מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

DebbieM

New member
מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן עם בתולה בת 20 חודשיים לפני החתונה שלו?
זה התחיל בפייסבוק בענייני עבודה כמה חודשים אחרי זה הוא שלח לי הודעה איך הולך והאם אני מסתדרת מה שהתחיל כשיחות תמימות המשיך לשיחות של שעות בטלפון עד שנפגשנו פעם ראשונה , הוא סיפר לי שהיה עם בחורה 4 שנים שהוא התארס לאחרונה ושכרגע הם פרודים כבר חודשיים ... כבר מהתחלה ידעתי שהבחור מתוסבך ואני נכנסת למשהו גדול עליי . אני לא יודעת אם הכול הייתה הצגה אבל הפגישה הזו הציתה את הלב שלי לא יכולתי לחשוב על דבר חוץ מעליו. ולא יכולתי לקחת צעד אחורה ולהתמודד עם התחושת פספוס של "לא ניסתי " , מה שגם הבחור לא וויתר והראה סימני התעניינות מפה לשם המשכנו לעוד מספר פגישות..בדיעבד אני מבינה שמשהו לא היה בסדר הוא תמיד היה עסוק אף פעם לא היה עונה לטלפון ותמיד חוזר אליי..הפגישות שלנו היו בעיקר בלילות ( לומדת עד 10 ועכשיו מבינה שזה כנראה משהו שהתאים לו ולאינטרס שלו) לפעמים הוא היה נעלם ליום יומיים ,לא ראיתי שום דבר ולא רציתי לראות,האהבה סינוורה אותי. היו לי מערכות יחסים בעבר אבל לא הייתי מאוהבת ולא הרגשתי דבר כזה מעולם שלא נדבר על המשיכה הפיזית שהייתה לי אליו , פחדתי וחששתי וציינתי בפניו שאני בתולה וחסרת ניסיון מיני שאני לא רוצה לעשות את זה ממקום של סתם ושזה חשוב לי, הוא מעולם לא לחץ ותמיד אמר שהכול יהיה בסדר אבל כמו שאפשר להבין הדברים התפתחו מפגישה לפגישה עד שבאחת הפגישות זה פשוט קרה..יומיים אחרי זה הבחור מספר שהוא נפגש עם האקסית כדי "לדבר" הוא תמיד דיבר עליה בכאב ואמר לי שהשנה האחרונה שלהם הייתה סיוט שכל פעם שהיא הייתה מגיעה הביתה הוא היה מרגיש כאב ומועקה, הסתכלתי לו בעניים והרגשתי שהוא אמיתי אני לא יכולה לחשוב שכל מה שהוא אמר לי היה למטרת שעשוע שבמשך חודש וחצי הוא השלה אותי ורימה אותי בשביל מה זיון? חסר בחורות? הוא ידע שאני לא אחת כזאת,ששמרתי על עצמי אז למה? אחרי הפגישה שלהם הוא נעלם רדפתי אחריו במשך שבועיים, כשכמעט התייאשתי הוא התקשר אליי ואמר לי שהמצב מורכב ושאנחנו צריכים להיפגש.. נפגשנו ( זה היה שבוע שעבר יום ראשון) אמרתי לו כל מה שאני מרגישה שהוא נעלם, שאני מרגישה זולה שאני מרגישה שהוא משחק בי שנתתי לו משהו שהיה חשוב והוא הבטיח לי שזה רק יקרב בנינו..הוא אמר לי שהמצב מורכב ושהוא צריך כמה ימים להחליט..כנראה ששינינו הרגשנו שזה הפעם האחרונה שנראה אחד את השני ושכבנו שוב ..לצערי אני לא מסוגלת להחזיק את עצמי שאני איתו ולא עניין אותי שום דבר הרגשתי ששנינו נשחפנו אחרי שזה קרה ראיתי שמשהו השתנה אצלה שהוא נבהל והתרחק קצת ובכל זאת הפגישה השאירה טעם של עוד ושהוא הוריד אותי בבית הוא לא רצה לתת לי ללכת , מכירים את המשחק של " רק עוד נשיקה" אני לא יכולה לחשוב שכל מה שהרגשתי וכל מה שהוא שידר היה שקר! למחרת הוא כבר שלח לי הודעה שהם החליטו לחזור, הוא ביקש שאני לא אכעס עליו שאני אבין אותו שהוא חוזר לכל מה שהיה לו לפני שנפגשנו שהוא לעולם לא התכוון לפגוע בי .. עם כמה שהיה קשה לי קיבלתי את זה בבגרות סיכמנו שנשאר ידידים ואיחלתי לא בהצלחה זה לא שינה את העובדה שישבתי שבוע בבית ובכיתי כל היום.. כמה ימים אחרי זה הוא מחק וחסם אותי מהפייסבוק ששלחתי לו הודעה על זה הוא טען שהם סיכמו את זה בניהם ושהוא באמת לא התכוון לפגוע בי ושלא הייתי משחק עבורו.. האמנתי לזה עד אתמול שבמקרה הגעתי לעמוד של אולם אירועים ( אם זה לא משמיים אני לא יודעת מה כן) וראיתי תמונה שלו ושל הבחורה בחינה שלהם מראשון!!!!!!!!!
כשראיתי את זה חשכו עניי, הלב שלי התרסק אף אחד לא פגע בי לעולם כמו שהוא פגע בי. גיליתי שהחתונה שלו עוד שבוע וזה כנראה הסיבה שהוא חסם אותי... האוטו שהוא היה אוסף אותי איתו בכלל של החברה שהיא עובדת בה.. טוב שהוא לא שכב איתי במיטה שלה!
הוא לעולם לא הזכיר שיש להם תאריכים ואולמות סגורים , בגלל שגיליתי שגם האוטו שלה סביר להניח שהם עדיין היו גרים ביחד וכנראה אפילו לא פרודים? אני מאמינה שיש סיכוי שהיה בניהם משבר אבל הבן אדם היה מאורס, חודש וחצי לפני חתונה ידע ששום דבר לא הולך להשתנות.. הוא ידע שאם הוא יספר לי שזה המצב אני לעולם לא הייתי נכנסת לקשר הזה!איך הוא יכול להגיד לי לא התכוונתי לפגוע וזה לא היה מתכונן בזמן שהכול היה סגור?? קשה לי לקבל את העובדה שהייתי ההרפתקה שלו לפני החתונה שכל מה שהוא אמר, שכל מה שהרגשתי היה שקר..שחשבתי שאני קצת מכירה אותו שנתתי לו משהו שלא הגיע לו! אני משתגעת ולא יודעת איך להתמודד אני פשוט מרוסקת אני לא מצליחה לתפקד ואני לא יודעת אם יש טעם בכלל להתעמת איתו הוא בטוח שהוא יצא מזה באלגנטיות הרי הוא הזהיר אותי מראש הוא לא יודע בכלל שגיליתי.. אני לא יכולה לחשוב שהוא בגד בארוסה שלו יחד איתי, שהייתי האישה האחרת ולא היה אכפת לו שכל מה שהוא רצה זה שעשוע..שלא היה שם שום דבר אמיתי למרות כל מה שהוא ידע .אני מרגישה מועקה פנימית וכל כך כואב לי שאני עדיין אוהבת אותו שכל מה שאני רוצה זה לראות אותו נקשרתי אליו,סמכתי עליו והאמנתי בו.. איך יכול להיות שהוא רק שיחק בי ככה?

