מה אתם שומעים עכשיו?

Showy

New member
זה שאני עושה את זה במודע,

זה לא אומר שאני עושה דברים כדי להתריס ולעצבן. זה מתריס ומעצבן כי אתה לא רגיל, לא כי זו הכוונה שלי. דיברנו על מראות שונים בחברה וכן ניצלתי את זה כדי להציג את המראה שלי שגם הוא שונה. ואני חושבת שזה חשוב וטוב שאני עושה את זה.

ערן1987

New member
מי אמר שזה מעצבן אותי?

או שזה לא חשוב או טוב שאת עושה את זה?

את עושה את זה כי זה חשוב מבחינתך, שזה אחלה ביותר, אבל את לא יכולה להיתמם ולהגיד שאת לא יודעת שזה יעצבן אנשים.

Showy

New member
אבל זה שזה יעצבן אנשים המראה שלי

זה בעיה שלהם וקושי שלהם. זה לא מעיד עליי וזה לא אומר עליי שום דבר.

ערן1987

New member
נכון, זו בעיה שלהם

אבל העובדה שאת מודעת לכך שזה יעצבן אותם, למרות שהיא לא בעיה שלך, היא התרסה מודעת לעצמה לחלוטין.

2Dirrty4U

New member
ככה את בוחרת וככה את רוצה ולבריאות אבל

מעניין אותי בכל זאת לדעת מאיפה זה התחיל? סתם ככה יום בהיר אחד החלטת שזה מה שאת רוצה?
ללכת נגד הזרם ולהצטלם עם היד למעלה ולהפיץ את האג'נדה שלך ברחבי האינטרנט - זה סוג של מחאה שלך נגד מה שמקובל בחברה..

וזה מסתכם רק בבית השחי או תקף לכל השיערות בגוף?

אין לי פואנטה בלגלח, אני בכלל עשיתי לייזר ואף פעם לא הבנתי את הצד השני בגלל זה שאלתי אותך.

Showy

New member
המחאה שלי לא מכוונת ל"אני רוצה לעשות

דווקא ולעצבן אנשים ולעשות פרובוקציות".
נכון שאני מנכיחה מראה שהוא לא מקובל אבל המסר שלי הוא לתת אפשרויות בחירה לאנשים בלי לגנות אותם ולהיות אלימים כלפיהם בגלל מראה שונה. מן הסתם זה לא יום בהיר אחד אלא תהליך.
אני לא מתכוונת להתחיל לפרט על כל התהליך ועל הלבטים שלי ועל מה איך זה קרה כי זה לא ממש רלוונטי ואני לא ממש חייבת הסברים על התהליכים שעברתי עם הגוף שלי לאף אחד.
אם לך אי פואנטה בלגלח, גם לי אין פואנטה בלא לגלח. לכל אחד יש את הסיבה שלו. לך את הסיבה שבגללה בחרת לעשות לייזר ולי יש את הסיבה שבגללה בחרתי להאריך.

2Dirrty4U

New member
אחלה תהני!

ובאין לי פואנטה לגלח התכוונתי כי עשיתי לייזר אז אין לי צורך בזה.
ברור שיש מאחורי זה פואנטה אחרת לא הייתי משיקעה כסף בטיפולים.

ערן1987

New member
מי אמר שלא מקבלים?

אם לא היו מקבלים היא לא הייתה מנצחת אתמול בערב, בטח שלא הייתה נבחרת מלכתחילה לייצג את אוסטריה. ואני אפילו לא מדבר על דנה אינטרנשיונל שהקדימה אותה בכמה שנים טובות ושזכתה להצלחה יפה מאוד (לפחות בישראל, אני לא יודע לגבי ההצלחה שלה בחו"ל) עוד לפני הזכייה באירוויזיון.

שינוי, כל שינוי, לא קורה ביום אחד - בטח לא שינוי שצריך להיות מקובל על מאות מיליוני אנשים.

Showy

New member
אה דיברת על השיר בלשון זכר.

בכל מקרה, זה לא גימיק. זה חלק בלתי נפרד מההופעה הבימתית שלה וגם מהזהות שלה. זה שהחברה שלנו מתקשה להכיל נראות מגדרית שונה ורואה בה במשהו מוזר או כ"בדיחה" או ווטאבר, זה לא אומר שזה כך. פשוט אנחנו רואים בזה כ"גימיק" כי זה שונה מהנורמה. אבל זה לא.

RihannaNavy

New member
lykke li - I never learn

שני השירים הראשונים מדהימים. במיוחד NRFTW

DAN1EL

New member
ראיתי עכשיו :)

מגניב - הם שחזרו את הקליפ בעצם על הבמה.

אבל הווליום ממש נמוך, או שזה אצלי?

למעלה