מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

Berethor

New member
בדיוק, וגם בגלל שהיא עשור מתחתיו

לא קשה לראות פה מי האשם העיקרי, מינוס 3 שנים ממה שהיא היום היא בכלל הייתה קטינה.

NEO83

New member
אתה כ"כ תמים שזה משהו יחודי

Berethor

New member
עדיף תמים מאשר מיתמם

ואני טוב, לא תמים, יש הבדל, אני יודע שיש אנשים רעים בעולם, כמו הגבר הזה, אבל זה בולשיט להציג את החלאה הבוגדני הזה בתור גבר אוהב, הוא פגע פה בשני נשים בזדון ואתם מצדיקים אותו בסיפורי פיות עליו. בולשיט גמור.

NEO83

New member
אף אחד לא מצדיק את הגבר הזה

הוא חלאה לא משנה מאיזו סיבה הוא עשה את מה שעשה אבל צורת ההסתכלות שלך פושט תמימה.
אצלך זה או שחור או לבן, אין באמצע.
עוד שניה תצא לרחובות ותזעק האהבה תמיד מנצחת או משהו.

Berethor

New member
יש פה כמה שמצדיקים אותו, אם לא שמתה לב

אצלי לא הכל שחור לבן, אבל במקרה הנ"ל בהחלט יש שחור לבן, והנוכל הוא בצד השחור.

אף אחד לא מצדיק אותו או בעדו!!

אבל היא לא קורבן לאור מה שהיא כתבה. היא שיתפה איתו יפה מאוד פעולה כי היא רצתה אותו.
הוא לא אהב והיה עדיין עסוק רגשית באחרת. כאילו, בגלל שהיא בתולה אז זה מה שאמור היה לגרום לו להשאר?
היא עשתה את בחירתה מבלי שיצטרך לשכנע אותה או לעבור איתה תהליך חיזור כלשהו.
גם לא ברור איך בדיוק הם הכירו והחל הקשר הזה אלא אם תשים לב היא מדברת לגביו מנקודה מסויימת ולא מההתחלה. היא לא שאלה שאלות, היא לא ביקשה הבהרה בנוגע למצב הרגשי שלו. והיא מתארת מצבים שהיו שם שיחות ארוכות אבל לא ידוע בדיוק על מה. הכל היה בלילה מאוחר, אסף אותה ברכב של החברה שלו אל...איפה?/מה?/איך?

לאן לקח אותה באמצע הלילה? מה עשו שם? איך זה נראה בדיוק אם קשר לא מוזר?

Berethor

New member
זה היה לגרום לו לא לנצל אותה

כי לנצל אישה זה מספיק חמור ולנצל בתולה זה חמור שבעתיים, הטראומות שהיא יכולה לקבל מזה קשות יותר. מעניין איך עיקר האחריות את מפילה על בתולה בת 20 ולא על גבר מאורס בן 30. ממה שראיתי היא בקשה ממנו לא מעט הבארות, ואפילו אמרה לו שהיא לא מעוניינת בקשר לא רציני, והוא כן שיקר לה שהקשר עם גרושתו איננו, ואת קונה את זה שהוא נפרד ממנה באמת, כאשר סביר יותר להניח שמדובר בשקר, חתונה בדרך כלל לא עושים מהיום למחר אלא קובעים הרבה זמן מראש, זאת אומרת הוא היה כבר מאורס ובזמן הזה הוא גם בגד בארוסתו וגם ניצל בתולה צעירה, ואת מציגה אותו פה בתור מסכן ואוהב, נו באמת.

DebbieM

New member
נכון רציתי אותו

אבל זה עדיין לא מצדיק את מה שהוא עשה!
לא הייתי עושה את הבחירה שלי אם הייתי יודעת את האמת ואת כל הסיפור , לא משנה מה לא הייתי מסכימה להיות מאהבת!
הוא גרם לי להרגיש שהוא אוהב אותי , מה את רוצה שאני ייעשה?
הכרנו דרך עבודה הזכרתי את זה , אני עובדת במשטרה וחיפשנו ציוד הגברה ותאורה לטקס והגעתי אליו דרך הפייסבוק כדי לבקש הצעת מחיר בסוף זה לא הסתדר עם התאריכים ומספר ימים אחר כך הוא שלח לי הודעה אם הסתדרנו כי התאריך התפנה לו וככה התחלנו לדבר..
כן שאלתי שאלות בפגישה הראשונה שלנו הוא סיפר לי על ארוסתו לשעבר ושהם נפרדו.. אחרי שהקשר שלנו התפתח והוא גרם לי להרגיש שהוא אוהב אותי ושכבתי איתו הוא אמר לי שהיא רוצה לחזור אליו והם נפגשים לדבר.. ואז שאלתי שאלות והוא סיפר לי על הקשר שלהם כמו שרשמתי..קיבלתי את זה בהבנה ובבגרות וגם שהוא נפרד ממני לא ישבתי והתמרמרתי על החיים שלי עם כל הקושי בדבר למרות שעדיין הרגשתי פגועה.. שבוע אחר כך שגילתי את האמת וראיתי את התמונות לחינה והתחלתי קצת לברר רק אז הבנתי איזה בן אדם הוא היה.
רוב הפגישות שלנו היו בלילה בגלל שאני לומדת ערב עד 10 היינו יוצאים לשבת בבית קפה \ מסעדה מטיילים בים ...אבל נפגשנו גם בשעות יום , גם בקניון גם יצאנו לסרטים אז לרגע לא חשדתי שהבחור מאורס..

