מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

DebbieM

New member
כל הסיפור הזה הזוי מידי כדי להיות אמיתי

אומנם זה היה רק חודשיים אבל תחשוב שהייתי נפגשת עם הבן אדם מספר פעמים בשבוע ( גם בסופשים) עוד משהו שמוזר לי ארוסתו לא תהתה לאן היה נעלם מ8-9 בערב עד 3-4 לפנות בוקר??
אני באמת לא יודעת מה קרה שם.. אבל הייתי יושבת עם הבן אדם שעות!
הוא צריך להיות שחקן ממש מממש טוב בשביל לזייף את כל מה שהיה שם אני באמת עומדת לאבד את זה ולהשתגע.. משחזרת כל רגע כל סיטואציה ודברים לא מסתדרים אחד עם השני.

Berethor

New member
היה לו "עבודה" לילית

אל תדאגי נוכלים יודעים לשקר את הנשים שהם איתן, הוא הצליח להונות אותך, הוא בטח הצליח גם להונות את ארוסתו.

DebbieM

New member
הוא עובד בתור עצמאי בעסקי המחשבים וההקלטות

זה לא שיש לו משרד והוא יכול להגיד לה נשארתי עד מאוחר..

Berethor

New member
יש אלף ואחד תרוצים שנוכלים יכולים לשתמש בהם

באמת מוזר שאת לא מכירה את זה, וחבל שכך, אם היית מכירה את זה יותר אולי היית חושפת אותו לפני שפגע בך..

DebbieM

New member
עכשיו אני כבר לא בטוחה

אם אני בכלל אהיה מסוגלת לסמוך על מישהו אי פעם או לבנות אמון.
לא ידעתי שיש אנשים כל כך רעים בעולם שמה שהם עושים זה לשבת ולתכנן איך לרמות ולשקר..

Berethor

New member
לפעמיים באמת קשה לסמוך על מישהו

כן יש לא מעט אנשים רעים בעולם, והוא אחד מהם. לצערנו יותר קשה למצוא אנשים טובים מאשר אנשים רעים, לכן עדיף להיות נורא זהירים. מה גם שטיפוסים רעים כמוהו שהם נוכלים, הם יודעים להתחזות למישהו טוב או למשוך אותך, מה שהופך אותם למסוכנים שבעתיים, זה סוג של מלכודת דבש. אני לא יגיד לך שאת לא יכולה לסמוך על אף אחד, כי יש גם אנשים טובים בעולם, אבל אני לא יתפלא אם בעקבות פגיעה וניצול שכזה מנוכל את תאבדי הרבה מהאמון שלך באנשים. זה חלק מהנזקים שאותם נוכלים עושים לחברה שלנו, מלבד הפגיעה בקורבנות שלהם.

DebbieM

New member
קשה לי לקרוא את מה שאתה כותב

כי אני לאט לאט מבינה שזה פשוט נכון ואמיתי ובאמת נפלתי קורבן ניצול לבן אדם רע.
לא ברור איך נתתי לזה לקרות והייתי כל כך עיוורת ומטומטמת . "לי זה לא יקרה" ,כל החיים שלי הדפתי אנשים והעפתי את כל מי שלא עשה לי טוב .. תוהה איך אצליח לחזור לתפקד בזמן הקרוב ולהמשיך בחיים שלי כי עצרתי את הכול ואני הולכת לדפוק לי גם את הפסיכומטרי בגללו.. גם כשאני מנסה לא לחשוב על זה ,זה לא עוזר..מרגישה מועקה תמידית ואני חושבת שאני ערה כבר שבוע וחצי... יש בי רצון עז להתעמת איתו ולהגיד לו מה אני מרגישה אבל רוב הסיכויים שהשיחה תסתיים גם בחסימה בוואצפ או שהוא יבהל מהאורך של ההודעה ואפילו לא יקרא את מה שאני אכתוב ובטח בכלל לא יהיה אכפת לו.

onespark

New member
צאי מהסרט שהוא מסכן או משהו בסגנון

אין לך מה לדבר איתו יותר, חבל על הזמן שלך. הוא לא שווה את זה.
לגבי האישה האחרת, אם אני הייתי הארוסה שלו הייתי רוצה לדעת את שאירע. מה היא תעשה עם המידע הזה אח"כ - בעיה שלה.
לא משנה מה שמעת או לא שמעת מהחברה של המפקדת, מגיע לה לדעת.
אבל, זה לא בהכרח פשוט לעשות את הצעד הזה. היא יכולה להתהפך עלייך אם תבואי אליה עם סיפורים כאלו. תשמרי על עצמך קודם כל.
אני בעד לחשוף אותו - אבל תעשי את זה חכם!

מאחלת לך רק טוב חמודה

Berethor

New member

דיבור איתו במלא סביר להניח שיפול על "אוזניים ערלות", מעשים שלה יעשו יותר מולו מאשר דיבורים שלה.