באמת שכואב לקרוא אותך

אני לא חושבת שזה משהו שהוא תכנן מראש, סיכוי טוב שהבהלה שלו מהמחוייבות והחתונה גרמו לו לפלרטט איתך בפייסבוק ומשם דברים התדרדרו..

תכלס, הוא יצא הכי תינוק שפל ופחדן.

מה עכשיו?
תלמדי מזה לעתיד.
תהייה קצת יותר מפוקחת בפעם הבאה שאת פוגשת גבר.
סינונים, העלמויות ושאר ירקות צריכות להדליק לך צ'אקלקה שמשהו לא בסדר..

וואו תשמעי,

זבלים כאלה מעצבנים אותי בענק ומגיע לו שתספרי לחברה שלו עם מי היא הולכת לבלות את חייה.

בין אם הוא התכוון לזה מראש או לא, אם היה להם משבר או מצב מורכב או כל בולשיט אחר (אם בכלל היה) - לקחת ילדה בת 20 שהכל אצלה מועצם פי כמה ועוד לא למדה לקחת את העולם בערבון מוגבל, לשחק ברגשות שלה, לרמות אותה, למכור לה סיפורים, ועל הדרך לקחת דבר חשוב לה, הבתולין שלה, וחתיכה ענקית מהתום שלה, שלא לדבר על לרמות את מי שעומדת להיות אשתו - צריך להיות חתיכת ח&^#$% לא קטן. ואני לא בטוחה שאת הראשונה או האחרונה...

אני מצטערת בשבילך שאת מבזבזת עדיין רגשות על מישהו כ"כ לא ראוי. חבל מאוד שכל מה שהוא עשה לא הוריד לך ממנו בבת אחת. אין לך מה להתעמת איתו כי מה כבר יקרה? הוא עומד להתחתן עם מישהי אחרת, למזלך. כן למזלך. לא היית רוצה מישהו כזה כחבר שלך.

אני מקווה שתצאי מזה מהר ולא תמשיכי לבזבז עליו גרם אחד נוסף של רגשות מיותרים.

advah155

New member
ברור שאת מבזבזת את זמנך

מצד אחד הארוסה שלו לא מכירה אותך ספק אם היא תאמין לך, אבל אני חושבת שאת חייבת ללכת לספר לבחורה הזו, מה יקרה אם הוא יבגוד בה עוד כמה שנים?, אם חודש וחצי לפני החתונה הוא בגד בה, פשוט חלאה שאין כמוה!,
מצב שני מה שאתה לא יודע לא יהרוג אותך, וזה כבר לא העסק שלך..

