מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

Berethor

New member
אני סקפטי לגבי 'אהבתו' של גבר בוגדני

שפגע במקביל בשני נשים. אין לי סיבה להיות סקפטי לגבי גילה. אז מבחינתך היא "בוגרת מספיק" למרות שהיא הייתה בתולה ובת 20, ונוצלה על ידי מאורס בן 30, מעניין איך היא בוגרת מספיק וטיפוס בוגדני ומאורס הוא לא בוגר מספיק, הוא "נפש מעונה", אין לו אחריות על מעשיו, אין לו יכולת לשלוט בשמוק שלו, הוא לא יכול שלא לפגוע בשני נשים שהיה בקשר איתן במקביל, והכל בגלל "אהבה"..

DebbieM

New member
אני לא יודעת

מה גורם לך לחשוב שאני אמציא סיפור או אפברק את הגיל שלי אבל אם כל כך חשוב לך לדעת אמא שלי נפטרה לפני שנתיים ,אבא שלי לא בתמונה ואני מתגוררת עם אחותי..אז לא היה מי שישאל שאלות.\
נכון לא הייתי צריכה להיכנס לקשר עם גבר שגדול ממני בעשור אבל התאהבתי בו בפעם הראשונה שראיתי אותו , אני לוקחת אחריות על ההחלטות שלי וכבר אמרתי שאני לא מתחרטת על זה שאני לא בתולה..מה שכואב לי בסיפור זה שמבחינתו הייתי שעשוע וגיליתי שכל הזמן הזה הוא רק שיקר לי
אם בזמן אמת הייתי רואה את מה שצריך לראות לא הייתי מגיעה למצב הזה..

ethanTN

New member
את/ה ממש נשמה טובה

-לא מחובתו של הצד הפנוי לברר שהצד השני לא בוגד בארוסתו המסכנה.
-הטמבל שבגד בארוסתו הוא לא נפש מעונה ולא שום בולשיט כזה או אחר. הוא זבל שבגד במי שתהיה אישתו רק כי היא לא יודעת מה הוא עשה כשהיא לא הייתה איתו, ופגע בבחורה צעירה שגם ככה הייתה במצב פגיע. סביר להניח גם שהוא ידע על זה ולכן הבין שאפשר לנצל אותה.
-הנה אני מודיע לך עכשיו שאם אני אהיה חרא מספיק בשביל לפגוע בארוסתי, זאת תהיה אשמתי ואני לא אצפה מאנשים רעים באינטרנט שיתמכו בי ויפגעו יותר במסכנים האמיתיים.

Berethor

New member

תודה, ובהזדמנות זו

תסביר לי איך ומאיפה מובן לך שהבחורה הזו היתה במצב" פגיע" להגדרתך?
ולמה ציינת בגידה? הוא בדיוק נפרד מחברתו. היה עם זו שיצא ולאחר ששוחח עם האקסית ושב אליה הוא מיד שלח לההיא הודעה על כך. הוא לא השלה אף צד ולא שיחק על כמה חתונות.
לפי תשובותיה הסותרות אך, קוהרנטיות ניתן להסיק שכל צעדיה נעשו בשקילה ומודעות. אנא ראה תגובותיה אלי בכך שטענה ש"ידעה שהבחור מבולבל". כך, שאם כבר טוענים על בלבול ומצב פגיע הרי שזה הוא היה במצב נתון כזה.
היא ידעה שקיימת אישה ברקע.
זה שהם שכבו, מה ציפית? שהם ישחקו בחידות חמיצר?
הוא לא הכריח אותה לשכב, אדרבא גם לא שידל אותה לכך. אחרת, היתה לפחות רומזת לכך.
היא נסחפה אחריו והתעצבנה ש"ביזבזה" את "יוקר בתוליה" אליו על מחער שלא הסכימה לו.
אבל מה לעשות שהיא התעקשה לא לראות שהוא אוהב אישה אחרת?
זו היתה עובדה ברורה על השולחן כבר מההתחלה. הוא לא הסתיר.
זה כלל לא משנה אם היה מאורס/נשוי/פרוד. זה סתם טייטל.

ואל תקרא לאלה שלא מסכיצים איתך "אנשים רעים".
תהיה גבר ותכנס בניק הקבוע שלך.
שלום וחג יום ראשון שמח גם לך.

ethanTN

New member
הניק הקבוע שלי?

יש לי רק ניק אחד, החיים שלי לא מספיק עצובים בשביל שיהיו לי כמה.
מההודעה שלך ברור לחוטים שלא קראת את ההודעה הראשונה של הבחורה, אחרת הייתה יודע שהחרא הקטן היה מאורס בזמן שהוא שכב עם מישהי אחרת. אז כן, אולי באמת ציפיתי שהם ישחקו בחידות חמיצר, זה אולי לא משהו שאני עושה עם החברים שלי, אבל יש יותר סיכוי שאני אעשה את זה מאשר אשכב עם מישהי שהיא לא ארוסתי.
לא יודע מה האינטרס שלך, אבל די ברור שאתה חורג מגדר הרגיל בשביל להצדיק את החרא הקטן, סביר כי גם אתה עשית דבר דומה.