Berethor

New member
זאת הייתה הונאה ללא ספק

אין מצב שהוא הספיק להרגן חינה כל כך מהר אחרי שכביכול נפרד מארוסתו. המסקנה הי שהוא לא נפרד ממנה אלא בגד בא איתך, ובגלל שלא ידעת שאת חלק מהבגידה שלו ושהוא משקר גם אותך אז גם אותך הוא ניצל. מדובר באדם נוראי, שלא לומר עבריין. אפילו החלק שהוא גרם לך לאהוב אותו היה חלק מהתרמית והניצול שלו..

הרבה סתירות בגירסאות שלך.

קודם ידעת שהוא מבולבל ופרוד כי זו העובדה שממנה הכרתם והצהיר בפנייך, אחר כך את טוענת שלא ידעת שהוא מאורס ואחר כך נפרדים ממך במיסרון כי הוא חוזר אליה.
אם הוא לא נפרד ממנה, איך הוא חוזר אליה?
וגם די סותר שנפרדת "בבגרות" תוך שאמרת במפורש באמצע השרשור שהיית רוצה להתעמת "עם המניאק".

די בסיסי להבין ביחס לשאר הגירסאות שסותרות. תחליטי מה נכון.
ואגב, לא ראיתי שוטרים שמבלים על שפת הים באמצע היום.

דבי,

זה לא יעזור לך. את מנסה לשכנע כאן כאלה שכבר מראש שפטו והחליטו על אשמתך, ושום דבר שתכתבי לא ישכנע אותם אחרת.
את נגררת להוסיף כאן עוד ועוד פרטים על חייך האישיים, פרטים שאולי לא רצית מלכתחילה להביא לידיעת כולם (אם כבר, את רק מעלה נתונים נוספים שאפשר לפקפק באמיתותם).
מי שקורא פוסטים כאלה באינטרנט צריך להבין שיש תמונה גדולה שאי אפשר לפרוש כאן את כולה, והמון פרטים אינם ידועים.
לפעמים גם לא מצליחים לספר הכל בצורה הכי מדוייקת. זה לא הופך את הסיפור למלא סתירות.
אל תגררי לדרך ההתגוננות המיותרת הזו.

אין פה שיפוט מראש. חבל על הדרמה

מה גם שקראתי היטב מה שהיא כתבה ובהמשך גם את כל השרשור.
חבל להכנס בניק כפול ולנסות לכסות.
אם היא לא רוצה לתת רקע שלא תכתוב בפורום אינטרנטי.
חבל רק שהיא סתרה עצמה שתי וערב.

את מתכוונת שאני בניק כפול או שהיא?

לגבי - כל הכבוד שעלית על זה...
כמו שהצלחת "לעלות" על סתירות שתי וערב בסיפור שלה.

כמובן שלא התכוונתי שהיא לא תיתן רקע בכלל, אבל נדמה לי שבנקודה הזו בדיון כבר אין טעם להכנס לדקויות האלה ולחפור בדרך שלא תוביל לאף מקום.

יום טוב ושבוע טוב!

DebbieM

New member
נכון...

ידעתי שהוא ככל הנראה מבולבל ואולי עדיין אוהב את הבחורה הקודמת אבל לא ידעתי שהקשר עדיין היה נוכחי ,לא ידעתי שיש לו תאריך לחתונה שהוא עדיין מתגורר איתה ושהם לא היו פרודים, שהוא בא לאסוף אותי עם האוטו שלה! כי אם הייתי יודעת את כל זה למרות זה שהתאהבתי בו הייתי לוקחת צעד ענקי אחורה.
אני לא מתיימרת להיות קורבן ולא אומרת שלא רציתי את זה אבל עשיתי את זה ממקום שבאמת האמנתי לו , הוא אמר לי שהוא לא יכול להסתכל לי בעניים שהוא לא יודע מה הוא מרגיש.. עכשיו מבינה שזה היה שקר אבל הייתי בטוחה שהוא גם אוהב אותי.
ואני לא מתחרטת על זה שאני לא בתולה יותר, מה שכואב לי בסיפור זה שהייתי שעשוע עבורו כשהייתי בטוחה שהיה פה משהו אמיתי שישבתי מול הבן אדם שעות על גבי שעות חשפתי את עצמי והייתי אמתית מכל הבחינות ומצדו זה היה שקר אחד גדול והוא ניצל את זה שהייתי תמימה וכן העובדה שהוא ידע שאני בתולה ושזה דבר חשוב לי עוד יותר מעידה עד כמה רע הוא צריך להיות כדי לעשות דבר כזה עבור שעשוע בלבד.
להגיד לי שזרמתי איתו? לא מכבד בכלל .. אהבתי אותו והרגשתי שיש פה משהו שיכול להתפתח מעבר וזה גם המסר שהוא העביר לי עובדה ששמרתי על עצמי עד הגיל הזה והיו לי לא מעט קשרים , לא נתתי לגבר אפילו להכניס לי יד מתחת לחולצה אז כן נסחפתי איתו אבל זה עדיין לא אומר "שזרמתי"!
אני לא כועסת שהוא חזר אליה ההפיך כשהוא אמר לי את איחלתי לו בהצלחה אמתית ומכל הלב וקיבלתי את זה בצורה בוגרת..אבל אחרי זה גיליתי שהוא ניהל את הקשר שלנו במקביל והם לא היו פרודים ולא נעליים זה מה שכואב לי.