את בחורה צעירה בת 20!!!!, צאי תבלי תהני ותפגשי בחורים בגיל שלך ותאמיני לי כשחווים אהבה גם מהצד השני - זה הרבה יותר מושלם גם במיטה!.

תגידי לו תודה

שהוא גאל אותך מבתולייך המעיקים ועכשיו את חופשיה להנות מחדוות המין עם גברים אחרים נטולה קבעונות. שיהיו לך אורגזמות רבות ונעימות.

Berethor

New member

לאבד תבתולים לכזה יצור, לא יכול להיות גרוע מזה.

onespark

New member
ליבי איתך,אבל האומללה האמיתית סיפור הזה-אישתו

זו מחמאה לקרוא לו בהמה, אולי המיץ של הזבל יותר מתאים.
הצד החיובי מבחינתך שגילית במהרה את הפרצוף האמיתי שלו.
אני לא יכולה לדמיין איך זה להיות נשואה למנא**ק שכזה.
לעמוד מתחת לחופה ולהישבע אמונים מול כל המשפחה שלך ל"גבר" שהוא לא יותר טוב מתולעת.. הוא יאכיל אותה הרבה מאוד חרא לפני שהיא תגלה מי זה בעלה. לטעמי יותר גרוע מאשר לאבד בתולין, יש עוד הרבה כמוך שהפעם הראשונה שלהן הייתה רחוקה ממה שהן קיוו, אז תתעודדי.
אם ליידע את אישתו בעניין - החלטה שלך.

בכל מקרה, אל תכעסי על עצמך-חבל על האנרגיות. תעשי מה שצריך בשביל להשאיר את הכל מאחור ולהמשיך הלאה. אנחנו לא תמיד יכולים לחזות מקרים כאלו במיוחד כשהרגשות משבשים את השכל הישר.
תלמדי מזה, חפשי לך אהבה ואל תתני לחר** הקטן הזה לרגע לערער את האמונה שלך במין השני. יש בחוץ הרבה נסיכים, אני בטוחה שתמצאי לך אחד.

Berethor

New member
המינימום שהיא יכולה לעשות זה לספר לאשתו

וככה קצת לנקום בו למרות שאחד כזה ראוי לנקמה הרבה יותר גדולה מזה, היא בעיקרון גם יכולה להגיש עליו תלונה.

קטניפ

New member
ומה בדיוק זה יתן לה?

נקמה היא מעשה מטופש שמוריד אותך לרמה של הצד השני - הכי טוב לשחרר

אייבורי

New member
זה לא יתן לה

אבל זה בהחלט יכול להציל את אישתו לעתיד
מעוגמת נפש גדולה.

קטניפ

New member
ממש חסידי אומות עולם כולכם

מי שרוצה להיות עיוורת אל תפריעו לה.

איזה עיוורת

היא הרי שכבה איתו בפעם השניה כאשר היתה מודעת לגמרי שיש לה מתחרה ושאולי "תהיה זו הפעם האחרונה". למה? כי היא קיוותה לנצח בתחרות. ואם היתה זוכה בו, לא היית שומעת ממנה שום קיטורים על הזיונים שלהם או כל דבר אחר. להיפך, היא היתה שמחה וגאה שהשיגה אותו תוך שימוש בסקס. אבל המתחרה זכתה. אז עכשיו היא סונטת בו. למה היא באה בטענות אליו? למה היא לא באה בטענות למתחרה על זה שניצחה אותה? קשה להפסיד בכבוד.

קטניפ

New member
העיוורת זו אשתו לעתיד

לא היא. ועזוב, האמפטיה שלי קטנה במיוחד למי שמכניסה את עצמה לצרות ביודעין.

גם לגביה

אנחנו לא יודעים מה היא יודעת.
כי ההנחה היא שהיא "נבגדת".
אבל הוא הופיע לפגישות עם רכב של ארוסתו (!)
[ממקום העבודה, אבל זה לא עקרוני]
אז אולי ארוסתו יודעת מהסיפור.
ואולי היא בכלל המוח מאחורי האופרציה.
לכי תדעי מה הולך ביניהם.

Berethor

New member
אם אשתו יודעת מהסיפור, שווה לבדוק את זה

יש לי הרגשה טובה שהיא לא יודעת על הבגידות שלו ועל ההונאה של נשים אחרות.

Berethor

New member
בשניהן הוא כבר הספיק לפגוע

היא אומנם גלתה כבר באיזה נוכל מדובר אבל רק אחרי שהוא כבר הספיק לנצל אותה.

Berethor

New member
לא את חסידה, מגנה על נוכלים

היא לא רוצה להיות עוורת, הוא זה שמוליך אותה שולל, כמו שהוא הונה גם הבחורה האחרת.

למעלה