פעם יצאתי עם מישו חודש

ופתאום נעלם... אחרי שבועיים אני קולטת תמונת פרופיל בוואטסאפ שלו הוא לבוש כחתן מחובק עם כלה מתחת לחופה...
גברים הם חארות. בהכללה!

למרות שאני מצפה למטח עגבניות רקובות מהקהל

לדעתי את צריכה לעדכן את ארוסתו

זהו, אני את שלי אמרתי, קדימה, תתחילו לזרוק...

Berethor

New member
מטח פרחים לא עגבניות

בהחלט עדיף שתעדכן את אשתו. מגיע לה לדעת לאיזה חלאה היא נשואה.

שלום

יש אנשים לא נחמדים. צריך לדעת לזהותם, להתרחק מהם ולהתחבר לטובים ולנחמדים. אני מצטער על הנזק הנפשי שנגרם לך, להבא אולי כדאי שתלמדי לפתח את קשריך יותר לאט ובהדרגה כדי שתוכלי לסמוך יותר על האדם.

sweetjane1982

New member
עזבי, פשוט תשכחי מהחלאה ותמשיכי הלאה

יש אנשים חארות, זה העולם.
לפחות עכשיו את הרבה יותר חכמה ופחות תמימה ממה שהיית.
אל תצרי קשר לא איתו ולא עם אשתו.
אם הוא ינסה ליצור קשר אל תעני (והוא ינסה).
תצאי עם חברות, תבלי, לכי לשופינג, תצאי לדיייטים עם גברים אחרים ונסי להעסיק את עצמך.
היום כבר לא מתים מאהבה.

תספרי לאישתו וככה..

גם אולי תמנעי ממנה את החתונה הזאת, כי לחיות עם זבל כזה גם יוביל לגירושים עתיידים, הבגידה שלו בה לא הסתיימה רק איתך.
וככה גם תנקמי בו.

אני הייתי יוצרת קשר עם הארוסה שלו, עם אחד מבני המשפחה שלו- זורקת את הפצצה ונראה אם הם יקימו משפחה שיקרית לאחר מכן.

זבל כזה לא מגיע כלום, מגיע לו להתבוסס בבושה של עצמו מול כל משפחתו והארוסה שלו.

cf16

New member
חמודה

אולי עכשיו קשה לך ויש לך מועקה כבדה שמציפה אותך מכל הסיפור הזה.
אבל את תראי שגם אם זה יקח טיפה זמן, יבוא יום וכל זה יראה לך טיפשי ומיותר.
היית תמימה, היית נאיבית, ופגשת את האדם הלא נכון שינצל את הסיטואציה הזו אבל היום החכמת ולמדת מהחוויה הזו
ותסכימי איתי שלא תתני ששום דבר דומה יקרה לך ותתנהלי ביותר חכמה וזהירות.
את צעירה, כל החיים לפנייך
כל כך הרבה דברים יפים יקרו לך ותפגשי עוד כל כך הרבה אנשים.
תשמחי שאת בשוק הרווקות ותדעי שיש לך המון מה להציע לגבר החדש
גם אם יקח לך זמן להיפתח אליו, גם אם יהיה לך קשה לתת אמון.
כשזה יהיה נכון לך - זה יקרה.
בנתתים תתמקדי בהווה, בעצמך, בחיים שלך. ותשאירי את האפס הזה מאחור.
ראי את עצמך כברת מזל שזה נגמר בזמן והוא התנדף מהחיים שלך.
שיהיה בהצלחההה :)

שמעי

תשכחי מהאפס הזה , הוא לא שווה הרבה, הוא עשה לך טובה שהוא התארס והתנפנף לך מהחיים.
אל תחשבי על זה שהוא נראה עצוב במסיבה שלו, אני בטוחה שזה הפרצוף שלו, ככה זה אפסים, הזוהמה שלהם בפנים משדרת את זה החוצה.
תהיי חזקה, ותשמחי, מכאן ניתן רק לעלות !

שלסר

New member
רוצה באמת לדעת מה לעשות? כנסי!

אם אני מבין נכון היום החתונה שלהם, לא רוצה סתם להרוס ולהישמע לא טוב.

אני מציע לך, תסעי היום לחתונה שלהם ותגשי אליו תאחלי לו מזל טוב, ותתני לו גם נשיקה על הלחי...

תאמיני לי זה הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות.

למעלה