Berethor

New member
האהבה שלך זה משהו שהוא גם ניצל

בנוסף לחוסר ניסיון והגיל הצעיר. אגב השקר שגבר נשוי או עומד לנשא שאומר שהוא פרוד או נפרד זה שקר דיי מוכר, אבל היית תמימה מדי כדי לחשוף את ההונאה שלו ואת זה שהוא נוכל. זה כנראה שילוב של תמימות ורצון להאמין לו, ולא היה שווה להאמין לאחד כזה.

בתגובה...

לא זלזלתי לרגע ברגשותייך. גם לא ייחסתי לזרימה זילות.
אבל לא תיארת תהליך ארוך או קושי בלהתמסר אליו מינית אלא ציון חשיבות העיקרון הזה באופן כללי.
אנחנו שונים אחד מהשני ויכול להיות שמסגרת מיתאר הבתולין מאוד אפיין משהו שרצית לשדר, דבר שאצל בחורה אחרת משודר באופן אחר. ושוב, ידעת שהוא לא שלך רגשית ובכל זאת בחרת להסחף אחריו. לא היה כאן פיתוי. התמונה שציירת מתארת גבר שיודע מהו כוחו על אישה. יודע לשדר סקסאפיל חזק. ועדיין, זה לא עוזר לו בלהחזיק זהב בידיים כי הוא היה עם אישה ואהב אישה אחרת וגם תמיד רוצה וחוזר אל אותה אחת.
את לא יכולה לדעת אם היה פרוד ממנה כי מהות הקשר ביניהם לא משנה כל עוד ראית בבלבול שלו וברגש שלו אל אחרת.
אם לא ידעת, מדוע לא שאלת? זה נשמע מאוד בסיסי והגיוני אם העברתם שעות יחד.
אירוסין/חתונה הם לא משנים אלא לכיס, למזומנים ולדוח החברתי שלך לחברה. מה שחשוב בין בני זוג זו הדינמיקה הזוגית והכנות ברגשות. הרי מה זה חשוב אם את מארגנת חתונה ומשחקת את ה"נשואה" אם את בכלל עם גבר אחר?
זו צביעות שלא משתלמת לשום צד כי בפני כל צד תצטיירי כצבועה (אלא אם כן זו בעיית נישואים רגשית קשה של לא מעט שנים יחד. אבל את לא במורכבות הזו) לכן תלוי מאוד כיצד את מסתכלת על החיים.
מחובתך היתה לשאול אותו ולבדוק היכן הוא עומד רגשית ומשם לקבל החלטה מושכלת.
הוא, מחובתו - צריך ללמוד איך להתנהל מול בת זוג. אחרת, הוא ימשיך להיות נפש מעונה.
תחשבי שכאדם הוא נמצא הרבה זמן עם מישהי שהוא אוהב אבל לא יודע לאהוב. וגרוע מכך לא יודע איך להתנהל.

Berethor

New member
ממש "נפש מעונה" הוא אין מה להגיד

ניצל בחורה צעירה ובתולה, ובוגד באשתו הנוכחית. ממש יורדות לי דמעות עליו. המסכנות שלו היא חלק מההונאה.

אתה באמת אוכל את זה שהיא בת 20?

כי לגבי הגיל אני סקפטית. בגיל הזה גרים רוב הצעירים עם ההורים. כשההורים בעצמם מעורבים מאוד בחיי המתבגרים.
מה, לא שאלו אותה עם מי היא יוצאת באמצע הלילה? מתי חוזרת? מה עושה?

הוא לא מסכן או קורבן אבל הוא נפש מעונה. זה אדם שקשה לו עם עצמו וביחוד לממש קשר שהוא רוצה.
הוא לא היה - לא שם ולא פה. היא ראתה את זה והלכה על זה במקום לתת ברקס ולהבין ולראות את מה שהיא צריכה באמת לראות.

למעלה