Berethor

New member
אנשים טובים ותמימים, הם קורבן קל לאנשים רעים

אחת הסיבות לכך היא גם שאדם טוב לא יחשוב שאדם רע יכול להיות כל כך רע, כי אנשים נוטים לשפוט לפי עצמם.

Berethor

New member
יש הרבה יותר סיכוי שאשתו תקשיב לך מאשר הוא

הנוכל הרי קבל כבר מה שהוא רצה וזה לנצל אותך וגם שלא יענש על זה. המחשבה "לי זה לא יקרה" הוא דבר שגוי, היא מעודדת חוסר זהירות. אם העפת אחרים שעשו לך לא טוב אבל אותו לא העפת בזמן, כנראה שמדובר בנוכל מנוסה, מצטער לשמוע על כל הנזק שהוא עשה לחיים שלך, אבל אין לך מה לפחד ממנו, כמו שכבר אמרתי, את הנזק שהוא יכול לעשות הוא כבר עשה, יש לי הרגשה שהוא עצמו מפחד מהנקמה שלך עכשיו, לכן הוא לא רוצה להתעמת איתך. אבל להתעמת איתו זה לא דווקא מה שיסגור איתו חשבון, לפנות לאשתו או להתלונן עליו לגורמים אחרים, יהיה יותר יעיל. מדובר כאן בנוכל אנוכי, אני בספק אם יזיז לו מה שתגידי לו, יותר יזיז לו אם תעשי משהו שיחשוף את העובדה שהוא נוכל לעוד נשים, ולעוד אנשים באופן כללי.

קראתי רק עכשיו את השרשור,

לל אוהב בחורה אחרת? ידעת.
כך שרצית "לסדר לו את הראש" בכך שתציעי לו את עצמך כמו בסרט דיסני והוא יהיה רק שלך.
רק שבתוכנית-על שלך שכחת שהוא אוהב אחרת. ועם כל הבלבול שלו ושאר מתנגדי עולם לרבות את - הבחור חוזר ואוהב את האישה ההיא ולא מעט זמן.
שמתי לב למעלה שביררת לגבי אותה אישה. בואי רק נסכם לך בשורה שזו טעות שמן הטיפשות לברר על האישה שלצדו ככל שזה נוגע לעניינים האלה. ועובדה, נודע לך לגביה שהיא יודעת הכל לגביו. גם כואב לשמוע שאישה אחרת יודעת את מה שאותה בת זוג יודעת ואמורה להסתיר כאילו לא קרה כלום.

כך, שזה מלמד אותך שלא נכנסים לקשר בכוח עם גבר שאוהב באמת אישה אחרת.
ואם היא יודעת סימן שקיימת ביניהם סוג של דינמיקה שלא ממקומך לדעת מה הולך שם גם כי לא תביני וגם כי אולי היא רואה בהתנהגות הזו שלו חולשה. וההתחשבנות
אולי זה מנחם אותך לדעת שהיא יודעת ואולי אפילו מעצבן כי היא עם כל זאת לא מעיפה אותו לכל הרוחות. ושוב, זה שלה ולא שלך. ודי תמוה לי שבעניינים "כאלה" מעורבת בחורה בת 20 בתולה.

תפסיקי להתעסק בו. עזבי את זוגתו מה היא יודעת ומה לא והמשיכי בחייך.
גבר מתייחס לזוגתו כפי שהוא מתייחס לעצמו.

בהודעות שלך כאן אינך עדיין מבינה שזה לא מה שרצית ממנו. גם הורגש שרצית להתחשבן גם איתה ולפגוע בה.
כך שזה אולי שיעור להבין שלא כל מה שתרצי בכוח בחיים באמת תקבלי אותו עטוף כמו שאת רוצה. ויש לך עוד הרבה מה ללמוד בעיקר את המשפט 'מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך'.
אל תרחמי עליה, אל תרכךי עליה וא

aaa123

Member
אני הבנתי שהיא לא ידעה שהוא אוהב אחרת

איפה היא כתבה שהיא ידעה שהוא אוהב בחורה אחרת?

מה שהבנתי זה שהיא ידעה שהיתה לו ארוסה ,והוא נפרד ממנה.

Berethor

New member
בדיוק, זה היה חלק מרכזי בהונאה שלו

הוא שיחק אותה כאילו הוא נפרד מהארוסה אבל בעצם היו לו תעריכים לחתונה והוא רק ניצל בחורה אחרת לפני זה, כמובן בעזרת הונאה.

היא כתבה בתגובתה אלי:

" שהוא ככל הנראה מבולבל ואולי עדיין אוהב את הבחורה הקודמת אבל לא ידעתי שהקשר עדיין היה נוכחי".

