מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

קטניפ

New member
לא מגנה על אף אחד

בסוף הוא יאכל את הדייסה שהוא מבשל.רק לא חושבת שזה תפקידה בחיים או שזה יועיל לה במשהו בחיים.

Berethor

New member
בנתיים הוא פוגע בעוד נשים

שתעשה טובה לאשתו ולעצמה, ותחשוף לעוד נשים באיזה שרץ מדובר פה.

ברור שהכי טוב זה לשחרר.

וגם הכי טוב זה שנוכל להפעיל אקדח מוחק זכרונות סטייל גברים בשחור ונשאר בעולם ורוד שכולו טוב שאף זיכרון רע לא מקלקל.
רק שהכי טוב לא תמיד מסתייע.
אז עכשיו היא אמורה לפנות את הבמה בשקט אחרי שמילאה את חלקה כשעשוע התורני של מישהו שלא סופר אותה ולא מתחשב באף אחד חוץ ממנו עצמו, להשאר עם כל האיכסה החונק בגרון + רגשות שעדיין יש לה + סטירת מציאות מצלצלת וכואבת + עוד כמה פלוסים?

אולי הרצון לנקמה הוא לא נאצל במיוחד, אבל הוא אנושי (לא שזה אומר שצריך לפעול רק ע"פ רגשות, כמובן).

קטניפ

New member
ונקמה תגרום לה להרגיש טוב יותר?

נו באמת...
היא נפלה קורבן לחרא, זה קורה לרבות, זה אולי יקרה לה שוב.
ממשיכים הלאה ולומדים לקח.

א. אולי כן

ב. זה לא אומר שצריך לעבור בשתיקה על כל דבר, גם אם הוא קורה לרבות
ג. לקח זה בהחלט הדבר העיקרי שצריך לקחת מהסיפור. רק שלא בהכרח אומר שצריך להחנק בשתיקה מ- 200,000 צפרדעים בדרך

מאו קל להגיד למישהו אחר בפשטות - נו, אז ממשיכים הלאה ולומדים לקח...

Berethor

New member
זה "לקח" קשה, אחרי פגיעה קשה

שלא לדבר שזה יכול להוביל לטראומות.

אייבורי

New member
קורבן ?

היא לא קורבן, היא מתאבדת שיעית
או יותר נכון כדברי פבארוטי, לוזרית.

תלונה על מה?

היא לא קטינה והוא לא בעל אותה נגד רצונה.
כולה התחזה לפנוי כאשר הוא מאורס... על זה עוד לא עצרו אף אחד..

Berethor

New member
"כולה התחזה לפנוי כאשר הוא מאורס"

אני לא יודע כמה הועמדו לדין על זה בנתיים אבל זה בהחלט דבר לא מוסרי ולא חוקי, בסוגי אונס יש סעיף שאומר "בעילה שנעשתה בהסכמת האישה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה. מרמה לגבי מיהות העושה." למעשה "הסכמה" שהושגה המרמה, וגם במקרה הזה היא הושגה במרמה, זה לא הסכמה אמיתית.

http://www.1202.org.il/template/default.asp?siteID=1&maincat=5&catId=43&pageId=647&parentId=157

Berethor

New member
להתחזות לפנוי זה למעשה להתחזות למישהו אחר

אז זה מירמה לגבי מיהות העושה, בנוסף הוא גרם לה לחשוב שהסקס שלהם זה כחלק מקשר רציני ופה יש גם סוג של רמאות לגבי מהות המעשה. בהחלט נעשה לה פה פשע מיני נגדה, לא פחות, לא סתם היא נפגעה כל כך קשה ממנו.

Berethor

New member
סיפור קשה, הוא פגע גם בך וגם בארוסתו

הסיבה שהוא עשה אתה זה? כי מדובר בחלאה שחושב רק על עצמו, הוא נוכל חסר מוסר וחסר כבוד, ואין לו בעיה לבגוד בנשים ולנצל נשים. האהבה בהחלט סינוורה אותך, כמו גם ההונאה שלו, הוא גם ניצל את תמימותך לרעה. את יודעת שאם מדובר בהונאה אפשרי מבחינתך גם להגיש עליו תלונה? יש סעיף בחוק של אונס שאומר "בעילה שנעשתה בהסכמת האישה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה." אם "ההסכמה" הושגה במרמה, זה לא הסכמה אמיתית למעשה. ככה שככל הנראה לא רק שפגעו בך מבחינה מוסרית אלא גם נעשה לך פשע מיני כאן.

http://www.1202.org.il/template/default.asp?siteID=1&maincat=5&catId=43&pageId=647&parentId=157

aaa123

Member
הסעיף בחוק לא נראה לי רלבנטי

החוק לא מדבר על כל מרמה אלא רק על מרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה וכאן לא היתה מירמה בנושאים האלו.

הוא לא התחזה לאדם בשם אחר ,והוא לא ניסה להונות אותה שבעצם לא מדובר בכלל ביחסי מין.

Berethor

New member
הוא כן הונה אותה לגבי עצמו

במיוחד בנושא שהוא כביכול היה "פרוד" אבל בעצם בגד בארוסתו והונה את שניהם כדי לנצל בחורה צעירה ובתולה מינית. אם היא הייתה יודעת תאמת היא בחיים לא הייתה "מסכימה" למה שקרה שם ולכן זה "הסכמה" שהושגה במרמה ולא הסכמה אמיתית שזה אומר עברה על החוק, שים לב לחלקים האלה בהודעה שלה.

"אמרתי לו כל מה שאני מרגישה שהוא נעלם, שאני מרגישה זולה שאני מרגישה שהוא משחק בי שנתתי לו משהו שהיה חשוב והוא הבטיח לי שזה רק יקרב בנינו."

"הוא ידע שאם הוא יספר לי שזה המצב אני לעולם לא הייתי נכנסת לקשר הזה!איך הוא יכול להגיד לי לא התכוונתי לפגוע וזה לא היה מתכונן בזמן שהכול היה סגור?? קשה לי לקבל את העובדה שהייתי ההרפתקה שלו לפני החתונה שכל מה שהוא אמר, שכל מה שהרגשתי היה שקר..שחשבתי שאני קצת מכירה אותו שנתתי לו משהו שלא הגיע לו!"

אז בעיקרון הייתה פה הונאה גם לגבי מהות העושה וגם לגבי מהות המעשה, נכון שיהיה קצת יותר קשה להוכיח את זה מאשר רמאויות יותר בולטות אבל בהחלט הוא רימה אותה בשני הסעיפים האלה, ועשה פשע מיני נגדה.

למעלה