מה אתם שומעים בסופש

feldman89

Well-known member
מה שלומך יקירי- שרית חדד

אני אוהב את השיר הזה, בין היותר אנדרייטד שלה

feldman89

Well-known member
כל הפרפרים- דיקלה

שיר יפהפה, אין לה שירים לא טובים

ady18

Well-known member
בדקתי, שיר יפהפה והביצוע יפה בכללי אבל היה שם קטע קצר שפחות אהבתי שבו הוא שר גבוה מדי בסולם וכמעט נשמע כמו זיוף קטן. ביצוע טוב אבל לא מדהים​
סבבה אותי צמרר אבל זכותך וסליחה​

feldman89

Well-known member
סבבה אותי צמרר אבל זכותך וסליחה​
לא שנאתי את הביצוע, אבל זה לא ביצוע מושלם יעל. תקשיבי שוב חזרה בקטע מסוים בסוף השיר ותראה שהוא קצת מגזים וזה נשמע בקטע הקצר הזה שהוא שר פלצט פחות טוב. סה"כ ביצוע יפה, לא מושלם בגלל הקטע הגבוה שהוא שר לקראת הסוף. האוזניים שלי לצערי עדיין שומעות טוב וזה או אי דיוק או פלצט טיפה גבוה מדי בסולם. זה מתחיל העליה בצליל הגבוה בדקה ה- 3!! אני לא ממציא, שמעתי זיוף קטן. זה בסדר כי הוא היה צעיר מאד כשביצע את השיר

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member

feldman89 מכיר את השיר אם בסדר​

אני אענה רק כי אני אוהב אותך ומעריך: לא, לא מכיר את השיר הזה ממש.
ומהיום והלאה, אני לא אשתף אותך בתגובות לשירים כשאת שואלת מה דעתי, כי אם את לא מאמינה שהיה זיוף אצל אביתר(והיה) אז חבל........ זה אומר לצערי שאת לא מחזיקה בכלל מהדעות שלי ולא מאמינה לי וחבל מאד.... אני לא יכול רק לתת מחמאות ולהתלהב מאומנים וזמרים ושירים. צריך להיות ישר, אובייקטיבי ולזהות דיוק או זיוף! זיוף קורה אצל כל אומן בהופעה חיה בשלב מסוים בחיים: זה קרה למראיה קארי הענקית בטקס האשכבה של מייקל ג'קסון, זה שקרה לירדנה ארזי ב- 2020 בהופעה עם גלי עטרי ביום העצמאות, זה קרה בביצוע החלש של נינט טייב ב 2003 בגמר כוכב נולד הראשון ל"ים של דמעות", זה קרה להראל סקעת באירוויזיון עם השיר "מילים" וזה מה שקרה לנועה קירל בהופעה באירוויזיון בחצי הגמר עם השיר יוניקורן. זיוף זה דבר לגיטימי -אפשר תמיד לשפר את הטכניקה. או להתרגש פחות ולעבוד על זבה אני סולח לאביתר בנאי על הזיוף אבל חשוב לי להיות אמיתי, ישר ולהגיד את מה ששמעתי כי זאת עובדה שהיה שם זיוף.בצליל הגבוה. ושוב, לא מדובר בעניין של טעם- זה זאת עובדה שהוא טיפה התרגש וזייף. לא תמיד ביצוע בהופעה חיה הוא מדוייק ומצליח להיות נקי. אני מתנצל אם זה נשמע עוקצני אבל לא מדובר בעניין של גישה וטעם, זאת עובדה שהיה צליל לא נקי בתוך הביצוע. זה גם שיר קשה לביצוע מבחינה ווקאלית, אז זה לגמרי מובן לי ואני סולח לו על הזיוף כי אני יודע שזה יכול לקרות בהופעה חיה לעיתים רחוקות אבל זה כן קורה לכל אחד.

ady18

Well-known member
סבבה לא ידעתי שבגלל שאני אוהבת ביצוע ואתה לא תפתח לריב זכותך.
בסך הכול הבאתי ביצוע שאהבתי אז שתפתי אבל כול אחד ודעתו

feldman89

Well-known member
לא אמרתי שכל הביצוע היה לא טוב. הבנת הנקרא! חלקי היה מעולה, לקי פחותץ אבל היה שם ביצוע לא מדוייק והוא זייף לקראת הסוף. הכעסת אותי מאד לכן אני מתבטא כך. אאף פעם לא רוצה להסכים ולהכיר שאני מבין לא פחות ממך במוסיקה.

feldman89

Well-known member
נכון ואני בסך הכל אמרתי את מה ששמעתי והרגשתי באוזניים. זה לא אומר שאת צריכה לשנוא את הביצוע אבל הוא לא חף מטעויות ומשגיאות כזמר אביתרו. מותר לבקר את הביצועים שלו. כן יודע מאיפה זה לקוח- זה היה בשנת 1998 כמופע מחווה ומן הסתם הוא היה צעיר ולא שלט באותו הרגע- טבעי. לא צריך להסכים אבל את מעולם לא אומרת שקיבלת את דבריי ומקשיבה לביצועים אחרי הביקורת שלי למען הסר ספק. כי אני לא שקרן ולא ממציא, אני אומר אמת מוסיקלית ולא מטאטא מתחת לשטיח. אם היה ביצוע לא מושלם, אז בוודאי יש לזה מידה של אמת. אבל כשהדעה שלי לא מקבילה אלייך, אז ישר את אומרת סבבה, אני אהבתי ושוכחת להגיד, אבדוק או מקבלת את דעתך למרות שאוהבת. את תמיד מבטלת את הדעה שלי ולי נמאס.

ady18

Well-known member
לא אמרתי את זה.
בסדר . אז בן אדם לא מבין כמוך במוזיקה.
זה גם בסדר

למעלה