וזה רק משפט חיזוק למשפט בפוסט המקןרי שהיא כתבה למעלה בו היא אומרת בשלושה ציונים שונים שהוא היה מדבר איתה על אותה אישה ועד כמה קשה לו. ובאותה נשימה שהוא מדבר עם ההיא ואף חזר אליה ונפרד מהנוכחית בהודעת טקסט בתקווה שתבין אותו.

ופה אני גם שואלת..מי מדבר ככ הרבה על אישה אחרת עם אישה שהוא רוצה להכיר?

משהו מאוד מיתמם בהודעה שלך,

הרי ידעת שהוא עם מישהי. ידעת שיש לו קשר רגשי לא סגור ובכל זאת לקחת סיכון.
הבתולין הם רק הדגל שאת מנופפת כתירוץ לזה שנכשלת פה מולו. לומר שלא באמת זה פייר שיצאת פראיירית.
הוא אהב ואוהב את זו שבגד איתך בה ועם אלו שהוא היה בין לבין. זה יוצא לו עקום כי הוא לא יודע להתמודד רגשית עם החיים אז הוא הולך על הדרך הבטוחה - איפה שקל ללחוץ על הכפתור. הזר והבלתי מוכר.
לא היית חייבת לשכב איתו אבל מסתבר שלא העברת לו דרך ייסורים כדי שלא תהי יותר בתולה. זרמת איתו.
רצית בזה לא פחות. פשוט השתמשת בקלף שהיה נראה לך הכי חזק ושיעריך אותך מספיק כדי שישאר.
ועכשיו כשהציבו לך עובדה שלא רצית לעמוד מולה - שהוא אוהב את זו שהוא עושה לה את המוות ביניהם - התעצבנת.
אני לא מזלזלת ברגשות שלך. אני יותר מבטוחה שהתאהבת אבל חשבי לרגע שקיימת פה תמונה שלא הוגן שלא ראית את כולה אלא רק את עצמך ואת מה שחשוב לך כביכול.
חשבי שקיימת עדיין בחורה שנמצאת בפוזיציה שאינה יודעת שנעשה לה עוול כזה גדול מאחורי גבה.
חשבי שהיא באמת אוהבת גבר שאינו יודע ואולי פוחד ממחוייבות.
חשבי על כך שהוא עצמו בוגד בעצמו. הוא אוהב אישה אבל לא מסוגל לפתור מולה בעיות אלא לחוות קשרים שאין להם באמת משמעות עבורו ולהתגעגע למישהי שהוא פעם איתה ופעם לא.
הוא מתעלל בעצמו לא פחות מאשר מה שאת חווית ממנו.
את מאוהבת בגבר שקשור חזק רגשית למישהי שבחר להיות איתה אבל לא יודע להיות בן זוג.
הרי מה זה משנה להנות מהרגע עם אישה אם הלב קשור למישהי אחרת?
הוא חזר אליה והיה עושה הכל כדי לחזור אליה.
יש לי הרבה אמפתיה אלייך אבל (ומבלי להתנשא עלייך חלילה!!!) כשגבר אוהב אישה זו עובדה שאף אחד אינו יכול עליה. זה כמו שתנסי להסביר ולתת פירוש מדוייק לאהבה. אין שם סקס או תשוקה אלא עובדה.
ומסתבר שגם לבחור הזה קשה עם העובדה הזו. אבל את לא אשמה או שייכת לטעויות שלו.

Berethor

New member
שגבר באמת "אוהב" הוא לא בוגד

אז מי פה מיתמם? גבר בוגדני ונוכל בן 30 שעומד להנשא או בחורה חסרת ניסיון מיני בת 20?

מאוד נוח לחלק את זה דיכוטומית,

שום דבר אינו מצדיק בגידה אבל הבחור הזה לא באמת נשמע בוגר רגשית.
והיא? אינה שה תמים. היא ידעה ש*****קיימת אישה שהוא אוהב****.
גם אם לא היה שוכב איתה היא היתה רק ריבאונד.

אף אחד פה לא קורבן. זו המסקנה.

Berethor

New member
יותר קל להצדיק גבר מבוגר ובוגדני

היא הדבר הכי קרוב שיש "לשה תמים" אם לא שמת לב, בחורה שצעירה ממנו בהרבה ובחורה חסרת ניסיון מיני, מה יותר תמים מזה? אפילו זה שהיא לא חשפה את זה שהוא נוכל היה הרבה תודות לתמימות שהוא ניצל בזדון. נכון זה לא היה חכם מצידה להסתבך עם מישהו שיותר מבוגר ממנה ויותר מנוסה ממנה, שמשקר לה שהוא נפרד ממישהי לפני זמן לא רב, אבל זה הרבה תודות לתמימות שלה. חוץ מזה לנסות להצדיק טיפוס בוגדני בתור "גבר אוהב" זה בולשיט גמור לדעתי, הוא לא אוהב אף אחת חוץ מאת עצמו, הוא רק מנצל ופוגע בנשים.

למעלה