מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

aaa123

Member
אני מסכים שהיתה כאן הונאה אבל אני לא רואה איך

מדובר בהונאה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה.

מיהות העושה רלבנטי למקרה של גבר שהתחזה לאדם אחר ואם אדם שדומה לאדם מסויים התחזה לאדם מסויים כדי להשיג את הסכמת האישה ליחסי מין יש הונאה לגבי מיהות העושה.
פרוד או לא פרוד זה לא מיהות העושה לפי הבנתי.

לגבי מהות המעשה אז הכוונה למצב שהאישה חשבה שלא מדובר במין אלא למשל בטיפול רפואי,והיא לא טוענת את זה.
אני לא עורך דין אבל לדעתי לפי החוק לא היתה פה שום עבירת מין.

Berethor

New member
להתחזות לאדם אחר זה מושג רחב

גם להתחזות לרווק זה להתחזות לאדם אחר, אם אינך רווק. כבר היו מקרים של נוכלים שנענשו שמסרו פרטים שקריים לאישה כדי להשכיב אותה, בין היתר בפרטים האלה היה גם השקר לגבי רווקות, שבפועל הם היו נשואים. להתחזות לרווק זה על עיקרון דומה מאוד להתחזות לרופא או להתחזות למשהו אחר. ממש לא דבר של מה בכך. גם מהות המעשה זה מושג נרחב, בדיקה רפואית שקרית זה רק אחת מיני רבות, אצלו השקר לגבי מהות המעשה הוא שהאקט הוא כחלק מקשר רציני וכמשהו שאמור לקרב בניהם, שבמציאות זה היה נצול מיני של בחורה צעירה ובתולה, בזמן שהוא נמצע בזוגות ועומד להנשא למישהי אחרת. בכל מקרה למה להתווכח על זה פה? אתה רוצה לראות איך אם היא מגישה את זה למשטרה ובית המשפט יש סיכוי לא רע שהוא הולך לכלא? אומנם יתנו לו עונש פחות כבד מאנס שעשה זאת בכוח, אבל הוא עדיין סוג של נוכל ואנס שהשתמש במרמה במקום בכוח, תוצאת הפגיעה שלו הייתה מאוד דומה, ולכן היא מרגישה כל כך פגועה ממנו.

אייבורי

New member
מבאס

ואין באמת תשובה לשאלה שלך.
אולי הוא שועל מניאק ואת היית תרנגולת פתיה
אולי זה התגלגל בלי תכנון מסודר.

בכל מקרה הוא יצא מניאק ואת יצאת עם לב שבור.
ועכשיו תהייה תקופה של כאב אבל היא תעבור.
אחריה כדאי לעשות קצת חושבים, איפה טעית ואיך לשפר את מערכת
הסינון וההגנה שלך.
רק תזהרי לא להכנס למשבר נגד המין הגברי, רוב הגברים לא נוהגים ככה.

Berethor

New member
אחד כזה מוציא שם רע לגברים בהחלט

אז מלבד שמגיע לו עונש על זה שהוא פוגע בנשים, מגיע לו גם עונש על הטראומות שהוא עושה להן, שבדיעבד יכולות להשפיע גם על גברים אחרים. הכל בגלל נוכלים גועליים כמוהו.

Hermineh

New member
זה קורה להרבה בנות לצערי. ומנסיוני, אנחנו

יודעות ש-"משהו לא בסדר" ובמקום לחתוך מייד אנחנו ממשיכות בתקווה שהוא יבחר בנו.
אני ממליצה לך לסלוח לו ללבך ולהמשיך הלאה. ורק להבטיח לעצמך שפעם הבאה תקשיבי לאותות ההזהרה ולא תתני את הלב שלך לאחד כזה.

DebbieM

New member
מגיבה לכולם...

