפורום. ובמקום שנמשיך להתכתש אחד עם השנייה, עדיף להיזכר בדעות הנעימות מבלי שאמשיך את ההתכתבות בפורום. כנראה שזה מבחינתי סוף הדרך. יעל! בכנות אני מאחל לך חיים מאושרים, מלאים באהבה ומוסיקליות ושתצליחי בדרכך. רוב הזמן נהניתי להיות בפורום! שיהיה לך טוב ואנא המשיכי להנות ממוסיקה טובה וערבה לאוזניים. וזה לא ריב על שיר אחד, זה ריב ומחלוקת ממש כי העולם מחולק לאנשים עם 300 דעות וכנראה זה יהיה ככה תמיד. זה לא רע או דבר רק שלילי אבל הסביבה לא יכולה להכיל תמיד את דעתי כי אני אומר את מה שאני מרגיש ושומע. למה אמרתי תמיד שאני לא סובל את "ים של דמעות" בביצוע של נינט? כי היא לא החזיקה את השיר וזייפה קשות, הנשימות במשפטים שהיא שרה בבתים היו לא במקום, היא צעקה מדי בפזמונים ולא היתה דינמיקה. שימי לב שאף אחד חוץ ממני בפורום לא חשב שהיא מזייפת שם. היו על נינט ביקורות לאורך השנים כאן בפורום אבל היא עצמה אמרה שהיא שרה בגמר ההוא לא יציב מספיק- כשנתנה ביקורת בגמר הכוכב הבא. כנ"ל זה קרה לנופיה ידידיה בגמר הכוכב הבא, בביצוע של "עכשיו אתה חוזר בחזרה" ואסף אמדורסקי אמר לה את זה: "הביצוע לא היה חף מהתרגשות רבה וזה התחיל צולע קולית"- הוא התכוון לאי דיוקים וייתכן גם שטיפה זיופים. זה אנושי לשיר לא מדוייק אבל חשוב לומר זאת. כנראה את מאד לא מאמינה למה שאני אומר ולכן זה הכאיב לי.
קטעים קצרים מתוך הכוכב הבא עונה 9. תכנית כשרונות מוסיקלית, בה הצופים שופטים לצפייה ישירה ב+12
www.mako.co.il
ובביצוע של ליבי פנקר ל"זיקוקים", נינט מודה שלא היתה במיטבה בגמר בשנת 2003:
קטעים קצרים מתוך הכוכב הבא עונה 9. תכנית כשרונות מוסיקלית, בה הצופים שופטים לצפייה ישירה ב+12
www.mako.co.il