הפתעת אותי עם הקאבר. לא מכיר. זה מופיע באלבום מסוים של אביתר או שזה ביצוע מהופעה או תוכנית?קאבר ענק
אבדוק אותו יותר מאוחר.לא ידוע האם שמעת אותו?
בדקתי, שיר יפהפה והביצוע יפה בכללי אבל היה שם קטע קצר שפחות אהבתי שבו הוא שר גבוה מדי בסולם וכמעט נשמע כמו זיוף קטן. ביצוע טוב אבל לא מדהיםלא ידוע האם שמעת אותו?
בדקתי, שיר יפהפה והביצוע יפה בכללי אבל היה שם קטע קצר שפחות אהבתי שבו הוא שר גבוה מדי בסולם וכמעט נשמע כמו זיוף קטן. ביצוע טוב אבל לא מדהים
לא שנאתי את הביצוע, אבל זה לא ביצוע מושלם יעל. תקשיבי שוב חזרה בקטע מסוים בסוף השיר ותראה שהוא קצת מגזים וזה נשמע בקטע הקצר הזה שהוא שר פלצט פחות טוב. סה"כ ביצוע יפה, לא מושלם בגלל הקטע הגבוה שהוא שר לקראת הסוף. האוזניים שלי לצערי עדיין שומעות טוב וזה או אי דיוק או פלצט טיפה גבוה מדי בסולם. זה מתחיל העליה בצליל הגבוה בדקה ה- 3!! אני לא ממציא, שמעתי זיוף קטן. זה בסדר כי הוא היה צעיר מאד כשביצע את השירסבבה אותי צמרר אבל זכותך וסליחה
שיר מצוין!יום הולדת שמח זמר מענין
אני אענה רק כי אני אוהב אותך ומעריך: לא, לא מכיר את השיר הזה ממש.feldman89 מכיר את השיר אם בסדר
לא אמרתי שכל הביצוע היה לא טוב. הבנת הנקרא! חלקי היה מעולה, לקי פחותץ אבל היה שם ביצוע לא מדוייק והוא זייף לקראת הסוף. הכעסת אותי מאד לכן אני מתבטא כך. אאף פעם לא רוצה להסכים ולהכיר שאני מבין לא פחות ממך במוסיקה.סבבה לא ידעתי שבגלל שאני אוהבת ביצוע ואתה לא תפתח לריב זכותך.
בסך הכול הבאתי ביצוע שאהבתי אז שתפתי אבל כול אחד ודעתו
נכון ואני בסך הכל אמרתי את מה ששמעתי והרגשתי באוזניים. זה לא אומר שאת צריכה לשנוא את הביצוע אבל הוא לא חף מטעויות ומשגיאות כזמר אביתרו. מותר לבקר את הביצועים שלו. כן יודע מאיפה זה לקוח- זה היה בשנת 1998 כמופע מחווה ומן הסתם הוא היה צעיר ולא שלט באותו הרגע- טבעי. לא צריך להסכים אבל את מעולם לא אומרת שקיבלת את דבריי ומקשיבה לביצועים אחרי הביקורת שלי למען הסר ספק. כי אני לא שקרן ולא ממציא, אני אומר אמת מוסיקלית ולא מטאטא מתחת לשטיח. אם היה ביצוע לא מושלם, אז בוודאי יש לזה מידה של אמת. אבל כשהדעה שלי לא מקבילה אלייך, אז ישר את אומרת סבבה, אני אהבתי ושוכחת להגיד, אבדוק או מקבלת את דעתך למרות שאוהבת. את תמיד מבטלת את הדעה שלי ולי נמאס.סבבה לא ידעתי שבגלל שאני אוהבת ביצוע ואתה לא תפתח לריב זכותך.
בסך הכול הבאתי ביצוע שאהבתי אז שתפתי אבל כול אחד ודעתו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.