קודם כל להגיד תודה למי שאמר מילים מחזקות ותומכות.. אני מנסה להחזיק את עצמי אבל עדיין לא מעכלת ולא מסוגלת לחשוב שהייתי חלק מהונאה במשך חודשיים שלמים,הייתי עם הבן אדם שעות על גבי שעות והרגשתי שהוא לא בדיוק סובל ( גם אם לא קרה כלום מבחינה מינית!!!!) אז קשה לי כל כך לקבל את העובדה שלא היה לו איזה רגש אליי,ואולי כן היה רק שהוא פחדן ושפל והייתי הבריחה שלו מהמציאות... הסתכלתי על התמונות שלהם מהחינה והוא נראה אומלל וחבל לי שבסוף הם הגיעו להחלטה הזו מתוך לחץ משפחתי או כי הם מפחדים לפרק את הכול . אני מרגישה צורך עז לדבר איתו ולהגיד לו את כל מה שאני מרגישה ומנסה להחזיק את עצמי מלשלוח לו הודעה.
אתייחס לעניין הנקמה ולספר לארוסה אני לא בן אדם כזה באופי שלי ואני לא מסוגלת להיות זאת שתפרק משפחה חשבתי על זה המון וזה בן אדם שיכול לצאת בקלות באמצעות מילים אני לא יודעת אם היא בכלל תאמין או איך היא תגיב מה שגם מבחינתי אני לא מכירה אותו יותר והוא יכול גם להיות מסוכן.. אני צריכה לצאת מהסיפור ואני לא מסוגלת להכניס את עצמי ריגשית בניהם ולספר לה.. עם כל הבירורים שלי הגעתי לחברה שמכירה חברה שאמרה לי שהוא ידוע כאחד כזה בקרב כל המשפחה שלו והיא אומרת שהאישה גם יודעת עם מי יש לה עסק ושהיא לא בדיוק תלית שכולת תכלת ..ושאכן היה ידוע שיש בניהם בעיות ושהיא שמעה גם שהם רצו לבטל הכול.. ככה שאני באמת לא יודעת מה קרה בניהם.. זה עדיין לא מצדיק את מה שהוא עשה ואת ההתמודדות שלו עם דברים רוצה לנסות להאמין שהוא לא תכנן שהדברים יתפתחו ככה וכשהכול קרה חטף רגליים קרות וברח.

DebbieM

New member
התחושה שלי

לגבי מה אני חושבת על גברים כרגע לא כדי שאגיד את זה בקול רם כל גבר שאני רואה אני מסתכלת עליו ומתמלאת בחילה.. מישהו יכול לבוא ולהגיד לי את לא רואה האוטו בצבע לבן( אכן לבן) ואני עדיין לא אמין לו.. הקשר הזה השאיר אותי מצולקת ובטראומה ואני מקווה שאני לא אתן לזה לפגוע בי או אפילו אפגע באנשים אחרים ..

DebbieM

New member
בוחרת להתעלם מחוסר הרגישות של חלק מכם..

הבן אדם אמר לי שהם נפרדו ואף פעם לא הזכיר שיש סיכוי שיחזור אז ככה שלא נכנסתי פה לשום תחרות פשוט ידעתי שאולי הוא מתוסבך ויהיה קשה לו להתגבר
לגבי זה ששכבתי איתו הייתי עיוורת ובאותו רגע אפשר לקרוא לזה סטלה טבעית לא הייתי שם ולא שלטתי במעשים שלי וזה לא משנה כ

Berethor

New member
הוא בכוונה אמר לך ככה

זה תרגיל נוכלות מוכר, שהחלאה אומר שהוא נפרד ממשהי אבל הוא לא באמת נפרד ממנה.

DebbieM

New member
לגבי אלה שהחליטו לתקוף אותי

הבן אדם אמר לי שהם נפרדו ואף פעם לא הזכיר שיש סיכוי שיחזרו או שיש להם תאריכים אז ככה שלא נכנסתי פה לשום תחרות פשוט ידעתי שאולי הוא מתוסבך ויהיה קשה לו להתגבר
לגבי זה ששכבתי איתו הייתי עיוורת ובאותו רגע אפשר לקרוא לזה סטלה טבעית לא הייתי שם ולא שלטתי במעשים שלי וזה לא משנה כרגע.. לא ניסתי לרגע לנצח בשום תחרות..לא ידעתי שאני בתחרות!!! וכמובן שלא לקנות אותו בסקס?!!! משהו שאני בכלל לא צפיתי שיקרה! אז לא לשפוט מבלי לדעת בבקשה..רק אחרי ששכבנו פעם ראשונה הוא סיפר לי שהם נפגשים לדבר..
וגיליתי שהאוטו שלה רק השבוע כשגילתי על החינה שלהם... אגב ידעתי מי מההתחלה ואפילו לא היה להם אחד את השני בפייסבוק אז תיארתי לעצמי שבמהלך הפרידה גם מחקו אחד את השני אז לא חשדתי אפילו! כי היום לאיזה זוג אין אחד את השני...? במיוחד שראיתי ששניהם די פעילים..

