מה דעתכם להפוך את זה למסורת שבועית?

מה דעתכם להפוך את זה למסורת שבועית?

שירשור של צילומי מסך של טעויות עקב ממשק התגובות הפתוח. אם תשתפו פעולה, ותצרפו גם צילומי מסך משלכם, אולי זה יגרום לבצלאל לשנות את דעתו, ולהכניס ממשק נורמלי לתגובות
אם לא תשתפו פעולה, אז תמותו משפעת.

אני לא צחקתי כשאמרתי שאתם תמותו משפעת.../images/Emo190.gif

עכשיו תשתפי פעולה! אחרת... לא הייתי ממליץ לך לישון עם מזגן הלילה.

דיטי

New member
../images/Emo6.gif

טוב, טוב, אני עכשיו צריכה לענות על כמעט 70 תגובות, אז אולי אמצא לך משהו.

Tali1912

New member
שאין מצב למסורת שבועית

ולא משתפת פעולה סתם מסורת לא לעניין
אין לי בעיה עם איך שנראה ממשק התגובות שישאר ככה.

ע ל ו מ ה

New member
אבל גם את מתבלבלת בזה

ברשומה האחרונה, בשתי תגובות. בזו שלפניה, בתגובה אחת. שתיים קודם, תגובה אחת. הדיאלוג נראה תקין בתגובות שלך כי את מספיקה להגיב למגיב האחרון לפני שעוד מישהו מגיב לפנייך. זה כמו לחזור לממשק הישן מאד בו לא היה בכלל קינון וכל התגובות היו ראשיות. אבל לפעמים את כן מקננת את התגובות, כי זה באמת שימושי. אז לא מטרידים הבלבולים האלה?

Tali1912

New member
ואם .......... אז?

אז מה אם אני מתבלבלת או לא מתבלבלת, הממשק של התגובות מתאים לי, זה ממש לא מטריד אותי הבלבולאציה שאתם חוזרים כמו תוכי , יש גם את האופציה לפתוח את כל התגובות כולן ותמיד אפשר לפנות למי שרוצים בתגובות בשם משתמש שלו. וכאילו מה הקטע שלכם אתם עושים בוחן פתע מי מתבלבל ומי לא, עוקבים אחרי השרשורים של התגובות בתגובה אחת שלפניה, בתגובה שתיים קודם בדיאלוג נראה תקין בתגובות הספקת להגיב ככה וככה, כאילו מה עובר עליכם? אין לכם מה לעשות חוץ מלבדוק איך הגיבו לאחרים או מי חכם יותר מתלמיד בכיתה ו' ? ועוד מצלמים צילום מסך של הפספוסים. נו באמת נסחפתם כהוגן!!! ממש לא מעניין אותי הקטע של התגובות איך הם מסודרות אני רוצה אני מגיבה, לא רוצה לא מגיבה, ומגיבה איך שמתאים לי. ושוב הממשק מתאים לי

חהמן

New member
איזה כיף לך!

שאת מסתדרת עם זה, שטוב לך עם זה, שזה מתאים לך. כמו שאת אולי רואה, יש הרבה אנשים שלא מסתדרים עם זה, לא טוב להם עם זה, וזה לא מתאים להם. לא כל מי שלא חושב כמוך טועה, וכמו שיש כאן מקום לדעות שלך, יש כאן גם מקום לדעות של אנשים אחרים. אנשי חה!

Tali1912

New member
יופי נחמה

אולי די כבר עם אמצעי הגישור שלכם? יופי טופי שאני רואה שיש כאלה שלא מסתדרים. אולי מספיק להידחף לכל תגובה של מישהו ובנוסף לכך שאתם לא רק אנשי חה אתם גם היססס מן של בצלאל כפי שזה נראה. יש מקום לדיעה שלי וגם של אחרים חלאס עם הפלסף ההזוי שלכם.

חהמן

New member
חה!

א. זה לא היה אמצעי גישור. זה היה ניסיון מנומס וחביב להגיד לך להפסיק לחשוב שאת הבנאדם היחיד כאן. זה השרשור הרביעי בשבוע שנפתח על הממשק תגובות. מאז שהוא עלה היו כנראה עשרות בלוגרים כאן שאמרו שזה גורם לבעיות. זה שאת מסתדרת עם זה לא אומר שכולם ככה, ולא אומר שלא צריך לשנות כלום. גם אנחנו מסתדרים עם זה, זה לא אומר שאנחנו לא מבינים שיש אנשים שלא. ב. אנחנו לא נדחפים לתגובות יותר ממך. את מוזמנת לחזור אחורה ולבדוק את זה. זה נקרא להביע דעה. אם אנחנו זוכרים נכון את הגנת על הזכות הזאת שבוע שעבר. ג. בשירשור הזה, למקרה שלא הבנת, את זאת שבצד של ההנהלה. בכלליות, אנחנו מבינים את בצלאל. את אולי לא יכולה להגיע למצב הזה של להבין אנשים אחרים, אבל אנחנו כן. אנחנו מבינים את הצד שלו, אנחנו מבינים את הצד השני, ובד"כ אנחנו מתערבים כשאנחנו רואים שיש קצר בתקשורת או כשיש לנו דעה ספציפית בנושא. לא מתאים לך? את מוזמנת בהחלט להתעלם מכל ה שאנחנו כותבים. ד. יש גם דרך להגיד דברים. זה שיש לך דעה לא אומר שזה בסדר שתגידי אותה איך שבא לך. מעבר לזה שאת מתנסחת בצורה תוקפנית ופוגעת, את בד"כ גם מנסחת את הדברים שלך ככה שישתמע מהם שכל דעה אחרת היא מיותרת. להגיד "כבר מאוחר מידי בשביל שאני אשתנה" זה שטויות, כי בכל גיל בכל מצב אפשר להשתנות, צריך רק לרצות. את לא רוצה. טוב לך להתנהג ככה ולא אכפת לך מה ההשפעות של זה על הדיון או על האנשים שאת מדברת איתם. אנשי חה!

Tali1912

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

חחחחחחח "אנחנו מבינים את בצלאל" כבר אמרתי שאתם סוג של יס מן נכון?

למעלה