אייבורי

New member
נו באמת

מריוס מפורום שבורים אומר

אנשים שופטים אחרים לפי המעשים ואת עצמם לפי הכוונות.

אז כל הסיפורים וההצדקות שלך (סטלה טבעית, עיוורון)
הם מכשלה עבורך.

הדרך להחלמה כוללת הפסקה של שקרים קטנים שאת מספרת לעצמך, קבלת אחריות על הבחירות שלך
והבנה שיכולת למנוע את כל עוגמת הנפש הזאת הרבה קודם.

Berethor

New member
בהחלט היה אפשרי לחשוף את זה לפני שנפגעה ממנו

אם אני הייתי שומע שמישהי שמבוגרת ממני בעשור ולא מזמן "הייתה" מאורסת רוצה "קשר חדש", הייתי חושד בכוונותיה.

Berethor

New member
אלו שתוקפים אותך מנסים להצדיק תנבל

אל תקחי את זה יותר מדי ברצינות, ברור שאת הקורבן בסיפור ולא הוא.

Berethor

New member
'האשמה' העיקרית שלך הייתה שהיית תמימה מדי

אבל גם זה היה חלק מהמזימה שלו, לא סתם הוא הלך לנצל מישהי צעירה ב10 שנים ובלי ניסיון מיני. כנראה עם נשים יותר מנוסות ומבוגרות היה לו קשה יותר לעשות את ההונאה הזאת. היית טרף קל בשבילו.

אפילו מההודעה

האחרונה שלך "מגיבה לכולם" ניתן לראות שמה שמכעיס אותך זה ההפסד למתחרה - כי את רוצה סיבוב נוסף כדי להפוך את התוצאה.

ולגבי גברים - כשגבר במצב שנשים עומדות בתור ומתחרות ביניהן כדי לזכות בזרעו המשובח.
הנטיה שלו היא לחלק את זרעו לכולן - כי יש לו שפע זרע.
אבל ילדים שיוולדו מזרעו -
צריך לדאוג שיהיה להם אוכל על השולחן.
וגג לחסות תחתיו.
ובגדים ללבוש.
וכו' לדאוג לצרכיהם.
ומכיון שגידול משפחה איננו אורגזמה
ואיננו פיקניק
אז הוא עושה זאת עם אחת.
ואפילו זה מושפע מכך שהוא יודע שגברים אחרים לא רוצים שהוא יזרוק עליהם את גידול ילדיו. וגם הוא לא רוצה שגברים אחרים יזרקו עליו את גידול ילדיהם.
ואם נשים מתנהגות כמו פרגיות נכבשות.
אז גברים מתנהגים כמו ציידים.
וכנראה יש לזה סיבות טובות.
עכשיו תוכלי להפסיק להיות בתולה ולחזור למגרש?

Berethor

New member
מה אתה אומר

יש לו לו "שפע זרע" לאחד כזה לא צריך שיהיה זרע בכלל, בהמה שכזה ראוי לסירוס.

DebbieM

New member
אני לא רוצה

סיבוב נוסף ולא רוצה להפוך שום דבר ואני באמת לא מבינה איך הגעת למסקנה הזו או מה ההסבר המטופש על הזרע הגברי גם אם הוא יתקשר אליי עכשיו ויגיד לי שהוא ביטל חתונה זה לא מעניין אותי עם כל הכאב אני לא אתן הזדמנות לבן אדם לפגוע בי פעמיים

Berethor

New member
זה לא המסקנה שלי אלא של פבארוטי

ומאחורי ניסיון הצידוק שלו עם הזרע יש היגיון, אבל מה עושים לחיה מיוחמת שלא יודעת לשלוט ביצריה? מסרסים אותה. זה גם מה שהיה ראוי לעשות לנוכל הזה שפוגע בנשים.

אולי מ...

"אני מרגישה צורך עז לדבר איתו ולהגיד לו את כל מה שאני מרגישה ומנסה להחזיק את עצמי מלשלוח לו הודעה."

למעלה